Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

tiistai 31. joulukuuta 2013

Markulle ei lehtimyyjien kannata soitella....Markku no newsagents should call ...Markku Journal Säljaren bör inte ringa ...Vendedor Markku Diario no debería llamar ...Markku Jornal vendedor não deve chamar ...Markku Blatt Verkäufer sollte nicht nennen ...Markku Journal verkoper moet niet bellen ...Markku Journal vendeur ne doit pas appeler ...Markku ufficiale venditore non dovrebbe chiamare ...Маркку Журнал продавец не должен вызывать ...マルックジャーナル売り手は呼び出さないでください···马尔期刊卖家不应该叫...Markku Εφημερίδα πωλητής δεν θα πρέπει να καλέσετε ...Markku Journal selger bør ikke kalle ...Markku Journal sælger bør ikke kalde ...Markku Teataja müüja ei helista ...

Eilen olin taas Markun kaverina kun hän kävi uusinta katsatuksella Saabin kanssa. Kuljettajanpuoleisen etupyörän alatukivarren kiinitys laakerointi korjatiin jo ennen joulua ja nyt Satakunnan autokatsastuksen katsastusmies hyväksyi korjauksen.  Nyt taas päästään turvalisin mielin vuoteen 2014 ja kohti uusia maisemamaalaus kohteisiin.
Mutta lehtimyyjien ei Markulle kannata soitella kun hän lukee aina vastaanotolla sen mitä aikauslehdissä kiinnostaa.  Omaakin kremppaakin on vuoden mittaan ollut sen verran että Markku on hyvin pysynyt vastaanottojen odotushuoneessa lukemien lehtien avulla ajassa kiinni.Lue myös :

Teuvon kuvat -Teuvo images: Positiivinen hylkäys ...

ttvehkalahti.blogspot.com/2013/12/positiivinen-hylkays.html
12.12.2013 - Teuvon kuvat -Teuvo images: Positiivinen hylkäys autonkatsastuksessa......Positive rejection car roadworthiness test ......Positiv avslag bil ...Saabin tasisen käynnin varmistamiseksi  käytiin myös osaseta auto varaosamyymälässsä ostamassa turbo sabiin uudet tulpat. 


 http://www.topautoosat.fi/ngk-1040893.html   

Netti kaupassa NGK 1095 BCPR7 ES-11 sytytystulapat maksavat 4.95 euroa kappale  OHV hinta on 7.00 euroa.


Kaikkea rahaa ei kannata autoon laitaa, itsellekin pitää vähän polttoainetta varata. Katsastuskonttorille mennessä aurinko paistoi lupaavasti, mieltä kohentaen.  Mutta jos aurinko satuu paistamaan niin se paistaa kovin alhaalta ja häikäisee, pitää muistaa ajoon lähdettäessä tarkistaa  tuulilasin pesunesteen  riittävyys. Puhtaasta tuulilasista näkee paremmin muun liikenteen.


 Aina jollain on kovempi kiire kuin sinulla. Hyvelän viikillä iso paketti auto änkesi pieneenn rakoon. Oikein piti jarrua painaa


 Nykyään autojen katsastus on melkein lupsakkaa toimintaa, mutta kun muistelee viime vuosituhannen,  ennen EU:hun liitymistä, autojen valosääntöjä niin kyllä olisi tällaisetkin ajovalot nostaneet kovan polemiikin.


 Hälytys ajoneuvojakin oli Porissa liikeellä.  Pitkään ensihoitoyksikkö joutui odottamaan Porin uuden uimahallin risteyksessä ennenkuin naisautoilia ymmärsi painaa kaasua. Hälytysajoneuvolle pitää antaa tietä, ihmishengestä on kyse kun ne vilkut  ja sirra päällä kulkevat.


 SA 121 hälytysajossa


 Kotiin tullessa aurinko oli jo laskemassa.  Päivä on jo melkein 10 minuuttia pitempi kuin viimeviikola.
Auringonnousu tänään 9:51. Auringonlasku tänään 15:22. Päivän pituus on 5 h 31 min.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti