Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Kokoomus nuorissa on suomen tulevaisuus….Young people are the future of Finland ....Ungdomarna är framtiden för Finland ....Los jóvenes son el futuro de Finlandia ....Os jovens são o futuro da Finlândia ....Junge Menschen sind die Zukunft von Finnland ....Jongeren zijn de toekomst van Finland ....Młodzi ludzie są przyszłością Finlandii ....Les jeunes sont l'avenir de la Finlande ....I giovani sono il futuro della Finlandia ....Молодые люди будущего Финляндии ....若い人たちは、フィンランドの未来である....青少年是未来的芬兰....Οι νέοι είναι το μέλλον της Φινλανδίας ....Unge mennesker er fremtiden for Finland ....Ungt fólk er framtíð Finnlands ....Unge mennesker er fremtiden for Finlands ....Noored on tuleviku Soome ....

 

 

Kokoomusnuorten puheenjohtaja Susanna Koski kuohuttaa median ja emopuolueen mieliä.

 

 

Syksy saa, keltaiset koivun lehdet leijailee Mäkelänkujan yllä

Maanantain  kuvia  kyntö ym 041

Kokoomuksen nuorisojärjestö ehdottaa ohjelmassaan muun muassa Nato-jäsenyyden hakemista

 

Suomen puolustusvoimia ollaan ajettu voimakkaasti alas, eivätkä suomalaisnuorten hermo kestä käskyn alla elämistä edes muutamaa viikkoa, eikä kuntokaan kestä. Niin johonkin puolustusliittoon suomenkin pitää ennemmin tai myöhemmin liittyä. Eikä näitä liittolaisia tällä haavaa  kovin montaa ole tarjolla. Jollei Pohjoismaat tai Eurooppa luo omaa puolustusjärjestelmää niin Nato taitaa olla ainoa vaihtoehto. 

 

Fortumilla on monta lankarullaa sairaalanmäen takana.

maisemakierros 006

vähemmistövaltuutetun viran lakkauttamista

Ei  vähemmistövaltuutetun virkaa lakkauttaa tarvitse mutta pitää perustaa enemmistövaltuutetun virka pitämään huolta siitä että tasapaino säilyy yhteiskunnassa.

Maisema sairaalanmäeltä  metsän reunassa koivukujan päiväkoti

maisemakierros 004

pakolaiskiintiöiden poistamista

Pakolaiskiintiöiden poistaminen  tässä taloustilanteessa voi olla katastrofi jos rajat avataan kaikkien tulla. Ainakin pakolaisten asioita  pitäisi alkaa hoitamaan samoin  kuin tavallisen suomalaisen huonosti pärjäävän asioita.  Kyllä taas otti koville KELA:n asumistukitarkistuslomakkeen täyttö netissä.

 

Erkinpolku

maisemakierros 009

eutanasian laillistamista

Eutanasia on jokaisen oma asia, voihan sitä sitä jättää menemättä hoitoon. Apteekista saa hoitotestamenttilomakkeita  johon voi kirjata oman tahtonsa siitä ettei saa elvyttää.

 

Aunentie

maisemakierros 012

 

Liiton tärkeimmät tavoitteet liittyvät talouteen. Suomen taloutta pitäisi ohjelman mukaan tasapainottaa esimerkiksi poistamalla euromaiden tuet.  On hyvä että kansallisessa kokoomuksessakin ollaan huomattu että EU:hun liittyminen on ollut virhe.

 

Syksy näkyy vanhalla Vaasantiellä keltaiset koivunlehdet pyörii autojen alla

maisemakierros 015

En nyt jaksanut enempää pohtia mitä  kaikkia asioita Kokoomuksen nuorisojärjestö 150 kohdan ohjelmassaan  tulevaisuudesta maalaili, mutta pitkälti alkaa näyttää siltä että Kokoomus lähentyy Perussuomalaisia.  Nuorissa on suomen tulevaisuus.

 

Saisi alkaa satamaan. Paikoin tiet pölyttää kovasti.

Isokoivukujan portti

maisemakierros 018

komisario Beck miettii syntejä syviä

maisemakierros 024

Ehkä näissä kahdessa naisessa on jotain yhteistä tyyliä Eva Braun ja Susanna Koski

Eva Braun 1930 ja 1940 luvun vaihteessa

Susanna Koski 2013

  •  

  • Oiva Kaltiokumpu Teuvo, juuri oikein: meissä keskusta nuorissa on Suomen tulevaisuus!

  • Nähneet 11
  • Olavi Viitasaari mutta minkälainen...varsinkin jos hakaristikailotusta alkaa kuulumaan enemmänkin....

     

     

    Kai tänäänkin silti pitää syödä

    Lohirullat
    rieskaa
    150g philadelphia- juustoa
    1 silputtu punasipuli
    vähän sitruunamehua
    pippuria
    200 g savustettua lohta ohuina siivuina
    tilliä
    Sekoita yhteen philadelphia- juusto, punasipuli, sitruunamehu ja pippuri. Leikkaa iso pala rieskasta. Asettele leivän toiseen päähän ohuita siivuja lohta ja tillinoksia toiseen päähän. Rullaa rieska kovaksi ja pakkaa rulla folioon. Anna seisoa viileässä. Juuri ennen tarjoilua ota folio pois ja jaa rulla pienempiin, n. 3cm paksuisiin palasiin.

  • Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti