Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Vetiset joulu kelit, lämmintä kuin ryssän helvetissä....Watery Christmas weather, warm as hell Russkie....Vattnig jul väder, varmt som fan Russkie....Tiempo de Navidad acuosa, caliente como el infierno Russkie.....Watery tempo de Natal, quente como o inferno Russkie....Wässrige Weihnachten Wetter, warm wie die Hölle Russkie....Waterige Kerst weer, warm als de hel Russkie.....Temps aqueuse de Noël, chaud comme l'enfer Russkie.....Tempo Watery Natale, caldo come l'inferno Russkie....Водная Рождество погода, тепло, как, черт возьми Русские...水っぽいクリスマス天候、暖かいような地獄Russkie....水汪汪的圣诞节的天气,温暖如地狱RUSSKIE....Watery καιρός Χριστουγέννων, ζεστό ως κόλαση Russkie....Vassen jule vær, varm som helvete Russkie....Rindende jul vejr, varmt som helvede Russkie...Vesine Christmas ilm, soe nagu põrgu Russkie

Ulkona on lämmin kuin ryssän helvetissä, + viittä astetta ulkolämpömittari huutaa. Joulupuu on kuitenkin sisällä ja koristeltu.  Kinkkukin odotaa paistamistta.  Tovottavasti se riitää koko joulunajaksi S-marketissa oli nimittäin aika pieniä kinkkuja.  Hakemalla sai hakea että löysi edes vähän yli kuudenkilon kinkku.  Mieli teki ostaa kaksi kinkkua varmuuden vuoksi, mutta pääsehän joulun jälkeen jo perjantaina  noormaliin kaupankäyntiin.  Sataa hyvin olla että silloin saa kinkkuja pienellä alennuksella.


Vetä sataa ja tämä joulu saadaan vietää lumettomassa maisemassa ainakin täällä Porissa / Noormarkussa. Forecan kymmenenpäivän sääenustuksen mukaa Porissa sataa joka päivä seuraavan viikon aikana.  Uutenavuonna on kuivenmpaa mutta plussa kelit jatkuu.

Havulinnan ulko remontti on näemmä saatu valmiiksi kun rakennustelineitä ei enää tänään näkynytJoukuu on lopuillan tuossa tuokiossa ja maisema valokuvista tulee syksyisiä, miltei voisi kuvitella valokuvan keväiseksikin.

http://gamma.nic.fi/~myllma/ryssa.htm

Ryssän helvetti

Tätä juttua kerrottiin, kun naapurimaassamme oli pystyssä ns. sosialistinen yhteiskuntajärjestys. Järjestelmän heikkoudet olivat kaikkien tiedossa, mutta niistä ei saanut julkisesti puhua.
No, Ivan Ivanovits kuoli. Hän tuli taivaan portille. Pietari vilkaisi papereihinsa ja sanoi:
- Joudut helvettiin, mutta saat valita, haluatko kapitalistiseen vai sosialistiseen helvettiin.
- Tahdon sosialistiseen helvettiin, vastasi Ivan epäröimättä.
- Miksi ihmeessä, kysyi Pietari.
- No, kun minä tunnen systeemin. Tiedän, että pätsissä on hyvä olla, koska hiili on loppu. Jos on hiiltä, niin kattila on remontissa. Ja jos kattila on kunnossa, niin lämmittäjä on humalassa. Ja jos lämmittäjä on selvä, niin ei ole hiiltä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti