Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

torstai 25. huhtikuuta 2013

Uutisvuodosta tuttua kepeää kerrontaa, Jarrusukka …Nyheter läcka bekant lättsam berättelse, Brake Sock ...News leak familiar lighthearted narrative, Brake Sock ...Haberler kaçak tanıdık tasasız anlatı, Fren Çorap ...Новости утечки знакомы беззаботный рассказ, тормозной носок ...

 

Kirjan ja ruusun päivänä oli kirjakaupoissa ilmaiseksi jaossa Jari Tervon Jarrusukka kirja.  Pyyteetöntä se ei toki ollut, kymmenellä eurolla piti kirjoja ostaa niin Jarrusukan sai kaupanpäälle.

jari tevo jarrusukka 002

Kirjan ja ruusun päivä on kirjaa juhlistava päivä, jota on useimmiten vietetty 23. huhtikuuta. Ajankohta valittiin kirjallisen historiansa ansiosta: 23. huhtikuuta 1616 kaksi maailmankirjallisuuden klassikkokirjailijaa, Miguel de Cervantes sekä William Shakespeare kuolivat.  Tätä taustaa vasten  ajatellen voisi olla sitä mieltä ettei Jari Tervo ei kuulu joukkoon.  Vaikka Jarrusukka kirjaa ei enää mistään saa ja siitä siten on tullut keräilykappale niin se ei kuitenkaan jää maailmanhistoriaan.  Sinänsä Jarrusukassa on opettavaisen tarina siitä miten lukeneemmat kansalaiset ovat vieraantuneet elämänkulusta..

 

Noormarkussa on muuten myyriäkin.  Rauhalammin tien ja Parkanontien risteyksessä olevan liikekeskuksen  Pihamaalla on paljon myyrän koloja

noormarkun västäräkki jäät 044

 

noormarkun västäräkki jäät 047

Kyläpä aika on taas kulunut nopsaan. Viikko on jo kulunut  siitäkin kun nämä Sahramit (Crocus) suomalaisittain krookukset  valokuvasin

päivä tulva 024

Joka media on täynnä Ässien Suomenmestaruutta.  Satakunnan kansassa on  kolmetoista ensimmäistä juttua jääkiekosta, mutta  sekin on nyt tullut todistetuksi että tällaisella  suomen mestaruudella ei ole kovin suurta media-arvoa, yhtään hakua ei ole tullut eilisestä Ässä päivityksestä.

Kannatta silti käydä Markun kuvat katsomassa alla olevaa linkkiä klikkaamalla

http://markuntaidetta.blogspot.fi/2013/04/porin-assat-jaakiekon-suomenmestari-2013.html

 

http://ttvehkalahti.blogspot.fi/2013/04/taisi-assat-voittaa-suomenmestaruuden.html

lintuja Markku ässät 056

Teuvon kuvat -Teuvo images: Taisi Ässät voittaa suomenmestaruuden

ttvehkalahti.blogspot.fi

 

Kävi sellainenkin ihme että sain räkätaudin, fiksummin sanottuna flunssa. Sellaista ei ole minulla mies  muistiin ollut.   Pitänee ottaa buranaa kun se on tulehduskipulääke.  Pitäisi jaksaa tänään valvoakin kun taivaalla loimottaa tänään täysikuu ja lisäksi on osittainen kuunpimennys.

Mihin nykyihmisen rahat kuluu no puhelimeen ja tietotekniikan palveluihin.  Taas tuli Soneralta tarjous

Huippuetu Soneralta: Nokia Lumia 620 Startti -paketilla 19,90 € / kk

Tällä hetkellä minulle tulee puhelin lasku joka kolmas kuukausi suuruudeltaan  about viisitoista euroa. Siihen verrattuna Soneran huippuetu on riistoa.


Sopiva Startti -paketti ja Nokia Lumia 620 24 kk:n sopimuksella 19,90 €/kk, sopimuskauden kokonaishinta on 477,60 €. Startti -paketti sisältää 100 min puhetta, 25 kpl viestejä ja 1 Mbit/s netin.

