Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

perjantai 22. marraskuuta 2013

Ensilumi satoi Poriin /Noormarkkuun...First snow fell in Pori / NOORMARKKU ...Första snön föll i Björneborg / Noormarkku ...Primera nieve cayó en Pori / Noormarkku ...Erster Schnee fiel in Pori / Noormarkku ...Première neige est tombée à Pori / Noormarkku ...Prima neve cadde a Pori / Noormarkku ...Первый снег упал в Пори / Noormarkku ...初雪はポリ/ NOORMARKKUに落ちた...第一场雪下跌波里/ NOORMARKKU的...

Lumisade Noormarkun myllykartanolla 21.11.2013Maailma valoistui kun lumi peitti maan.  Tuli otsakkeessa sanottua että ensilumi satoi,  mutta ei tämä ensi lumi Noormarkussa tänä vuonna ollut.  Ensi lumi satoi  jo 17.10 2013 Noormarkussa.


Ensilumi Noormarkun Myllykoskella 17.10.2013
Nyt perjantaina  ulkolämpömittari näyttä yhden asteen lämpötila lukemaa joten ei kai tämä lumi nyt ihan heti sula?luminen isokoivukujaLuminen pelto, pellon takana MyllykartanoMyllykartanolla on joulumyyjäiset 30.11.-1.12. 2013 klo 10.00-15.00
Luminen Myllkoski
.
Lenita Ainali täällä keskipohjanmaalla oli yön aikana satanut kymmenisen senttiä lunta. onneksi ei tarvitse olla autolla mihinkään kauemmas menossa.


  • Pauli Kaasinen Mustavalkoisuudessa on oma viehätyksensä. Tämä on kyllä värikuva. Faijan vanhalla laatikkokameralla otin itse parhaat kuvani. Diat ovat punertuneet, mutta 1960-luvun paperikuvat ovat ikuisia.
    Eila Koistinen Kangasala  Eilen satoi lunta, yöllä vettä...Nyt lumi on miltai sulanut pois.

3 kommenttia: