Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Matalaa auringonpaistetta ja pitkiä varjoja....Low sunshine and long shadows ....Låg sol och långa skuggor ....Bajo el sol y las sombras largas ....Baixo sol e longas sombras ....Niskie słońce i długie cienie ....Faible soleil et de longues ombres ....Low Sonnenschein und lange Schatten ...Lage zon en lange schaduwen ...Basso sole e lunghe ombre ....Низкий солнце и длинные тени ...低日照と長い影...低的阳光和长长的影子...Χαμηλή ηλιοφάνεια και μεγάλες σκιές ...Lav sol og lange skygger ...Lav sol og lange skygger ...Madal päikesepaiste ja pikk varjud ............

Nyt jos luoja  suo auringon paistaa, niin kovin korkealle taivaan rannasta se kohoa.  Varjot ovat pitkiä, pittä huomioida se kun valokuvaa valokuvaa pikkulintuja matalista puskista.  Valokuvaajan oma varjo saattaa peloitaa ne pois.


Aurinko paistaa Porissa / Noormarkussa kekipäivälläkin matalalta
Varjot ovat pitkiä.  Puut luovat montakymmenttä metriä pikät varjot.  Valokuvaajan varjo on keskimmäinen lyhyt varjo, mutta sekin on ainakin 30 metriä pitkä varjo.

Bloggerin päivitysohjelma tekee kuvista "parempia" Tämänkin pitäisi olla aavistuksen alivaloinen että ruohot näkyisivät paremmin taivasta vasten ja tunnelmakin olisi aidompi


Tämäkin kuva on alkujaan niin tumma ettei taloa näy, pyytämättä tämä päivitys ohjelma  tekee omia päätelmiä siitä millaista valokuvaa tavoitellaan.   Jos tämä olisi pysynyt alkuperäisenä niin tästä olisi saanut leikaamalla auringon ja ruohojen kuvan kuten ylllä on ylivalotuneenaVuoden vaihtessa lopuu Boonuksilla tienaaminen.  Varmaan S-ketjun asiakaat kärsii tästä enemmän kuin K-ketjun asiakaat.
Tuomo Turunen Nuo bonuskortit pitää kieltää! Kallis ja järjetön systeemi! Jos nuo lopetettaisiin, niin tuotteiden hintoja voidaan laskea!


Laskee siis hintoja ja tehostaa kilpailua, kun yritys ei voi antaa osaa maksusta takaisin bonuksen muodossa. Tai paremminkin, kun toinen yritys ei voi maksaa osaa toisen yrityksen laskusta.  • Aino Södergren Noista korteista EI OLE mitään hyötyä yksin asuvan taloudessa...Pitäisi ostaa niin paljon,että muutaman euron saisi.Kortit hyödyttävät vaan niitä joilla on iso perhe ja auto/kaksi...Muutosta niin että sinkutkin hyötyy..

  • Ari Kivinen kai tuosta siwan sentään on,jos siellä käy,se kun ei maksa mitään,meillä odottaa nostamista seitsemänsadan bonus siwasta tältä vuodelta,vaikka lähes yhtäpaljon tulee käytyä s-marketissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti