Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Mahtaako maaliskuun lopun outo säätila johtua Sendain maanjäristyksestä 2011….I wonder if the end of March due to strange weather Sendai earthquake in 2011 ....Jag undrar om slutet av mars på grund av konstiga väder Sendai jordbävningen i 2011 ....Me pregunto si el final de marzo debido al clima extraño terremoto de Sendai en 2011 ....Gostaria de saber se o final de março, devido à estranha terremoto tempo Sendai em 2011 ....Ich frage mich, ob das Ende des März wegen seltsames Wetter Sendai Erdbeben in 2011 ....Ik vraag me af of het einde van maart als gevolg van vreemde weer Sendai aardbeving in 2011 ....Zastanawiam się, czy na koniec marca z powodu dziwnej pogody trzęsieniu ziemi Sendai w 2011 ....Je me demande si la fin de Mars en raison de la météo tremblement de terre étrange Sendai en 2011 ....Mi chiedo se alla fine di marzo a causa di terremoto strano meteo Sendai nel 2011 ....Интересно, если в конце марта из-за странной погодой Sendai землетрясения в 2011 году ....私は2011年の異常気象仙台地震による月の終わりかと思う....我不知道,如果由于奇怪的天气仙台地震,2011年三月底....Αναρωτιέμαι αν τα τέλη Μαρτίου λόγω καιρικών παράξενο σεισμό Σεντάι το 2011 ....Acaba 2011 yılında garip hava Sendai deprem nedeniyle Mart ayı sonuna kadar ....

 

Vuonna 2011 Japanin maanjäristyksen yhteydessä maapallon akselin kaltevuus lisääntyi  BBC:n mukaan 16.5 senttimetriä. Se ei voi olla vaikuttamatta sääoloihin.  Eikö auringon säteet silloin kohtaa maanpinnan vähän eri kulmassa, päiväkin on lyhentynyt.  Entä meret ja muut ekosysteemit, Golf-virta. Ei ne aivan entisellään voi olla.  Kyllä tämän varmaan meteorologitkin tietävät mutta ei kannata paljon kansalaisia pelotella.

 

Kyllä aurinko lunta koettaa sulattaa mutta voima ei riitä kun tuuli käyt Siperiasta eikä lännestä niin kuin tähän aikaan vuodesta pitäisi. Ilmastonmuutoshan tarkoittaa eri asioita eri maapallon kolkkiin. Saattaa globaalissa mittakaavassa ilmasto lämmetä, mutta paikallisesti voi käydä toisinkin päin. Näin esimerkiksi Suomen tapauksessa, jossa ilmastonmuutos voi aiheuttaa länsivirtausten heikkenemisen, josta seuraa että vallitseva ilmavirtaus käykin Siperian suunnalta. Ei uskoisi että tänään on kevätpäivän tasaus päivä!

porin matkalla hanki sulaa 071

Metsässä liikkujalle Pitkään jatkuva talvi on herkkua, valoa riittää.

porin matkalla hanki sulaa 001

Porin keskustassa taitaa hiihtokelit kestää Huhtikuun puolelle

porin matkalla hanki sulaa 015

 

Samoin liukkaat kelit kaupungilla

porin matkalla hanki sulaa 029

Traktorit ovat kyllä ilmestyneet maanteille ja se on kyllä keväänmerkki jos traktorissa ei ole lumiauraa. Ilmastonmuutos (huomaa ei lämpeneminen) saattaa vaikuttaa täällä pohjolassa juuri näin, kun ilma- ja merivirrat vaihtaa suuntaa. Maapallo on monisyinen systeemi, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen.

porin matkalla hanki sulaa 050

Kun teiden talvihoitoon Porissa riitä oikeinraha niin saattaa käydä niin että saamme kokea vanhanajan kaljamakelit vielä ennen kesäntuloa.

Nyt päällä olevat pohjoisvirtaukset  muuttuvat nopeasti niin alkaa tulvakausi, vettä tulee taivaalta ja nopeasti skulaavasta lumesta.

 

porin matkalla hanki sulaa 055

Lumella riittää jälkiä, tässä on fasaani lähtenyt lentoon

porin matkalla hanki sulaa 067

Reijo Ruotsalainen Iltapäivää ER. Siinäpähän Eteläeuroopan Mepit saavat tuta,minkälaista on näillä Raukoilla Rajoilla,Kalevalan kankahilla..... Tulisi nyt puoli metriä heti kerralla,ja sen jälkeen 30 asteen pakkanen...........

 •  

 • Jarmo Kanerva Ilmaston lämpeneminen on muuttunut ilmaston vekkulistumiseksi ja ilmastokekkuloinniksi.

 •  

  Tänään Keskiviikkona on kevätpäiväntasaus, jolloin Auringon keskipiste siirtyy eteläiseltä tähtitaivaalta pohjoiselle tähtitaivaalle.

   

   

   

  aurinkoinen ilma jääpuikko 076

  Yö ja päivä ovat tänään yhtä pitkiä, noin 12 tuntia, kaikkialla maapallolla.

