Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

lauantai 4. tammikuuta 2014

Taidetta Noormarkussa, aamusokerit alhaalla.....The art of Noormarkku, morning sugars down....Konsten att Noormarkku, morgon sugars dun....El arte de Noormarkku....Die Kunst des Noormarkku ....L'art de Noormarkku ....L'arte di Noormarkku ....Искусство Noormarkku ....Noormarkkuの芸術....Noormarkku的艺术....Kunsten Noormarkku ....

Nyt on ollut ulkollessa niin kova vauhti päällä ettei ole oikein ehtinyt valokuvia ottaa. Kovavauhtiset kävelylenkit ovat saaneet aikaan sen että pitää pikkaisen vähentää perus / pitkävaikutteista Levemir insuliinia. Edelisaamuna ammusokerit oli vain 3.5 kun muuten  sokeritasapaino on ollut aamuisin 6-7 .  Kamera  on ollut kyllä lenkeillä mukana kaikenvaralta.  Noormarkun Myllykartanolla on ollut valaistus päällä jostain syystä pitempään vaikka Porin katuvalot ovat olleet pimeänä.  Myllykartanon päädyssä on  Anja Karkku-Hohti  suunittelema reliefi.  Valokuvaajan vaimo oli  kesällä 2009 työtehtävissä Taide- ja kulttuuriyhdistys myllyKONSTissa, ja osallistui reliefin valmistukseen.Taide- ja kulttuuriyhdistys myllyKONSTi on Noormarkkulaisten taiteilijoiden ja taidekäsityöläisten v.2007 perustama yhdistys.

Taide- ja kulttuuriyhdistys myllyKONSTi NoormarkussaTämä viikonloppu vielä vähän joulutunelmissa vaikka vettä sataakin,  Joulukuusi saa vielä tämän viikonlopun olla olohuoneen nurkassa, maanantaina on loppiainen ja sitten kuusi heitetään pihalle.Teuvon kuvat -Teuvo images: Taiteilija Elin Danielson-Gambogi ...

ttvehkalahti.blogspot.com/2011/10/taiteilija-elin-danielson-gambogi.html
22.10.2011 - Taiteilija Elin Danielson-Gambogi muistomerkin paljastus valokuvia Noormarkusta. Konstnären Elin Danielson-Gambogi monument ...

Ps Näillä kävelylenkeillä ei ole ollut jalassa mitään kevyitä Taivanilaisia / Kiinalasia juoksutossuja vaan kunnon kotimasiet Sievin raskaat  talvivuorilliset varreliset maihari työkengät.  Sain ne pari kuukautta ennen kuin työt loppuivat irtisanomisen jälkeen, säästin ne silloin ja nyt on kunnon kengät käytössä sivilissä, kannataa joskus olla nuuka ja pihi. 

 Saataa ola että päästään tämä talvi vähemillä lumilla vähemmällä liukkaudella, ainakin täällä eteläsuomessa, niin on turvallista rehata tuolla luonnossa.

perhana! Minua on petetty. Menen pian kaivamaan kajakin talviteloilta, ja MELOMAAN!

On vähän huonoa kun ei kuulu suuriin ikäluokkiin jotka selviävät kaikesta vähin kolhuin. Eläkeiän nostostakin....

No niin. verottaja nykäisi ikäänkuin turpaan. "Veronalainen tulonne on..." Turha yritys, en ole Veronassa käynytkään! Eläketuloa on, osinkotuloja ei. Kun täytin ne maagiset 65 vuotta, niin minua kannustettiin jatkamaan työntekoa. Tein niin, koska myös halusin ja jaksan. Kun edustaa tätä vanhan liiton toimittajapolvea, joka on erittäin altis korruptiolle ja muulle mukavalle, niin en usko vieväni keneltäkään työpaikkaa. Mutta hyvä lypsylehmä minusta tuli: Mätkäistiin niin kovat pidätysprosentit, että lukiessani ko paperia, pidätyskykyni katosi hetkeksi. Nyt eivät auta Tommy Hellsten, Hannu Karpo, Dr Phil, Merivartiolaitos, Maarit Tastula eikä Ville Verottaja, koska viimeksimainittua henkilöä ei ole olemassakaan. En voi kysyä apua Leelian lepotuolilta enkä Aino Kassiselta. En ex-ministeri Heidi Hautalalta. Hän on se everstin tytär, joka astui miinaan. Verottajan vihjeestä huolimatta jatkan työntekoa. Tekipä höpöä. Tämä vuodatus.


Lappeenranta (Lauritsala) lauantaina 7.00 harmaa, sumuinen ilma. Puuterilunta huiskittu yön aika sinne tänne, harvakseltaan. Rontti koiran ainoa, lapsuudenystävä Lissu tuli vastaan ja sitten leikittiin. Erikoista on, vaikka Rontti tykkää kaikista koirakavereistaan, vain Lissun kanssa leikitään. Mittari näyttää, ei mitään, +-0.


2 kommenttia:

  1. Such a safe neighbourhood to be hanging art pieces outside the house !

    VastaaPoista
  2. The building with the paintings and the paintings is wonderful!

    VastaaPoista