Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Noormarkku on syrjäseutua, DNA operaattorin mukaan.....Noormarkku is a remote region of DNA on the service provider ....Noormarkku är en avlägsen region i DNA på tjänsteleverantören ....Noormarkku es una remota región del ADN del proveedor de servicios ....Noormarkku é uma região remota do DNA do fornecedor de serviços ....Noormarkku ist ein Remote-DNA-Region auf der Service-Provider ....Noormarkku is een afgelegen gebied van DNA van de provider ....Noormarkku jest zdalne region DNA na dostawcę usług ....Noormarkku est une région éloignée de l'ADN sur le prestataire de services ....Noormarkku è una remota regione del DNA dal fornitore di servizi ....Noormarkku является удаленным область ДНК на поставщика услуг ....Noormarkkuは、サービスプロバイダ上のDNAの人里離れた地域である....Noormarkku是对服务提供者的DNA的一个偏远地区....Noormarkku είναι μια απομακρυσμένη περιοχή του DNA για τον πάροχο υπηρεσιών ....Noormarkku er en avsidesliggende region av DNA på tjenesteleverandøren ....Noormarkku er en fjern region af DNA på tjenesteudbyderen ....Noormarkku on ääreala DNA teenusepakkujast ....

Nyt se tuli todistetettua  me asumme syrjäseudulla kun Noormarkku sijaitsee  viidentoista (15) kilometrin päässä Porin keskustasta ja Finpyy on 81. Porin kaupugin osa.  DAN  ei tarjoa kuin  yhden (1) megatavun eli 1 024 kilotavua eli 1 048 576 tavun kiinteää nettiliitimyyä.  Ja sekin on epäluotetava,  Nytkin nettiliittymä oli koko vuorokauden kaatuneena.  Ilmeiseti kaikki eduliset , kiinteät nettiliitymät ajetaan alas ja operaattorit alkavat rahastaa vain kaliilla  mobiili litymillä.  Suomen tasoinen tietoyhteiskunta maa ei kykene tarjoamaan kaikille kansalaisilleen tasa-arvoisia nettiyhteyksiä.  Se harmittaa tässä asiassa kaikkein eniten että DNA:n asiakaspalvelia sanoi "kun te asutte niin syrjäseudulla"

Korkeapaine toi sentään pariksi päivää aurinkoisen sään mieltä kohentamaan.  Ja päivät sentään pitenee kovalla vauhdilla, tänään on neljä minuuttia pitempi päivä kuin eilen. Päivän pituus on 6 h 19 min.


Face book keskusteua:
 • Juha Suni Iso kysymys on, voisivatko epäitsenäiset Noormarkun asukkaat hoitaa vielä itsensä mukaan avoimiin, liikevoittoa tavoittelemattomiin verkkoihin perustamalla oman (kuten Kuuskaista) tai liittymällä Pohjois-Satakunnan seutuverkkoon. Monen yritystoiminnan jatkonäkymä sijaitsee lähimmillään Laviassa, Pomarkussa ja Kankaanpäässä.
 • Teuvo Vehkalahti Ei taida kyläyhdistus kyetä
 • Juha Suni Kuusiokuntien alueella Suomenselällä on paljon pienempi asukastiheys kuin Noormarkussa. Siellä lähdettiin liikkeelle kymmenisen vuotta sitten ilman nykymuotoisia tukia. Nyt on osoittautunut, että tuon paikallisen tahi seudullisen osuuskunnan on vaikea ottaa paljon suurempi alue hoitoonsa. alkuidea oli toimiva, kunhan kunnat ovat vahvasti mukana. Yksi kylä Pomarkussa on toteuttanut vastaavan kylähankkeen lähellä Saarikosken kulmaa.
 • Pekka Rajamäki Soneralta taitaa saada 10megan liittymän, dsl keskus on muutaman sadan metrin päässä asunnostasi ja langat on Soneran. Minulla etäisyyttä vajaat 2km, sisään tulee n.7megaa.Kännyssä Saunalahden liittymä josta saa jaettua n. 8 megaa.
 • Pekka Koivisto Sonera ei saa Porkkaan yli 8 megasta joten syrjässä ollaan kans
Markku Mäkelä Sonera laajakaista pelittää varmasti, DNA on aivan huono ja tuottaa ihmisille monenlaisia ongelmia.


Sauli Mansikka Sonera on ainoa oikea. Ei ikinä mitään ongelmia. Koti-tv siihen kylkeen, niin ei tartte välittää antenneista ja kuvanlaatu kohenee huimasti.
Teuvo Vehkalahti TeliaSonera AB on ylikansallinen teleoperaattori en haluais antaa vähiä ropojani suomen rajojen ulkopuolelle...

 Markku Kulmala tosin saunalahti ja dna palvelee mokkula rintamalla paremmin ja halvemmalla

Sauli Mansikka Toivottasti vedetään nopeat valokuidut noiden maanalaisten sähkökaapeiden yhteyteen.
Teuvo Vehkalahti Kuka mahtoi tehdä tilin kun kuparilangat riisuttiin teiden varsilta.


Aino Södergren Mulla oli Erkintiellä ekana DNA ja pelitti Sitten vaihdoin Saunalahteen ja ongelmat alko..Olin kuulemma ihan kuuluvuusrajalla..Eikä mitä nyt asun täällä Alikyläntiellä ja kuinka ollakkaan Saunalahti ei toimi kuin pätkien ..Nyt on kyllä 4g ym tukiasemat ihan lähellä,MUTTA ASUN KATVEESSA,että näin..Sonera toimii tässäkin osoitteessa moitteettomasti ..Testattu on..

 • Jyrki Lepistö Elisa, mutta ne käyttää Soneran lankoja. Eli ... 10 tulee tähän Riihkiertoon. Siis kyseessä Wifi. Mobiilissa sama. Joissain paikoissa toimii hyvin, mutta esim. Terveyskeskuksen ympäristössä huonosti. Jopa puhelimen kuuluvuus on huono. Vaihdan Soneraan toden näköiseti

 • Ulla-Maija Hakonen Meillä pelittää DNA Merikarvialla ja jopa saaressa kun ollaan, ihan moitteettomast, ei ole koskaan ollut valittamista ja eikö tämä Merikarvia nyt sitten ainakin ole syrjäseutua
 • Jorma Lindqvist ei langaton mobiili kallis ole: 18 euroa kuukaudessa, ja nopeus lataus 30 megaa / upload 10 megaa. Sisältäen mokkulakytkyn.
  Kartan mukaan noormarkussakin pääsee 20 megaan. Kyseessä siis elisa/saunalahti
 Noormarkkulaiselle tansiorkesteri Ippe Mansikka hyvä yhteistyö sopimus
me otettiin tanssiorkesterin kanssa vähän isommat saappaat jalkaan ,alettiin www.magnumlive.fi kanssa yhteistyöhön ,aikas lailla hyvät fiilikset tuppukylän pojalla jeeees


http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288642685056.html    Seuraava ministeri jonka palli pitäs vetää alta...Ei ole tainnut Vapaavuori kuulla että jos pirulle antaa pikkusormen niin se vie koko käden.
Guggenheim-museo on yksityinen, kallis ja ulkomaalainen hanke eikä sellaista pitäisi tukea olenkaan verorahoilla.  Ei Helsinginkaupungin eikä varsinkaan Suomen valtion verorahoilla. Yhdysvaltain lain mukaan säätiö on voittoa tuottamaton organisaatio (engl. non-profit organization). Se ei saa tuottaa voittoa, vaan saa rahoitusta julkisista varoista ja lahjoituksina. Myöskään Suomessa säätiön tarkoituksena ei voi olla liiketoiminnan harjoittaminen, välittömän taloudellisen edun hankkiminen perustajalle, tai luottamus- tai toimihenkilöille.  Joten on luvassa että jos Guggenheim museo Helsinkiin rakenetaan niin se käy tulevaisuudesssa  niin Helsingin kuin suomen valtion verorahoja kupaamasa. Mitä verotuloja sellainen taho tuo joka ei saa voittoa tuotaa?
Guggenheimissa on mahtavan salajuonen ainekset. Kyllä tässä on tarkoituksena myös putsata suomalaisten  kulttuuriin tarkoitetut rahat. Ei almuja amatööriteattereille, bändeille, taiteelle, museoille eikä paljon millekään muullekaan.
Eikö se arkkitehtuurikilpailu pitänyt järjestää Guggenheimin/Miltonin mukaan yksityisin varoin?

 • Jukka-Pekka Wuorikoski Vihreiden vastuuton yhteiskuntapolitiikkaa jatkuu...siis eivät ymmärrä, että tämä on vasta alkua tulevallle! No "poliittisen itsemurhan" voi toki aina tehdä! Missä vihreiden "konkareiden" äänet nyt ovat, kun kaupunkikuvaa ja yhteiskuntaa rakennetaan "hiekkalaatikolla"?

 • Martti Tieaho Jo guggeli on saanut sotkun aikaan.

 • Wallu Valpio Sanoppa Osku käsi sydämellä, kuinka suurella todennäköisyydellä tuo mööpeli on vain kivijalkaa vailla Etelärannassa?

 • Osku Pajamäki Minusta näyttää siltä, että päätöksenteko on aidosti auki, sillä päättäjille ja kaupunkilaisille alkaa vähitellen selkiytymään hankkeen koko kuva. Tarkennan vielä, että Guggenheim-säätiö on toiminut sinänsä avoimesti, että heidän esityksensä on verkossakin kaikkien luettavissa. Yksityistä rahaa ei etsitä muuta kuin nimen käyttöoikeuteen.
 • Wallu Valpio Minulla ei tosiaankaan ole mitään tuota vastaan, eikä edes se rakennussumma (tietenkin suurin osa rahasta pitää tulla yksityisiltä lahjoittajilta), mutta nuo vuosittaiset kulut veronmaksajille vaan pelottavat...

 • Kirjapaino Aino Vieno Kaino mikä tässä nyt on homman nimi eikö edellisellä kierroksella käynyt ilmi ettei veronmaksajat tällaista halua maksettavakseen/kaupunkiin sis mitä hittoa tuleeko toi nyt kumminkin?

1 kommentti: