Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Kilroy kävi täällä Noormarkussa….Kilroy was here Noormarkku ....Kilroy var här Noormarkku ....Kilroy estaba aquí Noormarkku ....Kilroy esteve aqui Noormarkku ....Kilroy war hier Noormarkku ....Kilroy was here Noormarkku ....Kilroy был здесь Noormarkku ....キルロイここNoormarkkuだった....基尔罗伊在这里Noormarkku的....Kilroy ήταν εδώ Noormarkku ....Kilroy burada Noormarkku oldu ....

 

 

Amerikasta kaikki vaikutteet tulee Eurooppaan ja tänne piskuiseen suomeen ja lopulta tänne Noormarkkuunkin. Toisen maailmansodan aikana lanseerattiin amerikkalaisten sotilaiden toimesta kuittaus paikalla käynnistä kirjoittamalla  oleskelupaikan seiniin Kilroy was here. Toisen maailmansodan päättymisestä on pian seitsemänkymmentä vuotta, mutta sitkeästi tämä paikallakäynnin kuittaus pysy hengissä. Muoto on vain muuttunut henkilökohtaisemmaksi.

Niko oli käynyt tarkistamassa  Noormarkun Myllykosken huvimajan uuden katon merkitsemällä hyväksyntänsä aivan kuin alusten tarkastaja James J. Kilroy Bethlehem Steel Shipyardin telakalla Quincyssä.

Niko Was here

koski maralalla huvimajan sutut 016

New York Timesin artikkeli vuodelta 1946 väittää  että James J. Kilroy olisi ollut alusten tarkastajana Bethlehem Steel Shipyardin telakalla Quincyssä, Massachusettsissa ja jättänyt tarkistuskäynnistään merkin tarkastamiinsa kohteisiin. Laivat rakennettiin suurina sarjoina lohkoista. Kun vaakatasossa tehty lohko sitten nostettiin laivan koontivaiheessa oikeaan asentoon päätyivät tarkastajan hyväksymiskuittaukset merkillisiin paikkoihin, jopa ylös kattoon.

Timo K on Homo

koski maralalla huvimajan sutut 013

Tämä tarkastuskäynti viittaisi Kokoomusnuoriin kun he haluavat poistaa laista kohdan kansanryhmää vastaan kiihottaminen.  Kokoomusnuoret vaativat tavoiteohjelmassaan muun muassa kansanryhmää vastaan kiihottamisen sallimista.  Ja jos koko koululuokka 8 C, Waldenia lukuun ottamatta on homoja niin eikö se ole jo kansanryhmä.

8C on homo paitsi walden, tämän on kirjoitettu eri käsialalla kuin Niko was here  joten rakennustarkastajia on ollut kaksi

koski maralalla huvimajan sutut 014

 

Kommunikoinnin tekninen kehitys on niistä ajoista kun amerikkalaiset sotilaat kirjoittivat  Euroopassa liikkuessaan tekstiä seiniin kehittynyt huimasti. Mutta jotkut asiat näyttävät pitävän pintansa vuosikymmenten saatossa. ”Kilroy kävi täällä” oli yksi maailman menestyksekkäimmistä meemeistä eli kulttuurisista kopioitujista ennen internetin aikakautta.

Ohikulkijat olivat huomanneet että tarkastajien kaksipyöräisissä kulkuvälineissä oli moottoripyörän rekisterikilpi, mopokansasta ei siis ollut kyse vaan vähän vanhemmista murrosikäisistä.  Huvimajan katto saatiin valmiiksi viime perjantaina ja jo illalla nämä tekstit olivat sinne ilmestyneet.

Kirjoitukset on käyty putsaamassa pois tänään iltapäivällä

 • Leena Karilahti Hienoa tämän tapauksen selvittämisessä oli "koko kylä kasvattaa" -meininki, nykyaikaisesti somen avulla

   

 • Sauli Mansikka Meidän tulee muistaa, että suuren suuri enemmistö nuorisostamme on fiksua ja vastuullista porukkaa.

 •  

   

  Lukekaa myös:

  Teuvon kuvat -Teuvo images: Ostakaa nyt hyvät vanhemmat ...

  ttvehkalahti.blogspot.com/.../ostakaa-nyt-hyvat-vanhemmat-lapsillenne.h...

  11.7.2013 - Ostakaa nyt hyvät vanhemmat lapsillenne kirjoitus ja piirustus paperia…..Buy now ladies and older children writing and drawing paper .

   

   

 •  

   

 • Pekka Koivisto Saisi laittaa nuolemaan niin kauan että töherrykset häipyy. Helvetin termiitit.

   

 • Sauli Mansikka Aika masentavaa. Eikö tuosta käy ilmi, että taitaa olla luokalta 8 c, jos sellaista on.

   

 • Jyrki Lepistö No hö.

   

 • Miia Saha toivottavasti joku tunnistaa oman murusensa tassujäljet ja taiteen niin voi sitten kehua ja keskustella taiteen tekemisestä

   

 • Sauli Mansikka Piirtäjä saattaa olla Niko joka pitää Timoa homona ja samalla koko 8 C:tä paitsi Waldenia, joka on varmaan kaveri. Täytyy muistaa, että on taas kysessä vain yksi kaveri, jolla on vaikeaa päteä muulla tavalla.

   

 • Mari Kujansuu Os Halme miten tämä töherrysten ilmestyminen ei yllätä...

   

 • Irma Riippi Harmillisia töhryjä, mitähän kertoisi tekijästään!

   

 • Teuvo Vehkalahti Täytyisi keksiä joku fiksu tapa näyttää kapinoivalle että töhryjen poisto ei ole ilmaista, vaikkapa tyhjä lautanen ruokapöydässä. Funtsin ensin että otettaisiin  koulukirja pois viikoksi, mutta taitaa olla huono idea kun kirjaa ei kuitenkaan muutenkaan avata...

 •  

 • Riitta Ranne Koululainen saattaisi olla pelkästään iloinen, jos kirja otettaisiin pois ajatuksella: nyt minun ei tarvitse opiskella!

 •  

 • Esko Juhani Hirvonen Vandaalit ovat aina keskuudessamme. Heillä on kotona rättiovet, puheessa pilkun paikalla on v-alkuinen sana, piknikillä he jättävät kaljapurkkinsa ja muut roskansa muiden korjattaviksi ja vielä arkussaankin he spreijaavat sen sisäpuolelta hakaristeillä ja muilla makeilla töhryillä itseään tyydyttävään asuun. Niin, valitettavasti he ovat aina keskuudessamme...

   

   

  Lue kirjoja, torju spämmiä

  Jokainen on varmaan joutunut www-sivuille rekisteröityessään tulkitsemaan mitä ruudulla olevat epämääräiset symbolit tarkoittavat. Pientä välttämätöntä pahaa kutsutaan captchaksi, joka täytyy sietää, jotta sivu osaa erottaa oikeat ihmiset spämmiboteista. Mutta tiesitkö sitä, että pieni vaiva tallentuu ja se hyödynnetään myöhemmin jossain aivan muualla?

  http://www.mbnet.fi/artikkeli/ajankohtaiset/ajassa/lue_kirjoja_torju_spammia

 • Ei kommentteja:

  Lähetä kommentti