Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

perjantai 3. tammikuuta 2014

Muistatko kun 4.1. 2011 oli auringonpimennys?….Do you remember when the 4.1. 2011 was a solar eclipse? ....Kommer du ihåg när 4.1. 2011 var en solförmörkelse? ....¿Te acuerdas de cuando la 4.1. 2011 fue un eclipse solar? ....Você se lembra de quando o 4.1. 2011 foi um eclipse solar? ....Erinnern Sie sich noch, wenn der 4.1. 2011 war eine Sonnenfinsternis? ....Weet je nog dat de 4.1. 2011 was een zonsverduistering? ....Vous souvenez-vous quand la 4.1. 2011 a été une éclipse solaire? ....Ti ricordi quando la 4.1. Il 2011 è stato un eclissi solare? ....Вы помните, когда 4.1. 2011 год был солнечное затмение? ....とき4.1あなたは覚えていますか。 2011は日食でしたか?...你还记得当4.1。 2011年是日食?....Θυμάστε όταν η 4.1. Το 2011 ήταν μια ηλιακή έκλειψη; ....Husker du da 4,1. 2011 var en solformørkelse? ....Kan du huske, da den 4.1. 2011 var et solformørkelse? ....Kas sa mäletad, kui 4,1. 2011 oli päikesevarjutust? ....

 

Tänään näyttäisi olevan taas vähän pimeämpi päivä.  Mutta muistatko kun oikeasti pimeä päivä kun 4.1.2011. oli osittainen auringon pimennys. Ratkaisevalla hetkellä minäkin olin metsänsiimeksessä, mutta puiden välistä sain kuun peittämästä auringosta valokuvan. Tämä auringon pimennys kuvan otin Haapijärvellä.

aamupäivä 014

 

 

 

Risto Kuisma

 

hyvinvointivaltion suuri uhka on liian suuri vapaamatkustajien määrä

 

Teuvo Vehkalahti Risto, ei voi mitään että joutuu matkustamaan vapaalipulla. Sairastuin 47 vuotiaana 1 typ sokeritautiin. Sitten tuli YT:t ja lopputulos oli että 34 vuoden palveluksen jälkeen sain viisikymppisenä lopputilin vedoten tuotannollisiin ja taloudellisiin syihin. Niin heitettiin pois kuin kulunut työrukkanen. Toinen mies joka sai tinat oli pumppuvaivainen. Muita ei koskenut. Porin metallin toimitsija tuli konttorista viiksiään pyyhkien ja vatsaansa taputtaen ja totesi "paska juttu, mutta ei voi mitään" 3kk jälkeen oli paikalisessa aviisissa hakuilmoitus uusista työntekijöistä. Minut paikattiin kahdella virolaisella vuokratyöntekijällä. Näin Noormarkussa vesijohtovarusteiden valmistaja firmassa. Nyt on mittarissa 55v ja kelan työmarkkinatuella elellään vapaamatkustajana eikä muuta ole näköpiirissä. Insuliinihoitoinen diabetes sairaus on vain 40% haitta-asteinen ilman lisäsairauksia, joten minun on turha haaveilla sairaseläkkeestä.

 

Hannu Viljonpoika Nyyssönen Totta. Eilen uutisissa taasen toitotettiin tulevasta työvoima pulasta ja suositeltiin lisää maahan muuttajia, eiköhän täällä Suomen maassa ole jo kymmeniä tuhansia työtä vieroksuvia ihmisiä, jota ei kiinnosta työt pätkääkään, Mieluimmin jubbailu itäkeskuksessa. kahvia juoden kotimaahansa soitellen uusilla kännyköillä. En minäkään töihin enään menisi jos saisin ilmaisen asunnon, vaatteet, maksusitoumukset ym. muut edut. Jokaisella mamulla on elintaso huomattavasti korkeampi kuin suurella osalla omista kansalaisilla on. Itse olen eläkeläinen mutta käyn töissä, joten kyllä töitä hakevalle riittää, jos tosissaan haluaa.

 

Presidentti palaa arkeen

Sauli Niinistö

No niin, pikkuhiljaa aletaan irrottautua pyhäinpidosta. Me Lennun kanssa avasimme vuoden lenkkikauden. Kinkkukausi tuntui minulla enemmän; Lennu oli kipitellä karkuun, vaikkei ole kertaakaan kinkusta kieltäytynyt.
Iloinen arki, sitä kohti vaan reippaasti, niin taisi Lennukin viestittää. Että iloista arkea! SN

 

 •  

Johnny-Kai Forssell

Mitä se meille kuuluu, mistä puhutaan! Perjantaiseura osuu asian ytimeen 3.1.2014. Heti 09.30 jälkeen. Yle Satakunta. Ajan hengessä myös netissä. Olehan korvana!

 

 • Romulyyli

  Mukavaa päivää!
  toivottelee Riitta Sinikka
  Kohta joulupölyt saa kyytiä...
  no, ainakin siivousliina on neulottuna valmiina
  http://romulyyli.blogspot.fi/

 •  

   

  Timo Taskinen paikassa ABC Nurmes

  Aamukahvilla tutussa porukassa ja tutussa paikassa. - 3 C pakkasta ja pari senttiä uutta puhdasta,valkeaa lunta. Hieno aamu.
  Toivotan kaikille fb kavereille yhtä hyvää ja iloista päivää.
  Ps. ! pantasusi Loppi on puolisonsa ja laumansa kanssa mökin "pihapiirissä". Viisi sutta nähty laumassa.

   

  •  

  Tuula Mäkinen suosittelee linkkiä sovelluksessa Iltalehti.fi.

  ja vanha Stallari jatkaa sovitulla tiellä... jokin moraali se olla pitää... niinhän se oli Itä- Saksassakin!

  Nalle Wahlroos: Tuki pois "rikkinäisiltä perheiltä" | Kotimaan uutiset | Iltalehti.fi

  Iltalehti.fi

  Sampo-konsernin hallituksen puheenjohtajan Brörn Wahlroosin mielestä köyhyyden sekä rikkinäisten

   

  Puhelin numero: 0985686394 vakuutus myyjä Helena Okkonen

  1 kommentti:

  1. Bonjour;

   L'année commence... Je vous la souhaite heureuse et remplie de petits et grands bonheurs.
   Je vous fais de gros bisous,

   VastaaPoista