Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

maanantai 24. kesäkuuta 2013

Tervapääskyillä ruokinta kiirettä, Lemmikinkukan oikea värisävyn tavoittelu…Swift busy feeding, pet flower right color ...Swift upptagen utfodring, älsklings blomma rätt färg ...Swift ocupados alimentación, pet color correcto flor ...Swift ocupado alimentação, pet flor cor certa ...Swift beschäftigt Fütterung, pet Blume richtige Farbe ...Swift drukke voeden, huisdier bloem juiste kleur ...Swift zajęty karmienie, pet kwiat odpowiedni kolor ...Swift occupé alimentation, animal fleur bonne couleur ...Swift occupato alimentazione, animale domestico fiore colore giusto ...Swift занято кормления, животное цветок правильный цвет ...スウィフト忙しい給餌、ペット花右の色...斯威夫特忙喂养,宠物花正确的颜色...Swift απασχολημένος σίτιση, κατοικίδιο ζώο λουλούδι σωστό χρώμα ...Swift yoğun besleme, hayvan çiçek doğru renk ...Swift hõivatud toitmine lemmiklooma lille õige värv ...

 

Kesän viimeiset linnunpoikaset lentoonlähtöä vaille valmiita maailmalle. Kaikki muut linnut ovat varmaan saaneet jälkeläisensä ilmojenteille mutta tervapääskyt ruokkivat vielä poikasiaan taloyhtiön vesiräystään alla.  Tämä  nyt ruokkiva sukupolvi taitaa olla edellisiä taitavampia lentäjiä kun vaikuttaa siltä että nämä eivät lyö päänuppiaan niin lujasti vesiränniin kuin edellinen sukupolvi.

 

 

tervapääskyt tamron testi 058

Kolme ikkunaruutua on kameranlinssin ja kuvattavan linnun välillä joten tämän parempaan terävyyteen ei pesälle lentävästä tervapääskystä päässyt.

tervapääskyt tamron testi 062

 

tervapääskyt tamron testi 029

Tervapääskyt saavuttavat syöksyssä 150km/h nopeuden joten hyviä jarrujakin tarvitaan kun räystään alle lennetään poikasia ruokkimaan

tervapääskyt tamron testi 038

Vaikka ikkunaruutuja oli välissä niin aina tervapääsky ei luottanut suoraa pesälle lentää vaan veti täydessä vauhdissa täyden U-käännöksen.

tervapääskyt tamron testi 043

 

tervapääskyt tamron testi 047

 

tervapääskyt tamron testi 053

Tämän lähempää ei tervapääskyjen pesältä lähtöä pääse valokuvaaman vain reilun metrin päästä otettu kuva. Objektiivina käytin AF-S Nikkor 16-85mm  f 1:3.5-5.6 G ED DX objektiivia 16mm säädöllä.  Laaja kulmankuva-alaan osuu sataa lentävä pääskynen paremmin….

tervapääskyt tamron testi 055

 

Iltapäivällä kävin testikuvaamamassa Tamron 80-210mm 1:3.8-4 CF TELE MACRO objektiivin. Luonto ei oikein ollut antavainen eikä tämä objektiivi ole oikein kätevä käyttää kun on parempiin tottunut. Kovin  on tarkka tarkentaessa.

Vesimittarit ne vaan jaksaa paritella päivästä päivään.

tervapääskyt tamron testi 068

Lemmikit kukkiva vedenäärellä

 

tervapääskyt tamron testi 080

Vesi muuttuu  mustaksi kun tavoittelee lemmikinkukan oikeansävyistä sinistä alivalottamalla.

tervapääskyt tamron testi 077

 

 

Cotton Quick väri 15 lemmikinsininen

tervapääskyt tamron testi 080

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti