Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

tiistai 26. helmikuuta 2013

Tikli kylpee Talitintin kanssa, muutenkin ihan kiva päivä…Goldfinch bathed with great tit, anyway a good day...Steglits badade med talgoxe, ändå en bra dag...Jilguero bañado con gran titde todos modos un buen día, ...Pintassilgo banhada com grande tit, de qualquer maneira é um bom dia...Goldfinch gebadet mit Kohlmeisesowieso ein guter Tag, ...Distelvink gebaad met grote tit, toch een goede dag...Szczygieł kąpała z bogatka, tak dobry dzień...Chardonneret baignée de mésange,de toute façon une bonne journée ...Goldfinch bagnata con grande tit, .in ogni caso una buona giornata..Щегол купался с большой синицы, в любом случае хороший день...シジュウカラと浴びゴシキヒワ...金翅雀沐浴在大山雀...Καρδερίνα λουσμένο με μεγάλο tit ...ούτως ή άλλως μια καλή ημέρα

 

 

Muissakin medioissa on jo moneen kertaan todettu että kulunut talvi ollut pimein vuosikymeniin, eikä eilinen tavanomaisesta poikennut. Kokopäivänä aurinko ei Noormarkussa jaksanut pilven läpi paistaa.

sää kuva 014

Pihalla pitää kuitenkin käydä joka päivä että jotenkin voi perustella syömisen tarpeen. Kameraan laitoin yleisobjektiivin Nikkor 16-85mm, kun ei siellä kuitenkaan mitään valokuvattavaa ole.

harmaa ssää tintit kylpee 015

Mutta kuinka ollakaan, heti Myllykoskelle savuttuani Koskikara tervehti niin lähellä että 85mm säätö riitti hyvin kuvaamiseen

harmaa ssää tintit kylpee 002

Noormarkunjoen jäällä oli olut enemmänkin liikennettä

harmaa ssää tintit kylpee 010

 

 

Linnutkin olivat odottavalla kanalla.  Useampi lintulaji istui saman puun oksilla jotain odottamassa

harmaa ssää tintit kylpee 021

 

Kylpy vuoroa ne odottivat Rasiojan rannalla.

Talitintti Rasiojan rannalla

harmaa ssää tintit kylpee 024

Tässä se sitten kostautui kun oli lyhyenkantaman objektiivi kamerassa.  Tintin kansaa kylpemässä on Tikli

harmaa ssää tintit kylpee 036

 • Jukka Keskinen Tikli. Joko olis muuttolintuja!!

   

 • Kari Isokivijärvi http://fi.wikipedia.org/wiki/Tikli Osa tikleistä voi näköjään talvehtiakin. Maaliskuussa vasta alkaa wikin mukaan muutto, eli ihan justiinsa. Voi olla ensimmäisiä muuttajiakin jo sitten.

 •  

 • Niina Silokivi tiklihän siellä

 •  

  Sulassa Rasiojassa kävi melkoinen vilske, pitää olla puhdas kun pian on kosinnan aika.

  harmaa ssää tintit kylpee 059

  Tämäkin tilanne olisi ollut ennakoitavissa jos muisti toimisi. Kahdeksas  Tammikuuta 2010 olen ollut samassa paikassa samanlaisessa tilanteessa kun linnut kylpee keväällä.  Silloin oli lunta enemmän ja aurinko paistoi kirkkaasti ja oli ongelmia ojanrantojen puhki palamisella.

  Sinitiainen ruiski vettä talvi kylvyssä ollessaan

  maaliskuu 8. 2010 064

   

  maaliskuu 8. 2010 065

   

 • Kaarina V Ajanto Sopivia kuvia tähän vuodenaikaan! Hyvää päivänjatkoa!

 •  

  Maija-Liisa Malinen aivan ihastuttavia kylpyläkuvia.... kiitos!

 •  

   

   

   

  Illalla tui televisiosta vielä Sean Connery tähdittämä Timantit ovat ikuisia  James Bondi elokuva , joten säästä huolimatta Helmikuun viimeinen maanantai oli ihan hyvä päivä.

   

 • Tästä päivästä ei tiedä vielä.  Ensin pitää soittaa YTK:kohon ja irtisanoa jäsenyys työttömyyskasaan kun kolme vuotta työttömyyttä tullut täyteen eikä sieltä enää päivärahaa saa. Eikä siellä ole mitään välimuotoa, joko olaan maksava jäsen tai sitten ei ollenkaan  jäsen. Siten täytyy paikata pojan polkupyörän kumit. Taitaa enemmänkin olla kevättä ilmassa kun temppu pyörä pitää saada kuntoon.

 •  

  Päivän Kasku

  Nuoruudessaan jouti P.E.Svinhufud matkustamaan paljon kievarikyydillä, kuten muutkin siihen aikaan.  Kerran hän sattui saamaan puheliaan kyytimiehen, joka alkoi udella matkustajan nimeä.  Kun Ukko Pekka oli sen ilmaissut, ihmetteli mies nimen vierasta sointia ja ja jatkoi uteluaan, mitä nimi merkitsee suomeksi? –Ka, sianpäähän se on suomeksi.

  Kyytimies tuota ihmettelemään ja kerrattuaan muutaman kerran nimen lausahti tovin kuluttua: – Kyllähän maailmalta pian nimen saa.  Minun kotikylässäni oli mies, joka varasti mullikan, ja siitä pitäen on häntä sanottu Mullikka-Jussiksi.

   

   

 • Juhani Tamminen

  Ramille 5 peliä mistä?? Kielenkäytöstä voidaan keskustella, mutta a) onko joku loukkaantunut eikä pysty jatkamaan kautta tai uraansa ?, b) onko Lämsä saanut elinikäisen vamman tai trauman ? Saamieni tietojen mukaan Lämsä ja Jokerit pystyvät jatkamaan kautta ja päättämään sen parhaassa tapauksessa mestaruuteen- RIGHT!!!???`
  Samanaikaisesti IKONI makaa Hospitaalissa ja kaikki leaderit VUORINEN + hänen hallituksensa istuvat päättämättöminä sormi just siellä. Kysymys, kuka oikeasti on Sampo Liusjärvi ja hänen tiiminsäja missä kompetenssi ja ohjeistus ja tuki???? Kuka TODELLISUUDESSA JOHTAA JUST NYT KUN OIKEASTI PELILLÄ ON ONGELMIA????
  Teen KÄYTÄNNÖN ehdotuksen: Kun tämä kausi on mennyt VIHKOON ja TUMPELOITU alusta loppuun- ottakaa neuvottelutauko ja kysykää itseltänne ja liigalta mihin OLETTE menossa!! Tarjoan apua: Pyytäkää JUHA RANTASILA JA VELLU KETOLA hätiin ja sanokaa suoraan ,että Teillä on eväät syöty ja pyytäkää heitä mukaan, laittamaan kurinpito kuntoon!! Kokeilkaa YKSI KAUSI; kisastudiotermein: "Low risk-high reward" br JT, Lion # 79

 • Ei kommentteja:

  Lähetä kommentti