Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

perjantai 2. elokuuta 2013

Uusi taide hankinta tulevan pimeän ajan iloksi….New Art Watercolor supply coming dark age delight ....Ny konst Akvarell utbudet kommande Dark Age glädje ....Nueva oferta Acuarela Arte venir deleite era oscura ....Fornecimento Aquarela New Art vindo prazer idade das trevas ....New Art Aquarell Versorgung kommenden dunklen Zeitalter Freude ....New Art Aquarel aanbod coming donker tijdperk verrukking ....Nowa podaż Akwarela Art nadchodzi ciemna rozkosz wieku ....La nouvelle offre d'aquarelle d'art venant sombre plaisir d'âge ....Nuova fornitura Watercolor Art provenienti delizia età oscura ....Новое предложение акварель ближайшие темные восторга возраста ....新しい芸術の水彩画供給は暗黒時代の喜びを来て....新艺术水彩供应黑暗时代的喜悦......Νέα προσφορά Ακουαρέλα τέχνης έρχονται σκοτεινή απόλαυση ηλικία ....Nye kunst Akvarel forsyning kommer mørk tidsalder glæde ....Ny kunst Akvarell forsyning kommer mørke alder glede ....New Art Vatnslitur framboð koma dökk aldri gleði ....Uue Kunsti akvarell pakkumise tulevad pimedas vanus rõõmu ....

 

Päivän valoisa aika on jo lyhentynyt vaikka vielä päivän pituus onkin Noormarkussa 17 h 8 min. Elokuu lasketaan vielä kesäkuukaudeksi mutta kyllä aamut ovat jo hämärämpiä, varsinkin kun aamut ovat sumuisia. Eikä tässä ole kunnolla kahta kuukautta kun päivä ja yö on taas yhtä pitkiä. Päivä ja yö ovat jälleen samanpituiset syyspäivän tasauksena  syyskuun 21. tuntumassa.  Pimeää aikaa riittää 180 päivää.

uusi taulu 001

Jotain pientä iloa piti pimenevään syksyn iloksi hankkia.  Tänä kesänä säästyi huvittelurahoja kun Noormarkkua lähin huvipuisto Tampereella, Särkänniemi muutti nelihenkisen perheen kannalta hintapolitiikkaansa  epäsuotuisaan suuntaan. Alle viisitoistavuotiaita lapsia ei vielä voi keskenään huvipuistoalueelle päästää. Kun vanhemmat ovat jo yli viisikymppisiä niin ei sitä enää mihinkään laitteisiin rohkene mennä.  Riittäisi kun saisi katsella lasten riemua, jäätelönkin voisi syödä, mutta Särkänniemessä se tulee liian kalliiksi.

Ensi kesänä säästyy taas rahaa kun ei tarvitse enää mennä  Pori Jazz piknikkonserttiin Porin  Kirjurinluotoon nauttimaan musiikista ja Piknik-korin antimista.  Alkoholilain tiukka tulkinta Valviran kukkahattu tätien taholta muuttaa käytännön Porin Jazz piknikkonsertin osalta. Mitä iloa on nauttia piknikistä jos suuri osa konserttiajasta  menee juomien jonottamiseen. Pian ei varmaan saa viedä muitakaan eväitä konsertteihin kun järjestäjät ottavat ilolla vastaan kaikki kiellot kun olettavat saavansa siten lisää tuottoa.   

 

Taiteilija Markku Mäkelän tuotannosta löytyi muisto jazzeilta. Akvarelli Ted Curosin konsertista ja pitihän se vanhojen aikojen ja elämysten muistoksi hankkia seinälle.

uusi taulu 006

Taiteilija Markku Mäkelä ei ole tiukasti omaa tuotantoa sitoutuva taidemaalari, hän tekee myös tilaustöitä.

http://www.taidemaalari.net/kauppa

Vähän morendi se on noiden muiden taulujen joukossa, mutta on kuitenkin itse elettyä aikakautta.

uusi taulu 007

Tästä tulee menneet kesät mieleen ja miltei kuulee Tedin trumpetin äänen.

uusi taulu 004

Itsellä ei käden taidot riitä, valokuvata osaan.  Tältä kesältä odotin saavan hienoja kokemuksia makrovalokuvaamisesta, mutta ei tämä kesä ollut kovin suotuisa hyönteisten valokuvaamiseen. Tulevaksi viikonlopuksi luvattiin hellesäätä, niin ehkä luonnosta löytyy vielä jotain pientä.

Punaruskea kuusi jäärä lähtee lentoon.

hämähäkki kutoo verkkoa jotain muutakin 087

 

  • Atik Ismail Soitti muuten äijä upeasti Pekka Pöyryn dokkarissa!

     

  • Maija-Liisa Malinen Jos olisin ostoksille lähtenyt, niin tämä olisi ollut myös minun valintani.

  • Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti