Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

perjantai 8. maaliskuuta 2013

Kaksi varista oksalla, yksi kuoli pois….Two crows on a branch, one died off ....Två kråkor på en gren dog en av ....Dos cuervos en una rama, un muerto fuera ....Dois corvos em um galho, um morreu fora ....Zwei Krähen auf einem Zweig, starb ein aus ....Twee kraaien op een tak, een afgestorven ....Dwie wrony na gałęzi, jeden zmarł off ....Deux corbeaux sur une branche, un seul est mort au large ....Due corvi su un ramo, uno è morto fuori ....Две вороны на ветке, одна умерла ....枝上の2つのカラスが、片方脱げ死ん....疑无路,柳暗花明又一村的一个分支,一人死亡......Δύο κοράκια σε ένα υποκατάστημα, το ένα πέθανε από ....

 

Kaksi varista

varikset 001

 

Tuolla Noormarkun paloaseman lehtikusessa, kymmenenmetrin korkeudella se kolmas kuollut varis on.

sininen taivas päätön varis kissa 013

Varis on aika isokokoinen lintu niin mikä sen vihollinen on? Vaikuttaisi  siltä ettei kuolema ei ole luonnollinen.

keskiviikon päiväkävely 036

 

sininen taivas päätön varis kissa 017

Mieleen tuli että onko variksella ollut sama kohtalo kuin taannoisella käpytikalla jolta oli viety pää. Mutta variksella on kuitenkin näyttää olevan nokka jäljellä, muuten kyllä näyttää niin rähjäiseltä että kuolema on ollut väkivaltainen.

 

 

http://ttvehkalahti.blogspot.fi/2011/04/noormarkussa-on-tapahtunut.html

Teuvon kuvat -Teuvo images: Noormarkussa on tapahtunut MURHA! Päätön käpytikka. Noormarkku brutal mu

ttvehkalahti.blogspot.fi

/paattoman_kapytikan_arvoitus_ihmetyttaa/5348546

Päättömän käpytikan arvoitus ihmetyttää

yle.fi

Porin Noormarkusta löytynyt päätön käpytikka herättää kysymyksiä. Kuvan lähettän...Näytä lisää

 

Variksen paluu taajamiin on  seurausta osittain vähenevistä ja tehokkaammin hyödynnetyistä yhdyskuntajätteistä.

Se toinen lensi pois

keskiviikon päiväkävely 007

Vähän rauhoittavampi talvivalokuva

keskiviikon päiväkävely 032

 

Tänään näyttää olevan tyypillinen naisten päivän sää.  Hyvää naisten  päivää!!

naistenpääivää 003

  • Maija-Liisa Malinen noo o.... naisella nyt ehtii olla monenlaista "säätä" yhden päivän aikana, niikus useimmat kai tietääkin! Nyt paistaa!

  Korulauseita Pertti kirjoittaa vaikka ei ihan pian taida mitään vaalejakaan olla tiedossa

 • Pertti Ahokas

  Tänään 8.3 2013 vietetään YK:n kansainvälistä naistenpäivää: Naisten asemassa on paljon korjattavaa mm. Intiassa ja eri puolilla maailmaa. Suomessakin on edelleen korjattavaa monissa asioissa. Naisammistöisillä aloilla, mm. hoitoalalla on paljon korjattavaa. Tärkeää, että naiset ja miehet toimivat yhdessä olosuhteiden korjaamiseksi.
  Oikein hyvää naistenpäivää. Paljon ruusuja, jokaiselle naiselle! Olette päivänne ansainneet!

 •  

   

 • Pekka Rajamäki Kyllä variksella on vihollisia, asialla on voinut olla kanahaukka tai joku pöllö. Varpushaukka on myös mahdollinen mutta se on aika pieni kooltaan, olen kyllä nähnyt kun varpushaukkanaaras tappoi harakan. Mikä lie ollut mutta ruuakseen on variksen tappanut, kuvien perusteella.

 •  

 • Juha Mikkonen Täällä minun asuinalueella räksyttää korpit ja lentelevät. Ilmeisesti ne pesivät tällä alueella ja ympäristössä. Täällä Karjalassa ollaan usein hyvin taikauskoisia, joten korpin lentäminen ja vaan näyttäytyminen asuinmiston ympäristössä tietää pahaa....

 • Terttu Honkanen Os Heikka, Markku Varjonen ja Markku Marjanen tykkäävät tästä.

