Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

sunnuntai 4. elokuuta 2013

Etsin maalaismaisemaa Pomarkusta…I am looking for rural landscape Pomarkku ...Jag söker landsbygden Pomarkku ...Busco Pomarkku campo ...Eu estou procurando Pomarkku campo ...Ich bin für Landschaft Pomarkku suchen ...Ik ben op zoek naar landelijke Pomarkku ...Szukam Pomarkku wsi ...Je cherche Pomarkku de campagne ...Cerco campagna Pomarkku ...Ищу Pomarkku сельской местности ...私は田舎Pomarkkuを探しています...我期待农村Pomarkku...Ψάχνω για Pomarkku ύπαιθρο ...Jeg leter etter landskapet Pomarkku ...Jeg leder efter landskabet Pomarkku ...Ég er að leita að Pomarkku sveit ...Otsin maal Pomarkku ...

 

Pomarkku mainosta “Silta kotiin” kyltillä valtatie 23 varrella Pomarkunjoen sillan kupeessa. Siihen piti pysähtyä  tavoitteena ottaa idyllinen maalaismaisema valokuva.

 

maisemia pomarkku ja vihteljärvi 116

Vaan eipä näyttänyt maisema Pomarkussakaan siltä miltä mainoksessa luvattiin. Ainekset olisivat idylliin ja kulttuurimaisemaan olemassa mutta kun Pomarkunjoen rannat on päästetty umpeen kasvamaan niin ei vanhaa kivisiltaakaan näy.

maisemia pomarkku ja vihteljärvi 121

Joku on keksinyt lomakylälle oivan nimen korpirämäkkä. Nykykunnossa Pomarkunjoen rantamaiseman voi hyvin mieltää korpirämäkäksi.  Juhla talo Hakalinnassa tarjotaan Lounasta arkisin kello 10.30-14.00

maisemia pomarkku ja vihteljärvi 124

Pomarkun yleinen uimaranta

maisemia pomarkku ja vihteljärvi 123

Vielä joitain vuosia sitten Pomarkun keskustassa oleva vanha kivi silta näkyi Pomarkunjoen alajuoksulta katsottuna.

maisemia pomarkku ja vihteljärvi 112

Tämä on nyt parasta mitä Pomarkku tarjoaa maisemallisesti turisteille. Tosin sellaisesta paikasta mitä sitä ei yleensä katsella, valtatie 23 Pomarkunjoen ylittävältä sillalta.

 

maisemia pomarkku ja vihteljärvi 111

Porissa ei ole ainuttakaan näin hienoa uimarantaa kuin Kankaanpäässä on

 

kankaanpää umaranta 013

 

Kankaanpään uimaranta

kankaanpää umaranta 010

Kankaanpään uimaranta vaikutta hyvin hoidetulta ja varustetasokin on hyvä. Eikä huolto ja pukuhuonerakennuksen seiniä oltu kraffiteilla koristeltu..

maisemia pomarkku ja vihteljärvi 102

Kankaanpään Vihteljärven isojoki

maisemia pomarkku ja vihteljärvi 093

Kartta Pori Pomarkku Kankaanpää

 

Pekka Pietari Koskiniemi Hienoja maisemia ja ympäristö. hyvät kuvat.

Pekka Mäkelä Kirkahan lauloi maalaismaisemasta.

Maija-Liisa Malinen Viikon oleskelu Korpirämäkässä joskus 80-luvulla. Eipä hääppönen, mutta sattui olemaan tämä sama aika, niin mustikoita ja vadelmia oli "korpi" pullollaan....enemmän kuin jaksoi syödä.

 

  • Marjatta Aronoja, Pekka Pietari Koskiniemi, Markku J. Honka ja 2 muuta tykkäävät tästä.

  • Marjatta Aronoja Kauniit kuvat ja maisemat

  • Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti