Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

lauantai 27. huhtikuuta 2013

Sattuipa sumuinen päivä kansalliselle veteraanipäivälle…Became foggy day national veterans day ...Blev dimmig dag nationella veterandagen ...Se convirtió en día de niebla día nacional de veteranos ...Tornou-se nebuloso dia dia nacional de veteranos ...Wurde nebligen Tag nationalen Veteranen Tag ...Werd mistige dag nationale veteranendag ...Stał mglisty dzień narodowy dzień weteranów ...Devenu jour de brouillard journée nationale des anciens combattants ...Divenne giorno di nebbia nazionale veterani giorno ...Стал туманный день национального День ветеранов ...全国の復員軍人の日霧の日になりました...成为雾天国家退伍军人节...Έγινε ομιχλώδη μέρα εθνικής βετεράνοι μέρα …Sisli günlük ulusal gazileri gün oldu ...

 

Tänään lauantaina 27.4 on kansallinen veteraani päivä.Valtakunnallisesti kahdettakymmenennettäseitsemättä (27)kertaa vietettävän veteraanipäivän tunnuksena on ”Veljeä ei jätetä, nuoria ei unohdeta".

Kansallinen veteraanipäivä on liputuspäivä, sumulta ei näy onko kaupunki vetänyt Noormarkun kunnantalon lipputankoon suomen lippua

AAMUPALA veteraani päivä 010

Porissa taitaa koko veteraanipäivä unohtua kun kansa odottaa ässiä porin  kauppatorille juhlistamaan heidän jääkiekon suomen mestaruuttaan.

Aamupala

Tekaisin vaimolle aamupalan katsotaan mitä tuumaa..

AAMUPALA veteraani päivä 001

 

Kun avaa Porin tapahtumakalenteri sivut

https://www.pori.fi/tapahtumakalenteri/veteraanip65533iv65533njuhla.html

niin siitä selviää että veteraanijuhlan järjestää Kokemäen kaupunki ei Pori ja vastuu tilaisuuden järjestämisestä kuuluu vapaa-aikalautakaunalle.

Veteraanipäivän juhla

Takaisin hakutuloksiin

Alkaa: 27.04.2013, kello 12:00

Loppuu: 27.04.2013, kello 14:30

Tapahtumapaikka: Palvelukeskus Henrikinhovi, ruokala

Kategoria: Muut, Seniorit, Seurakunta

Osoite: Iltarusko 1, 32800 Kokemäki (kartta)

Liput: Vapaa pääsy

Järjestäjä: Kokemäen kaupunki

Yhteystiedot: Vapaa-aikasihteeri Eija Latvaniemi, 040 488 6173, eija.latvaniemi@kokemaki.fi

 

Luonto on pikkuhiljaa alkanut heräämään ja kameraan voi pian laitaa makro-objektiivin. Metsämansikka on jo kasvunsa aloittanut

kengät sinivuokot muurahaisa 018

 

kengät sinivuokot muurahaisa 020

Kukkiakin on tulossa Kamerassa oli kiinni Nikon 16-85  yleisobjektiivi ja sen lähin tarkennusetäisyys on 0.38 m eikä se ole oikein kätevä näin läheltä otettujen kohteitten valokuvaamiseen.

kengät sinivuokot muurahaisa 022

Kyllä pian vihertää enemmänkin

kengät sinivuokot muurahaisa 027

Voikukka

kengät sinivuokot muurahaisa 032

Muurahaisetkin ovat heränneet.  Kovin verkaisesti ne liikkuivat.

 

kengät sinivuokot muurahaisa 034

 

kengät sinivuokot muurahaisa 036

Jutun kirjoittamisen aikana sää vähän selkeni ja lippuja on ilmaantunut lisää,  Kun sää on tuuleton niin ne eivät vain kovin hyvin erotu.

lippu sumu 002

 

 •  

 • Heidi Laakso Kiitos Teuvo! Veteraanipäivä toisaalta iloinen päivä, kun muistelee, miten tärkeää työtä veteraanit maamme puolesta tekivät, toisaalta surullinen päivä, kun muistelee sotaa ja sen julmuuksia. Ehkä tämä pilvisyys kertoo myös vuodatetuista kyynelistä, tuli vain mieleen kuvaa katsoessa.

   

 • Heidi Laakso Teuvo, minäkin muuten näin noita pataleivoksia eilen Vaasan Halpa-Hallissa.

 •  

   

  Minna Lintonen

   

  • Kansallisena veteraanipäivänä mietin, meneekö kaikki keräysvarat veteraaneille vai upotetaanko keräys eurot jonkun säätiön käyttöön

    

     

   •  

   • Jukka Mäkelä Asiallinen miete Minna. Samaa olen pohtinut monen keräyksen kohdalla. Koneisto kuluttaa "joskus" jättiosan tuotosta työllistäen itsensä meiltä taviksilta kerätyistä varoista. Varoista, joista on jo verot maksettu, jolla toiminta tulisi mahdollistaa hyvinvointivaltiossa.

     

   • Teuvo Vehkalahti Siksi toiseksi on häpeä että joudutaan erikseen kansalta keräämään. Veteraaneja on niin vähän jäljellä että Valtion kassassa ei tuntuisi missään jos veteraanit hoidettaisiin kunnialla hautaan.

     

   • Minna Lintonen Hyvä Teuvo!

     

   • Teuvo Nyyssönen Tämä olisi pitänyt hoitaa jo ajat sitten Teuvon esittämällä tavalla! Kansallinen häpeäpilkku, tämäkin.

   •  

  •  

  • Toimi Kankaanniemi Niinpä. Olisihan noita maineikkaita säätiöitäkin hoitamaan veteraanienkin asioita, kunhan Urpilainen antaa rahat valtion velkasäkistä. Nuorisosäätiö ja Urheiluopistosäätiö ja pohjoisemmassa Riihisäätiö.

 •  

 • Reijo Lintonen ,,tarvitsikohan niitä rahoja edes valtiolta ,käytettäisiin veteraaniliiton rahat veteraaneihin ettei joku "ketku"kaappaa niitä,,kuulemma rahaa ,niin ,vaikka jakaisivat jokaiselle elossa olevalle veteraanille miljoonan jäisi vielä iso osa käyttämättä,,,

   

 • Juhani Karvonen Onhan sitä veteraaneilla rahaa. Rintamaveteraaniliitollakin on niin että jos koko potti jaettaisiin jäsenten kesken jokainen saisi 77 euroa. Tämä oli vuoden 2011 tilanne.

 •  

  Webkamera linkistä voi seurata Porin kauppatoria ja Ässien suomen mestaruus mitali juhlija

  http://webcam.pori.fi/kauppatori.jpg

  http://www.radiopori.fi/

   

   

  The Telegraph

  Celebrate the start of summer (no, really) with free strawberry plants!
  In today's paper, claim a free 6-pack of strawberry plants, worth £5, at Homebase. Plus, save £5 when you spend £25 on any garden plants.
  Details here:
  http://soa.li/mnuAQLH

  Celebrate the start of summer (no, really) with free strawberry plants!<br /><br />In today's paper, claim a free 6-pack of strawberry plants, worth £5, at Homebase. Plus, save £5 when you spend £25 on any garden plants.<br /><br />Details here: http://soa.li/mnuAQLH

  Ei kommentteja:

  Lähetä kommentti