   

   

  suurimmat  2011 tapahtunet maanjäristykset

  L
  Vanin maanjäristys

  Tänäkin vuonna on jo ollut monta maanjäristystä.

  Viimeisimmät maanjäristysilmoitukset

  Päivitetty 11.03.2013

  http://www.helsinki.fi/geo/seismo/maanjaristykset/ilmoitukset/index.html

   

  Meteorologin masentava viesti: "Riski on"

   

  Riski on, että kevät menee sinne pääsiäiseen tai jopa pääsiäisen ylitse, jotta se lauhtuminen tulisi ja pysyvästi.

  •  

   

 • Harri Marstio

  Nyt kun pienet kotiavut voi laillisesti maksaa kossupullolla ja siihen on valtiovallan hyväksyntä, niin tilasinkin 50000 pulloa kossua ja sovin urakoitsijan kanssa omakotitalon pystytyksestä. Tämähän onkin oivallinen tapa maksaa veroja tehdystä työstä. Kaikki on suhteellista. :D

 •  

  Olipa kiireinen puhelinmyyjä kun en ehtinyt housujen taskusta puhelinta hakea kun jo lopetti.

  Puhelu tuli numerosta:358941585786 - who calls me from 358-9-4158-5786? 1/2

  whocallsme.com/Phone-Number.aspx/358941585786

 • Maija-Liisa Malinen ja Markku J. Honka tykkäävät tästä.

 • Veikko Laulajainen Soittavat uudelleen jos asiaa oli. Saattoi olla myös vikasoitto.

   

 • Veikko Laulajainen Jos puhelinmarkkinointi ottaa päähän
  https://www.telemarkkinointikielto.fi/

  3 tuntia sitten · Tykkää

 • Teuvo Vehkalahti Ei varsinaisesti päähän ota on niiten, varsinkin naispuolisten kanssa kiva jutella ja vetää höplästä. Samalla saa puhelinnumerolle nimen ja blogista on paljon haettu numeroit jotka sinne olen tallettanut..

   

 • Markku Varjonen Aha?

   

 • Maija-Liisa Malinen olisiko kaupannut jotain elämäneliksiiri.... vaikka virolaista viagraa? Nämä pillerikauppiaat on nopeita, ainaski ne, jotka mulle soittelee!

 •  

 • Jyrki Lohi Hu huu, Teuvo. Osta mopo!

   

 • Tuija Lundelin Eilen joku myyjä soitti ja esitteli itsensä hyvin nopeasti. En saanut selvää ja kysyin, että niin mistä soitat? Hän kertoi taas yrityksen nimen. Minä sanoin, että no mikä se sitten on? Myyjä siihen, että tämä on tämmöinen....rapisteli hetken, mykistyi ja iski luurin kiinni. Enkä ollut edes vihainen. Utelias vain.

   

 • Tuija Lundelin Puhelinmyynti on vaikeaa. Minusta ei olisi ikinä siihen.

   

 • Anne Jordgubbsdotter Siirilä-von Krankenhaus eksyn pois Penkalin viidakoista ja komppaan Tuijaa. Puhelinmyyjien leipä on kovan työn takana ja mie arvostan niitä jotka pystyy tuommoisella työllä elantonsa hankkimaan. Siksi oon aina ystävällinen puhelinmyyjiä kohtaan, mutta pysyn vakaasti kannassani: "ei kiitos".
  Ja takaisiin viitakkoon!

   

 • Jyrki Lohi Viitakossa hakataan ponkoilla sellainen myyntipuhe, notta oksat pois! ja rahat kanssa!

   

 • Jukka-Pekka Paananen J-P-setä kannattaa ja tukee viidakkopuhelinmyyjiä. Jollei yhteydet pelaa Penkalissa, niin lirissä ollaan ja petoeläimet ja hevosvarkaat meidät syö ja tappaa!

   

 • Jyrki Lohi Hevosvarkaat ja muut petos eläimet on niitä pahimpia koirankuontolaisiak. Na, tietenkin kärmesten ohella.

 •  

  •  

   

 • Sakari Virtanen

  Luojaani kiitän, että ehdin eläkkeelle ennekuin tuo LUONNON VASTAINEN (ei siis tasa-arvoinen) avioliittolaki tulee voimaan, eikä tarvitse Villeä ja Kallea keskenään vihkiä! Turha sanoa, ettei se kirkkoa koske. Se koskee kirkkoa viimeistään viiden vuoden kuluttua siitä, kun laki on tullut voimaan. Kyllä kirkonkin päättäjissä aina senverran kahjoja löytyy! Kohta on pappien niitä pareja vihittävä viran menettämisen uhalla. Tuossa asiassa asenteet on kovat! Suvaitsevaisuutta löytyy vain suvaitseville! Jos jotakin pidetään suvaitsemattomana, häntä ei suvaita! - Saatte nähdä!

 • Ei kommentteja:

  Lähetä kommentti