Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

perjantai 11. lokakuuta 2013

Sain Myllykosken vandaalin kiinni itse teossa. Koijärven tytössä oli sitenkin munaa.…..I MYLLYKOSKI vandal caught in the act ..Finnish Minister for International Development Heidi Hautala is different from the office....Jag MYLLYKOSKI vandal bar gärning .....I MYLLYKOSKI vandalismo atrapado en el acto .....Eu Myllyskoski vandalismo pego no ato .....Ich MYLLYKOSKI Vandalen auf frischer Tat ertappt .....Ik Myllykoski vandaal op heterdaad betrapt .....I Myllykoski wandal złapany na gorącym uczynku .....Je Myllykoski vandalisme pris en flagrant délit .....Ho MYLLYKOSKI vandalo colto sul fatto .....Я Мюллюкоски вандала пойман на месте преступления .....私はMYLLYKOSKI荒らしは行為に巻き込ま.....我米吕科斯基防暴现行犯.....I Myllykoski βανδαλισμούς που αλιεύονται στην πράξη .....Jeg Myllykoski vandal tatt på fersk gjerning .....Ég Myllykoski Vandal lent í lögum .....Jeg Myllykoski vandal fanget i den handling .....Ma MYLLYKOSKI vandaal tabatud .....

 

 

Siinä se nyt sitten on Myllykosken vandaali, tikka naputtaa valaisinpylvään puutolppaa. Ei sentään ole erehtynyt sähköjohtoa nokallaan naputtelemaan. Ei sähköjohdon asennus oikein tyypilliseltä valaisinpylvään asennukselta näytä, ainakin suojaus puutuu.

Eilenkin oli vastavaloa vaikkei sitä ilman kameraa huomannut. Yhden pykälän ylivalotin ja silti tikka jäi alivaloiseksi.

vandaali tikka ym 007

Nikon D 200 kameran oma pieni apusalamakaan ei tuonne asti yltänyt valotusta parantamaan.

vandaali tikka ym 009

Toiselle puolen valaisinpylvästä siirtyessä valon suuntakin vaihtui ja tikka tuli kunnolla esiin valokuvassa

vandaali tikka ym 013

 

vandaali tikka ym 014

Myllykosken huvimajan korjaus ja maalaus vaan tuntuu jotakuta vituttavan kun joka päivä pitää asiasta huomauttaa.

vandaali tikka ym 015

Oli siellä ilmeisesti terveiset minullekin kun yhdessä pilarissa luki “Teuvo on homo !” En voi kuitenkaan olla varma tarkoitettiinko, minua neljän lapsen isää tuolla lauseella. Minulla on kyllä yksi facebook kaveri nimeltään  Teuvo ja hän on julki homo.

Teuvo Loman

NIKO ON AIVAN MIIIIIIIIELETÖN!!!

 •  

 • Teuvo Loman

  Huomenna juhlitaan Niko Helenius kanssa. Meillä on vuosipäivä, siis vuosi ilman VIIIIINAAAA JEEEE ! Mutta ei vedetä känniä vaan kaikkea herkkuja. !!!

 •  

  Kiittämättömyys on maailman palkka

  putoavaa ruskaa 026

 • Cornelis Huisman tykkää tästä.

 • Matti Heiskala v. mitä tekstii ympäri korvii tommosel

 •  

   

  Muuten Myllykoski vaipuu pikkuhiljaa talven odotukseen, vielä kuitenkin saa vaikkapa Lokakuun kalenterikuvaksi kelpaavan valokuvan

  vandaali tikka ym 018

  Olikohan nuo komeat punaiset etukuormaajakauhat tehty POME:lla Pomarkussa

  vandaali tikka ym 002

  http://www.pome.fi/uudet/

  POME on Satakunnassa, Pomarkussa sijaitseva metallialan yritys. Olemme erikoistuneita maanrakennuksen- ja kiinteistönhoidon ratkaisuihin: Valmistamme laadukkaita tuotteita maanrakennus- ja kiinteistönhoitoalan ammattilaisille. Laaja mallistomme takaa sovituksen useimpiin malleihin.

  vandaali tikka ym 003

  Vaikka Torstai oli melko pimeä päivä niin melko lämmintä kuitenkin oli.  Viime yönä Noormarkussa on ollut pieni pakkanen kun meidänkin ulkolämpömittari näytti täällä mäen päällä yöllä olleen kylmimmillään asteen pakkanen. Alavimmilla mailla on varmaan ollut kylmempääkin.  Kylmän yön tuleminen olisi kyllä pitänyt arvata siitä että viherpeipot olivat tulleet kurtturuusunmarjoja syömään.

  viimeisimpiä ruskan puoli kuvia 021

  Kovin lähelle heitä ei saa mennä, arkoja ovat. Niin hämärää päivällä oli ettei kameran suljinaika ehtinyt peiponlentoa pysäyttämään.

  viimeisimpiä ruskan puoli kuvia 022

  Kodin takapihalla kukkii vielä yksinäinen sininen orvokki.  Niitä ei ole istutettu vaan ovat siemenistä juurtuneet.

  vandaali tikka ym 032

  Maija-Liisa Malinen Vuosia sitten pistin lintulaudan pihakoivuun, vaikka kerrostalossa asunkin. Sillon siinä vieraili jopa tikka! Oli muuten eka ja vika kerta kun sen linnun olen livenä nähnyt. No....se lystihän loppu aika pian, kun kerrostaloasukeissa on aina niuhoja, joille ei esm. lintulauta sovi!

   

   

  Paikallissääennuste lupaa Noormarkkuun  viidenasteen plussa lämpötilaa.

  Tänään sitten nähdään onko Kehitysministeri Heidi Hautalalla rohkeutta erota virastaan vai saadaanko vain kootut selitykset.  Pääministeri Katainen siirsi vastuun kannon  vihreille iseilleen, mikä tietysti on reilumpaa mutta ei kuitenkaan vahvista Kataisenkaan asemaa. Tämä episodi näytti ettei Pääministeri Jyrki Kataisella ole hartioita hoitaa asioita. Tällaisten tapauksien johdosta pitäisi olla Presidentti jolla olisi ryhtiä määrätä kaapinpaikka.

   Järki voitti itsekkyyden:

   Ministeri Heidi Hautala eroaa

   

  Oiva Kaltiokumpu Tapauksissa, joissa ministeri ryhtyy poliittisesti puuttumaan virkamiehille tai yrityksille kuuluvaan päätösvaltaan, rikotaan helposti ministerivastuulakia ja seurauksena voisi pahimmillaan olla valtakunnanoikeus. Se, että sympatiseeraa jotain järjestöä tai haluaa menettelyllään omasta mielestään pelastaa maailman, ei valitettavasti tuo yhtään muutosta laillisen yhteiskunnan lainsäädöksiin ja demokratian toimivuuteen. Ministerin on aina, kaikissa olosuhteissa, ymmärrettävä asema ja toimivaltuutensa ja noudattaa lakeja. Demokratia onkin sen vuoksi ikävä järjestelmä henkilöille, jotka haluavat tehdä omin päin, yhteiskunnan säädöksistä välittämättä. Erosipa Hautala itse tai patistettuna, hänet olisi jouduttu erottamaan tai maan hallitus olisi todennäköisesti hajonnut sisäiseen riitaansa, tai sitten se valtakunnanoikeus.

   

   

   

 • Risto Hartikainen

  HATUN NOSTO HEIDI HAUTALLLE
  Jälleen kerran Heidi Hautalan eroaminen ministerin tehtävistä osoittaa että naiset seisovat selkä suorana sanontojensa  takana ja vastaavat sanomisistaan ,kun taas miespoliitikot vain muuntuvat ja muuttavat sanomisiaan ja eivät pysty edes eroamaan tehdessään väärin virassaan.... Hyvä veli järjestelmä toimiin HERROILLE...

  1. Heikki Ylöstalo Pitää muistaa, vallan kolmijako-oppi on perustava osa länsimaisten demokratioiden hallintomuotoa. Ministeri ei saa milloinkaan puuttua poliisin ja tuomioistuimien toimintaan.

   

  Jukka Rämö Joo, mutta hei kaverit.. Taas tehtiin tikusta asiaa.. Poliisikin totesi, ettei rikostutkintaan ole aihetta. Mikä vittu tätä yhdyskuntaa vaivaa, kun oikeasti ruvetaan puuttumaan jo järjenkäyttöön..

   

 • Oiva Kaltiokumpu Jukka, se poliisin kantaan liittyvä juttu on ankka! Kyse on mahdollisesta asianomistajarikoksesta, jota poliisi ei saa päättää, päätösvalta kuuluu yksiselitteisesti yhtiölle! Poliisi ei voi ottaa kantaa siihen, onko mahdollinen asianomistajarikos tutkittava.

   

 • Oiva Kaltiokumpu Ministerin roolista vielä, esimerkiksi sisäministeri, joka on ylin päättäjä poliisihallinnossa, ei voi hänkään puuttua vaikka tutkinnanjohtajan päätöksiin tai tuleeko jokin asia tutkia, vai ei? Jos puuttuu, tekee virkavirheen ja seuraamukset edellä kerrotut. Ikävä kyllä!

   

 • Oiva Kaltiokumpu Yhteiskunta ei toimi mielivaltaisesti, vaan säädellysti!

 •  

   

   

  1. Harri Sojanto

    

   Perjantai 11/10
   7 Cheshvan 5774
   Ohto, Otso
   Tähtipäivämäärä: [-28] 09295.00
   Kaapista ulos -päivä
   Kansainvälinen tyttöjen päivä
   Maailman munapäivä
   Roosa nauha -päivä

   

  Harrin mukaan tänään On Roosanauhapäivä.  Valokuvaajan  vaimokin kävi ostamassa Noormarkun Taitokeskuksesta roosanauhalankaa. Roosa nauha on Syöpäsäätiön kampanja, jolla tuetaan kotimaista rintasyöpätutkimusta

  1379517_620168114702696_250887062_nv lumia kuva roosanauhalanka

 • Ulla-Maija Hakonen on kyllä niin mun värejä, pitäisiköhän ittenki hakea

   

 • Hanne Vehkalahti Os Kokkonen Hae ehdottomasti yks kerä maksoi 8,70€ ja siitä mene pieni osa keräykseen.

   

 • Maija-Liisa Metsäpalo Mä taidan noutaa omani heti huomenna. Ihania lankoja ja kiva kun ovat vyyhdissä. Voi pakottaa lapsen olemaan vyyhdentelineenä.

 •  

  Taitokeskus Noormarkku
  Makkarakoskentie 1
  29600 Noormarkku
  puh. 02 548 0002

   

  putoavaa ruskaa 157

  Taito-Satakunta – Taitokeskus Noormarkku

  www.taitosatakunta.fi/noormarkku.htm

  Taitokeskus Noormarkku toimii n. 200 vuotta vanhassa punamullatussa hirsitalossa jonka omistaa A. Ahlström Oy. Talon nimi on Uoti. Paikka on viehättävä ja ...

  ruskaa ruohoja veden äärellä jääkiekko kaukalo muuttaa 007

  Ei kommentteja:

  Lähetä kommentti