Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

torstai 7. maaliskuuta 2013

Maaliskuussa tapahtuu, Keltasirkutkin parveilivat Myllykoskella…March happens Bunting swarmed Myllykoski ...Mars händer Bunting svärmade Myllykoski ...Marzo sucede Bunting pululaban Myllykoski ...De março acontece Bunting invadiram Myllykoski ...März passiert Bunting schwärmten Myllykoski ...Maart gebeurt Bunting zwermden Myllykoski ...Marzec dzieje Bunting roiło Myllykoski ...Mars arrive Bunting envahi Myllykoski ...Marzo accade Bunting sciamarono Myllykoski ...Март происходит Бантинг роились Myllykoski ...マーチはホオジロがMyllykoskiを群がっ起こる...三月发生彩旗涌上米吕科斯基...Μαρτίου συμβαίνει Bunting κατέκλυσαν Myllykoski ...

 

Valoisa aika on lisääntynyt jo huimasti ja maaliskuisessa lähiluonnossa tapahtuu niin paljon asioita ettei blogaava valokuvaaja saa siihen tahtiin päivityksiä tehtyä kuin valokuvia tulee päivän tapahtumista.  Nämä kuvat ovat tiistailta 5.03.2013.

tilhe linnut kylpee keltasirkut 060

Kylvyt rasinojalla jatkuvat, Talitintti ja Sinitiainen kylpevät sovussa. Niinhän se on että suomalainen sauna on tasa-arvoisin paikka maailmassa.

tilhe linnut kylpee keltasirkut 084

poistuminen

tilhe linnut kylpee keltasirkut 108

Keltasirkut parveilevat Noormarkunjoen Myllykosken yllä

tilhe linnut kylpee keltasirkut 127

Tervalepän latvaan on hyvä pysähtyä, ja hetken tarkkailla ympäristöä

tilhe linnut kylpee keltasirkut 128

 

 

tilhe linnut kylpee keltasirkut 123

Talvella koiraalla on kirkkaankeltainen pää ja vatsapuoli, ja ruskearaidallinen selkäpuoli. Sen sijaan kesällä koiraalla vain pää on keltainen, mutta muilta osin lintu on tummempi. Naaras on vaatimattomampi, ruskeampi, ja sen vatsapuolikin on raidallinen.

Uros ja Naaras Keltasirkku (Emberiza citrinella)

tilhe linnut kylpee keltasirkut 124

Tilhet olivat matkalla jonnekin  ja pysähtyivät kotikuusen latvaoksille levähtämään.

tilhe linnut kylpee keltasirkut 004

Kuvat: objektiivi Sigma DG 120-400mm 1:4.5-5.6 APO HSM optical stabilizer

 

 •  

 • Maija-Liisa Malinen keltaiset liivit niillä ainakin on..... voisi olla tinttejäkin... ehkä!?

   

 • Sakari Virtanen No keltasirkkujahan ne ovat. Laulavat muuten kauniisti iltaisin niihin aikoihin, kun maanviljelijät tekevät kylvötöitä. Syövät mielellään kauransiemeniä maasta, vaikkapa lintulaudan alta.

 •  

 • Kari Isokivijärvi Sanoisin että on siinä ainakin 4-5 keltasirkkua, mutta parilla linnulla on omituisen vaalea rinta keltasirkuksi.

 •  

 • Pauli Kaasinen Täytyy myöntää, että ovat ammattilaisen taidolla otettuja lintukuvia kaikki.

  Maija-Liisa Malinen hienoja lintukuvia.....suosikkini tänään.... da daa... on kylpevät tintit!

   

  Suomen LuontoSuomen Luonto

  Töyhtöhyyppiä Suomessa vasta muutama. Ruotsin eteläosassa on jo paljon töyhtöhyyppiä (ja kiuruja). Meillä on vielä kovin talvista. Muuttolintujen iloinen rintama on jo lähellä Suomea, ja pian ne ovat joukolla täälläkin. --- Antti Halkka / Suomen Luonto

   

  Maarit Vahtokari Meidän pihametsikössä on jo paljon pikkulintuja, en tiedä mitä, mutta viserrys oli äskenkin ihanan kuuloista.

   

 •  

 • Susanna Hautanen Tulisi jo kevät ja töyhtöhyypät ja kiurut ja muut ihanat..

   

   

  On niin hieno kuva että oli pakko kopioida facebokista

  •  

 • Giouli Papas jakoi käyttäjän 街角的祝福 kuvan.

  ‎!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   

  Hanne Vehkalahti Os Kokkonen via Turun Sanomat

   

  Valokuvaaja Ilari Patrikka kuvasi kiipeilyvalmentajana toimivaa kaveriaan tämän promokuvia varten. Ihmetys oli melkoinen, kun kaveri kertoi nähneensä kyseisen kuvan islantilaisen kiipeily-yrityksen mainoksessa. Patrikka sai korvaukseksi cd-levyn ja tervetulotoivotuksen Islantiin. Kuvien laiton käyttö, kopioiminen ja levittäminen ovat lisääntyneet internetin ja sosiaalisen median vuoksi hälyttävästi.

  Netti ja some saavat valokuvien luvattoman käytön ryöstäytymään käsistä

  www.ts.fi http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/459527/Netti+ja+some+saavat+valokuvien+luvattoman+kayton+ryostaytymaan+kasista

  Helsinkiläinen valokuvaaja Ilari Patrikka koki tympeän yllätyksen, kun hänen kiipeilyvalmentajana toimiva kaverinsa kertoi kummia uutisia ollessaan vetämässä kiipeilykurssia Islannissa vuosi sitten syksyllä. Patrikka oli kuvannut kaveriaan Sveitsissä, ja

   

  Mikael AnderssonMikael Andersson via Agricola–Suomen historiaverkko

  Jos nyt jättäisi turhat muistelut kertomatta! : )

  Muistoja Koskenkorva Viinasta – muistitietokeruu

  agricola.utu.fi

  Uutis- ja keskustelufoorumi on tarkoitettu historiaan liittyvien uutisten välityskanavaksi sekä historiaan liittyvään asialliseen keskusteluun historiasta ja historian tulkinnoista kiinnostuneille.

  Tyhmä otus kun ei ymmärrä loikata laidan yli

  •  

  • Petri Hervanto

   Vai että pitää Pelle Hermannia leikata kun on liian hidastempoinen ohjelma eikä kelpaa nykylapsille ja lastenohjelmien suosikkien listalla toisena on Putous... Tämä tulos se kertoo kyllä enemmän vanhemmista kuin lapsista. Voe elämä.

 • Ei kommentteja:

  Lähetä kommentti