 • Markku Kulmala silloin kun keskustelu kävi kuumimmillaan tipu flunssasta (H1N1) katseltiin isän kanssa varispoikuetta piha vaahterassa yhtäkkiä yksi putosi kuolleena maahan pieni epäilys joko tauti tappoi .ilmeisesti lensi päin puuta ja katkaisi niskansa

 •  

  Ukuli

  Huuhkajahan tuo, korkkaa pään ja saattaa jättää senkin syömättömänä kropan viereen. Vaikka ihminen on paljon tehnyt pahaa luonnolle niin älkää viitsikö aina meuhkata ihmisestä kun luonto tekee omia asioitaan. Osoittaa vain luonnosta vieraantumisen tason.

  Ilpo Iso-Peura Usein näkee päättömiä eläimiä, lintuja, oravia, jäniksiä eli jotkut eläimen tykkäävät päistä. Lintu on lentänyt ikkunaan ja kuollut ja ehkä iso kissa on ottanut sen ja vienyt puuhun tai joku lintu.

 •  

 • Maija-Liisa Malinen no voi.... olisin kai niin toivonut, että......No, elämä on!

 •  

 • Pekka Koivisto Huuhkajalla ja isoilla haukoilla on tapana katkaista saaliilta pää.

 • Ilpo Iso-Peura http://www.youtube.com/watch?v=dVTtohM7Y9s

  Petri & Pettersson Brass - Päättömällä Pollella (1972)

  ‎7" single Päättömällä Pollella / Mulle Tehty Vain Oot (Scandia) 1972 alunperin ...Näytä lisää

   

  Lintututkija Itä-Suomesta

  Eihän tuossa ole mitään uutisen aihetta. Petolintukoiraat, jos ovat nälkäisiä, usein syövät tai ainakin irrottavat pään ja vievät sitten muun ruumiin naaraalle tai poikasille ruoaksi. Nyt on vain ilmeisesti käynyt niin, että tuo muu ruumis on säikähdyksen tai muun syyn vuoksi tipahtanut kesken kuljetuksen. Sama pään irrotus onnistuu nisäkäspedoiltakin. Ehkä tärkein syy pään irrotukseen lienee se, että siten saalistaja varmistuu nopeasti siitä, että saalis on kuollut eikä pääse puolustautuessaan aiheuttamaan vahinkoja. Ei siis yhtään mitään ihmeellistä, pikemminkin loogista!

   

  päätöntä menoa

  Taas ihan päätön juttu! Sillä kyllä päättömiä lintuja näkee silloin tällöin ja pelkkiä höyhen kasojakin, eikä niissä ole mielestäni mitään sellaista miksi ylen pitäisi niistä uutisoida. Ennemmin kannattaisi uutisoida niistä päättömistä autoilijoista joita ajaa joka päivä liikenteessä!

   

  kylä-seppä

  Näätä saalistaa riista-lintuja juuri tuohon malliin että syö vain pään ja muu osa linnusta jää syömättä! voiko tutkijat vahvistaa tämän teorian, ainakin vanhat metsästäjät näin ovat kertoneet! Siellä missä esiintyy tällaisia lintuja on todennäköisesti näätä asustelemassa tai ainakin ohi kulkenut.

   

  peter tikka

  Ihminen.

  Se onkin semmonen peto jotta alta pois.

  Tappaa usein ilman mitään järkevää syytä.

  Sitten se ihminen kirjoittaa siitä nettiin että tuntee tavattomasti syyllisyyttä siitä taposta ja luonnon tilasta yleensäkin.

   

  orintoloogi

  kaupunki alueella "tullut" muutamia kertoja vastaan päättömiä pääskysiä...ei kai tuo outo tapaus ole...

   

   

  Raato

  Joku elukka sen pään siitä vienyt. Varis,minkki,kissa,koira,mäyrä,supi,ym.

  Annoin tässä kissoilleni fasaanin joka kuoli auton töytäisemänä maan tiellä.Lensi pahassa korkeudessa.Mulla 3 kissa ,katsoin syövätkö , pienin otti heti kurkusta kiinni ja rupesi syömään hetkenpäästä fasaani oli päätön. Että pää kelpasi ekana.

  Olikin komeessa kunnossa oleva emo fasaani.

   

  Elämä on

  Ei mitenkään mystistä. Minulla oli aikoinaan kissa joka tykkäsi metsästää oravia. Ei sitten syönyt muuta kuin pään/aivot, jätti loput variksille...

   

  Rolf Moberg

  Varikset saattavat ajattaa toisen linnun lentämään ikkunaan. Sen jälkeen lintu pökertyy ja linnut syövät vain päät. Näin ainakin tilhiparvelle kävi.

   

  Kolme varista lasten laulu - YouTube

  ► 0:36► 0:36

  www.youtube.com/watch?v=Rg65TZoVTbg

  Ei kommentteja:

  Lähetä kommentti