Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Aina pitäisi toimia heti...Always should work now ...Alltid bör fungera nu ...Siempre deberían funcionar ahora ...Sempre deve funcionar agora ...Zawsze powinny działać teraz ...Toujours devrait marcher ...Immer sollte jetzt funktionieren ...Altijd nu zou moeten werken ...Sempre adesso dovrebbero funzionare ...Всегда должен работать сейчас ...常に動作するはずです...总是要现在的工作...Πάντα θα πρέπει να λειτουργούν τώρα ..Alltid skal nå fungere ...Altid bør arbejde nu ...Alati peaks töötama nüüd ....

Taas eilen tuli todistettua että luonnossa pitää toimia heti eikä viidestoista päivä kun haluaa vaikkapa jääkukista parempia ja erillaisa valokuvia.  Vaikka viimepäivät ovatkin olleet aurinkoisia niin eilen sitten muista syistä jääkukat olletkaan raikkaita.  Rantojen puista oli tippunut kuuraa jäälle ja jääkukat olivat peittyneet.

Jo matkalla Myllykoskelle havaitsi ettei nyt ollut oikein onnistunut kuvaus päivä makro-objektiiville.  Kamerrassa oli kiinni Sigma 70mm 1:2.8 Macro objektiivi.  Kaunista toki oli mutta ei niinkään makrokuvauksellista.


Kokemusta kertyi kuitenkin sen verran että jos olosuhteet olisivat oikein hyvät ja onnisttuneet niin jääkiteistä saisi kyllä hienoja valokuvia.  Voi ola että tarvittaisiin paremmat lähikuvavälineetkin kuin kiinteävälinen , lyhyt makro-objektiivi.


Jää kukat pysyvät sentään kuvaussession ajan paikaalaan toisin kuin kesän hyönteiset ja koppakuoriaiset saatikka perhoset. Valokuvaajan käsien vapina pakasessa haitaa läheltä tarkentaminen.  Jalustaakaan en kyllä rupea mukanani rahaamaan.  Nyt sentään oli toinen objektiivi takin taskussa Nikon Nikkor 24mm 1:2.8


Jääkukkien jääkiteiden kuvaaminen  voi muutenkin olla jo ohi tällä kertaa kun eilenkin aurinko oli jo vähän päivällä sulattanut niitä ja muoto oli tiivistynyt massaksi.  Viime yönä Porissa / Noormarkussa on ollut suhteellisen lauha yö, noin kolmetoista pakasastetta vain.  Ehkä jätän talvisen makrokuvauksen parempien laitteiden omisajien tehtäväksi.


Siitä silti saa olla tyytyväinen että on nämä minun valokuvat jääkukista ja jääkukkakedoista kuitenkin onnisuneimpia kuin esimerkiksi satakunnan kansan lukioidenkuvat.


http://www.satakunnankansa.fi/Lukijan+kuvat/1194868806040/artikkeli/lukijan+kuva.html

Lue myös.


Teuvon kuvat -Teuvo images: Poimin kedolta jääkukan .....I picked ...

ttvehkalahti.blogspot.com/.../poimin-kedolta-jaakukan-i-picked-out-of.ht...
23 tuntia sitten - Poimin kedolta jääkukan .....I picked out of the field is a flower 

Sekä


45 tykkää tästä, minä en....45 like this, I do not ....45 så här, gör jag

ttvehkalahti.blogspot.com/.../45-tykkaa-tasta-mina-en45-like-this-i.html
2 päivää sitten - Facebookissa kuitenkin 45 tykkää tästä valokuvasta. Ja Sakari Virtanen on sitä mieltä että : Tartteekohan ton olla terävä muualta kuin tuolta, ...

 Muutenkin oli huonoa onnea matkassa, kameran akut putosi jäälle  kun akkukotelon  kannen lukitus petti.  Kovin on hentoinen lukitusmekanismmi tehty.  Nikon D200 pystykahva / akkukotelo maksaa verkkokaupassa 217 euroa ja 90 senttiä.  pitää varmaan tyytyä jeesusteipiin että akut pysyvät kotelossa. Postista hakeminen on Noormarkussa hankalaa kun posti siaitsee autottomalle turhan pitkällä ja vaarallisen taipaleen päässä kun Rauhalammintiellä ei ole kevyenliikenteenväyliä.


http://www.verkkokauppa.com/fi/product/13690/kfkc/Nikon-MB-D200-akku-pystykuvauskahva


Nikon MB-D200 akku-/pystykuvauskahva. - Verkkokauppa.com

www.verkkokauppa.com › ... › TarvikkeetPystykahvat
Yli 200 € tuotteita ei voi maksaa kioskista noudettaessa myymälän aukioloaikojen ulkopuolella. Nouto postista ... Akkukahva Nikon D200 järjestelmäkameraan.

Ebay huutokaupasta saisi koko kamerapaketin 177.50  US dollarilla, mitä se nyt on 150 euroa noin..

Nikon D200 DSLR + AF- Nikkor 35-70 3.5-5.6 + Nikon Vert Grip + Xtras!


Nikon D200 Like New condition no scratch or sign of usehttp://www.ebay.com/itm/Nikon-D200-DSLR-AF-Nikkor-35-70-3-5-5-6-Nikon-Vert-Grip-Xtras-/221355689155?pt=Digital_Cameras&hash=item3389d3c4c3

Työministeri kehottaa hallitusta varautumaan taas yhteen muutosturvapakettiin.
Työministeri Lauri Ihalainen (sd.) sanoo, että hallituksen on varauduttava siihen, että Rautaruukin ja SSAB:n yhdistymisen seurauksena tapahtuu henkilöstövähennyksiä.
 http://www.taloussanomat.fi/porssi/2014/01/22/tyoministeri-raahen-rautaruukki-kovassa-paikassa/20141050/170
Eu:sta tulisi erota välittömästi jotta syöksykierre saataisiin pysähtymään pian olemme kehtiysmaan tasolla kaikessa mik'äli asioille ei tehdä mitään pitää toimia puheiden aika on ohi.Äänivallan valuminen Ruotsiin merkitsee kyllä valitettavasti sitä, että kun yhdistyneen yrityksen toimipisteitä suljetaan ja tuotantoa supistetaan, niin niitä suljetaan ja supistetaan nimenomaan Pohjanlahden itäpuolelta, Suomesta. Ymmärrettävää toimintaa ruotsalaisilta, mutta ei ollenkaan hyvä meidän kannaltamme.  Hannu Hanhet jatkaa voittokulkuaan  vaikeivat jääkiekossa  pärjänetkään..
Vaikuttaa vahvasti siltä, että Suomen herrat ovat  sopineet Ruotsin herrojen kanssa Suomen liittymisestä euroon ja Ruotsin jäämisestä kruununsa varaan. Näin voidaan tilanteen mukaan varmistaa parhaiten Ruotsi-Suomi -eliitin edut. Mitä muuta vuosituhannen vaihteen korkean tason poliittinen lausunto, Suomi seuraa Ruotsin valuuttapäätöstä, voisi tarkoittaa? Kassakaappisopimuksia on niin monenlaisia

http://www.jarimyllykoski.com/blogi/342-oy-suomi-ab-kaikki-myynnissa


Kassakaappisopimus taitaa tässäkin  Turunkaupugin varautumisessa lisääntyvään työttömyyteen

Huto.netististäkin voisi löytyä, mutta sen sivusto on tullut niin hitaaksi käyttää ettei vanha viitsi lähteä edes yrittämään sieltä enää mitään etsimään. 

1 kommentti: