Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

lauantai 23. marraskuuta 2013

Suomen keskusteluilmapiiri mustavalkoista....Finland atmosphere for discussion in black and white ....Finland atmosfär för diskussion i svart och vitt ....Finlandia ambiente para la discusión en blanco y negro ....Finlândia atmosfera de discussão em preto e branco ....Finnland Gesprächsatmosphäre in schwarz und weiß ....Finlandia atmosfera dyskusji w czerni i bieli ....Atmosphère Finlande pour discussion en noir et blanc ....Atmosfera Finlandia per la discussione in bianco e nero ....Финляндия атмосфера для обсуждения в черно-белом ....黒と白の議論のためのフィンランド雰囲気....芬兰的气氛在黑色和白色的讨论....Φινλανδία ατμόσφαιρα για συζήτηση σε μαύρο και άσπρο ....Finland atmosfære for diskusjon i svart og hvitt ....Finland atmosfære for diskussion i sort og hvid .... Soome atmosfääri arutelu mustvalgelt ....

Ei ihan kaikki lumi sulanut vaikka yritys oli hyvä. Mutta on tämä suomen keskusteluilmapiiri mustavalkoinen.  Nytkin saatiin kuntien eläkevakutuksen KEVAn  toimitusjohtaja Merja Ailus eroamaan virastaan.  Koko keskustelu käytiin siten ettei Ailuksen syyllisyyttä epäilty.  Mutta kukaan ei  nostanut keskusteluun sitä mikä asema Kevan hallituksen puheenjohtajilla ja hallituksen jäsenillä on toimitusjohtajan palkaamisessa ja palkkioasioissa. Porilaisen kokoomuksen kansanedustajan Sampsa Katajan pitäisi kertoa mitä tuli Kevan hallituksen puheenjohtajana  tehtyä kun Ailuksen toimitusjohtajaksi palkkasi.  Ilman Kevan halittuksen hyväksyntää ei kai ole voitu toimitusjohtajan etuja maksaa? Mielestäni koko Kevan halituksen pitää puheenjohtajansa Laura Rädyn (kok.)johdolla kantaa vastuu tästä asiasta ja myös Sampsa Katjan luottamusta pitää pohtia entisenä Kevan puheenjohtajana.  Nyt olisi aika käydä se keskustelu mikä vastuu halituksilla ja puheenjohtajilla on näissä hulvattomissa palkioissa.

Hulevettä, ei taida olla kun tämä katolta tuleva vesi ei mene viemäriin.




Vähäinenkin lumi näytää olevan joillekin liian työlästä harjata pois auton päältä  



kovi oli linnut korkealla koivun latvassa
No eipä suostunut bloggerin omakaan päivitys ohjelma lisää kuvia tähän kirjoitukseen lataamaan. Kun alkaa tökkimään niin ei näytä loppua olevan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti