Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

maanantai 11. helmikuuta 2013

Luonnon musteläiskätesti toimi taas….Natural Smudge test work again . (rorschach test)....Naturlig Smudge testarbete igen ....Trabajo Natural Smudge prueba otra vez ....Trabalho de teste Natural Cascão novamente ....Natürliche Smudge Testarbeiten again ....Natuurlijke Smudge testwerk weer ....Naturalna praca badanie Smudge ponownie ....Natural travaux d'essai Smudge encore ....Naturale lavoro di test Smudge nuovo ....Природные работы теста Smudge снова ....ナチュラルスマッジ試験作業再び....自然塗抹測試工作再次....

 

Luonto tarjosi taas yllätyksen, puhtaan vitilumen ja mustan avoveden luoma kuvio oli selvästi koira, Milou. Lehtimies ja matkailija Tintin rinnalla uskollisesti kulkeva koira.

Milou on kettuterrieri.

myllykoski jälkiä lumessa 003

 

Sen sijaan saukonjälkiä ei ole Myllykoskella sen jälkeen kun viimeviikon alussa Noormarkunjoen vesi oli hyvin matalalla.  Surulista sillä olihan saukko asuinpaikakseen Myllykosken valinnut kun aiemmin olin saanut saukon reviirimerkki pissapaikankin saanut Myllykosken rannalla valokuvattua.

Copy of myllykoski jälkiä lumessa 003

Kari Isokivijärvi Jos ruokapöytä viedään, niin kai sitä helposti muuttaa. =/

 

Eilen oli vähän suttuinen keli ja lumisade peitti muutkin jäljet  hangella.

myllykoski jälkiä lumessa 015

 

Joku saukkoa pienempi oli uimarannan pukukopeilla kulkenut varpaat harallaan

myllykoski jälkiä lumessa 027

Kotikolo silläkin taitaa olla

myllykoski jälkiä lumessa 029

Markku Varjonen Teuvo on tehnyt mielenkiintoisen havaintomenetelmän, tai käyttää sitä:)

 

112 Päivä  tänään Noormarkun paloasemalla kello 18.00 – 20.00

Paloasemalla avoimet ovet hälytysosaston harjoitusten ajan. Liikenneonnettomuusnäytös klo 19.

helmikuu 11 2010 palo 025


Järjestäjät:
Noormarkun VPK Sairaankuljetus Uusitalo KY

Mikä on hätänumero 112?
  • Suomessa on käytössä vain yksi hätänumero, 112.
  • Hätänumero 112 toimii myös kaikissa EU-maissa.
  • Voit soittaa hätänumeroon 112 maksutta mistä tahansa puhelimesta ilman suuntanumeroa.
  • Hätänumeroon 112 voi soittaa myös ulkomaisesta matkapuhelinliittymästä. Tällöinkään et tarvitse erillistä suuntanumeroa, näppäile ainoastaan 112.
  • Ulkomailla ollessasi hätänumeroon soitto ohjautuu paikalliseen hätäkeskukseen. Mikäli matkasi ei suuntaudu EU-maahan, muista selvittää etukäteen matkakohteessasi käytössä olevat hätänumerot.
  • Jos hätänumero on hetkellisesti ruuhkautunut, älä sulje puhelinta! Kuulet nauhoitteen, jossa kehotetaan odottamaan hetki linjalla.
  • Hätäpuheluihin vastataan mahdollisimman nopeasti ja aina soittamisjärjestyksessä.
Muistisääntö:

1 Kiireellinen hätätilanne?
1 Soita 112.
2 Vastaa kysymyksiin.

 

  •  

  • Marjo Elo Olen jo vaihtanut palohälyttimen patterin

  •  

  • Jari Rapo Hieno homma, oon joskus jonkun elämän pelastanut, mut se siitä!

     

  • Jari Rapo Kolmevuotta sit vedin yhden juopon merestä ylös, haittaakse, tein jotain sponttaanisti! Saatiin ukko ylös, olin itekki humalassa mut tuli hyvä fiilis ku siihen pumpattiin elämää

     

  • Kari Isokivijärvi Koskaan ei haittaa jos jotain niinkin hyvää kuin elämän pelastaa. (nostaa hattua)

     

  • Kari Isokivijärvi Itse olin joskus aktiivinen VPK-mies, mutta mitään sankaritekoa ei tullut tehtyä. Mutta voin vain toivoa että palokuntanuoria vetäessäni, edes joku sai jonkin kipinän, joka sellaiseen joskus johtaa.

     

  • Jari Rapo En tiedä, edelleen hyvä fiilis, kännykästä sain 80e. hyvä fiilis kun saivat miehen henkiin

     

  • Jari Rapo oon tavallinen pahvi nuorten mielestä, mut näin tää menee, nää on aikamoisia tilanteita!!

     

  • Mica Raimi aikoinaan kävellyt vapaaehtoisesti jäihin kuusi kertaa ja oppi meni nuorille perille kuinka hyvä varuste naskalit ovat.Kolme kertaa naskalien kanssa ja kolme kertaa ilman naskaleita ja keli mitä paras -20c ja tuuli niin perhanasti ja kelluntapuvusta kysyttiin myös.

  • Ykköstyypin diabeteksesta vääriä käsityksiä

    Ruotsalainen Diabetesportalen – verkkosivusto kertoo, että ruotsalaiset tuntevat tyypin 1 diabeteksen huonosti. Barndiabetesfonden-säätiön kyselytutkimuksen mukaan useampi kuin joka toinen ruotsalainen ei tiedä, että tyypin 1 diabetes on parantumaton sairaus.  Lisäksi melkein joka viides luulee, että sairaudesta voi parantua ruokavaliotaan muuttamalla.

     

    Kevennys maanantaipäivään vuosikymmenten  takaa:

    Juhani Aho saapui kerran Uuden Suomettaren toimitukseen tapamaan päätoimittajaa.  Nuori päivystävä toimittaja, joka lyseolaisena oli kerran nähnyt Ahon komean hahmon Kuopion kaduilla, meni kerkeästi kirjailijaa vastaan ja ripusti hänen päällystakkinsa naulaan – siihen aikaan ei vielä ollut eteisvahtimestaria. Aho kysyi päätoimittajaa, ja nuori mies vastasi myöntävästi. Ollakseen jatkuvastikin kohtelias  hän aikoi sanoa “ Tehkää hyvin ja astukaa sisään”.  Mutta hänelle sattuikin pienoinen lipsahdus ja hänen suustaan luiskahti savolaisittain:- Astukee hyvin ja…  Jatko tarttui kurkkuun, mutta Aho jatkoi hyväntuulisesti hymyilen: – Ja tehkee sisään.

    Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti