Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

torstai 23. toukokuuta 2013

Valokuvaajan työviikko jatkui ikkunanpesulla. Iltapäivällä tapasin Pirunpellon TV- tähtiä…Photographer working week of continuous window washing…Fotograf arbetsvecka kontinuerlig fönster tvätt ....El fotógrafo semana de trabajo de lavado de ventanas continua ....Fotógrafo semana de trabalho da janela de lavagem contínua ....Fotograf Wochenarbeitszeit von kontinuierlichen Fenster Wäsche ....Fotograaf werkweek van continue ramen wassen ....Fotograf tydzień pracy do ciągłego mycia okien ....Le photographe semaine de travail de lavage de vitres continue ....Fotografo di lavoro della settimana finestra lavaggio continuo ....Фотограф рабочей недели непрерывного моет окно ....連続窓の洗浄のカメラマン作業週....摄影师工作一周的连续洗窗....Φωτογράφος εβδομάδα εργασίας συνεχές πλύσιμο των παραθύρων ....Sürekli pencere yıkama Fotoğrafçı çalışma haftası ....Fotograaf töönädala pidev aknapesu ....


Kaikenlaista kiirettä on pitänyt ja etelänpuoleiset ikkunat ovat jääneet  keväällä pesemättä kun aina on paistanut ja ikkunat on parempi pestä pilvisellä säällä.

ikkunanpesu 040

Sain Sinituotteelta testattavaksi  Sini Ikkunanpesu setin.  Myynti pakkaus on kätevä, näkee mitä ostaa ja se on helppo kierrättää muiden paperiroskien kanssa, ei mitään ylimääräistä.
ikkunanpesu 001
Sini ikkunan pesimen varressa on molemmissa päissä välinepäät.  Vanhaa työkalunvalmistajaa ilahduttaa työn laatu, pesuvälineet pysyvät tukevasti kiinni.  Tarkassa työssä on kyllä se että tämäkin liitoksen tekemiseen pitää käyttää jonkin verran voimaa ja osat pitää olla aivan suorassa keskenään mennäkseen hyvin  paikoilleen.
ikkunanpesu 004

Sini mikrokuitupesimellä voi pyyhkiä kevyesti likaisen ikkunaruudun kuivanakin, mutta kun ikkunat ovat olleet vuoden pesemättä on pakko käyttää vettä pelkkä kevyt pyyhkäisy ei riitä.
ikkunanpesu 008
Säleverhoa ei kannata kastella, se jää helposti läikikkääksi. Säleverhon puhdistamiseen mikrokuituliinaa kätevämpi välinen on staattinen pölyhuiska. Toivomus olisikin että Sini ikkunapesusetistä olisi vielä XL versio jossa olisi tällainen staattinen pölyhuiska mukana.
ikkunanpesu 012
Sini ikkunanpesusetin varsi on 70 cm pitkä ja sillä lyhyempikin ihminen ylettyy operoimaan isonkin ikkunan ja sitä on kevyt käsitellä kun se on valmistettu lasikuidusta.
ikkunanpesu 016
Pitempi ikkunanpesijä ulettuu ilman varttakin pesemään ikkunat.
ikkunanpesu 044
Ikkunanpesun yhteydessä on hyvä tarkistaa helojen kiinnitykset.  Ainakin Alavus ikkunoissa pärjää ristipää ruuvimeisselillä, näissä ei ole mitään Troxeja. Nyt vasta panin merkille että helan ruuvi on eri värinen kuin hela, mihin on kadonnut Alavauusikunalta laadun käsite…
ikkunanpesu 048


Sini ikkunapesusetillä tuli puhdasta jälkeä ja kukkasetkin saavat nyt kaiken Auringonvalokasvatustehon. Ja mikä parasta Sinituoteen siivousvälineet ovat kotimaisia avainlippu tuotteita Kokemäeltä omasta maakunnasta ja ne ovat saaneet myös Joutsenmerkin.  www.sini.fi
sorjonen 001
Sinituotteen tehtaanmyymälän kesän aukioloajat 14.5.2013
Sinituotteen tehtaanmyymälä Kokemäellä siirtyy kesäaikatauluun 21.5. alkaen. Myymälä palvelee tiistaista perjantaihin klo 9 - 16 ja lauantaisin klo 9 - 14.
Myymälästä saat edullisesti jäännöseriä ja valikoimista poistettuja tuotteita. Tervetuloa edullisille ostoksille!
Tehtaanmyymälä sijaitsee Kokemäellä tehtaan yhteydessä osoitteessa:
Satakunnantie 119 B
32800 Kokemäki
Tehtaan sijainti kartalla
Tiedustelut p. 050 596 8907


Raskas työ vaatii vähän huvitteluakin joten kävin  iltapäivällä Markun kanssa Noormarkun Neste Länsituulessa  tapaamassa TV-sarja Pirunpellon näyttelijöitä  Sutkia ja Sorjosta
Sulo K. Rastas (Sutki)alias Jukka Salmela. ja valokuvaajaa ite
947187_481900025214871_442948230_n minä sutki
Jussi Myllymäki
... Kosti Sorjonen  ja Sutki
sorjonen 007
Neste  Länsituuleen avattiin uusi autokorjaamo Autoasi Noormarkku  Jonka avajaisissa Sutki ja Sorjonen kävivät viihdyttämässä
sorjonen 011 Tarjolla oli tietysti myös krillimakkaraa, kahvia sekä levonnaisia.
sorjonen 012
Taiteilijat Jukka Salmela ja Markku Mäkelä
sorjonen 004
Sorjonen on kiinnostunut Markun kameran (canon) kuvista.  Taustalla seuraa Noormarkkulainen  Unto Tuominen, maansiirto yrittäjä hänkin.
sorjonen 009 Julkkiksen ammatti on siitä epäkiitollinen ettei makkaraakaan saa syödäkään  rauhassa
sorjonen 017
Yleisöä oli Noormarkkulaiseen tapaan niukasti
sorjonen 010 Kaksi samanlaista, mahtaisiko valokuvaajalle löytyä elokuvaroolia.. • http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/pirunpellon-sutkin-nayttelija-jukka-salmela-kuollut/1882934

 • Näyttelijä-ohjaaja Jukka Salmela menehtyi sairauteen lauantaina Keski-Suomen keskussairaalassa. Muuramessa asunut Salmela oli syntynyt vuonna 1960.

 • Teijo Mäki Kuin kaksi marjaa. Mustikka ja pensasmustikka • Maija-Liisa Malinen No täällähän tää kaivattu. Näin, että olit kommentoinut, mutta hain sitä tämänpäisestä päivityksestä, joka puolestaan oli kadonnut bittiavaruuteen. Puhdasta näkyy tulevan. Mullakin olisi tämä homma vielä odottavalla kannalla.....jos vaikka tulisit hutasemaan...kun noin näppärästi näyttää käyvän sulta ja Hannelta, yhteispelinä!
 • Riitta Laine must tää Sutki oli pirunpellon paras hahmo .vaiks siin oli kaikki osassansa hyviä

 •   • Ulla-Maija Hakonen Olispa ollut kiva nähdä heitä, Sutki oli ihan mun suosikki • Anja Pessala ·  kaveri
  Sutki on paras!


 • 1 kommentti:

  1. Vau, mikä pesusetti! Eilen pesin ikkunoita minäkin...ihan vaan rätti-pelillä :)

   VastaaPoista