 

DNA on vielä pahempi rosvo. Viimeviikon torstaina ostettiin pojan puhelimeen Noormarkun R-kioskilta DNA prepaid puhe aikaa viidellätoista eurolla eikä vieläkään, useita puhelinsoitoista huolimatta ole puheaikaa puhelimeen saatu. DNA lupaa vain soittaa takaisin, mutta miksi puhelin ei soi. Miksi aina pitää uhata kuluttajansuojalla ennen kuin asiat alkaa hoitua.  Nyt tilanne korjattu mutta viiden (5) euron hyvityksellä DNA kätensä tästä jutusta pesi!

 • Erkki Laine Tuttua , Dna on syvältä.

 •  

   

 •  

 • Tuomas Kuittinen Ei varmaan löydy vastausta, miksi tuntuu aina olevan ongelmaa kun on liittymässään jotain muutosta tehnyt tai ottanut mokkulaa... Mitähän mieltä kuluttaja-asiamies on siitä, että laitetaan asiakas kokoajan olemaan yhteydessä virheellisestä laskutuksesta/puhelinmyyjistä jotka myyvät aivan toista kun mitä tulee paketissa ja sitten myytte pakettia jota ei kuitenkaan ole kytketty liittymälle... Toivottavasti ASPAnne ehtii selvittämään tätä pian, alkaa lievästi sanottuna kyrsimään kun tästä tulee näköjään joka viikkoineen riesa DNAn kanssa.

 • Pirkko Nieminen Ei toimi DNA ei. Vuosi sitten laitettu, monta kertaa soitettu, mutta ei tuota saa toiminaan. Laita-alueella ollaan kuulema eli ruuhka aikoina pudottaa meidät pois. Kumma vain, että silloin, kun sitä myytiin niin jo luvattiin kuukin taivaalta ja että kun vain soittaa niin varmasti laitetaan kuntoon. Tämä viikko taas ollut illat niin, että nettiin ei pääse. Kahdella koneella ei pääse juuri koskaan ja nyt ei yhdelläkään. Vaihtoon menee.....

   

  Kuluttajansuoja

  Kuluttajan oikeuksia turvaa kuluttajansuojalainsäädäntö. Silloin, kun ostetussa tavarassa tai palvelussa on puutteita, pitää ensin ottaa yhteyttä myyjään. Mikäli erimielisyys ei ratkea tai päätösten tueksi tarvitaan lisätietoa, apua saa ensisijaisesti kuluttajaneuvonnasta. Riitoja ratkotaan erityisesti kuluttaja-asioihin erikoistuneessa kuluttajariitalautakunnassa.

   

  havainto: Ei lähtenyt pörssi nousuun Ässien voitosta huolimatta.http://www.taloussanomat.fi/porssi/2013/04/25/outokumpu-karsii-rajusti-2500-tyopaikkaa-katoaa/20135998/170
  Outokumpu karsii rajusti: 2500 työpaikkaa katoaa
  www.taloussanomat.fi

   

  Outokumpu karsii rajusti: 2500 työpaikkaa katoaa

  www.taloussanomat.fi

   

   

  Enemmän olutta – Olvi petrasi

  www.taloussanomat.fi

  Panimokonserni Olvi myi Suomessa entistä enemmän olutta ja virvoitusjuomia. Yhtiön tulos parani tammi-maaliskuussa.

   

    

  • Teuvo Vehkalahti PS. Paljoko olisi eilen Karhun myynti lisääntynyt jos sen paneminen, tuotanto olisi säilytetty  Porissa...

  Käykääpä lukemassa Valtaoja on viisas mies muussakin kuin tähtitieteessä

  Kuria ja järjestystä

  Kolumni | Turun Sanomat 23.4.2013 04:15

  Esko Valtaoja

  KAIKKI ULOS!, karjaisi rehtorin huoneesta ilmestynyt isäni, ja kolmesataa käytävillä vitkastellutta oppilasta kiiruhti nöyrästi ulos välitunnille. Liikkeelle lähti myös englannin maikka, joka vasta ovella tajusi, että käsky ei koskenut opettajia. Isällä oli auktoriteettia vaikka toisille jakaa, vaikka olikin perusluonteeltaan lauhkea lammas.

  http://www.ts.fi/mielipiteet/kolumnit/477113/Kuria+ja+jarjestysta

  Ei kommentteja:

  Lähetä kommentti