Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

maanantai 18. helmikuuta 2013

Helmikuun Kamera Kodak No 2 A Brownie…On February Camera Kodak No. 2 A Brownie ...

 

Brownie on nimi pitkäikäisen, suositun Kodak kamera sarja on yksinkertaisia ​​ja edullisia kameroita joita teki Eastman Kodak . Brownien teki suosituksi edullisen valokuvauksen ja se loi käsitteen  käsitteen tilannekuvaus . Ensimmäinen Brownie, käyttöön helmikuussa 1900. Se on yksinkertainen käyttää ja alkuperäinen hinta 1 dollari toi sen kaikkien kansanosien käyttöön, sen oli tarkoitus olla kamera, jota  kaikki osaisivat käyttää. Kodakin  iskulause, "Painat nappia, me hoidamme loput.

 

No 2A Brownie Camera on valmistanut Eastman Kodak Company vuosina 1907-1933.

Tämä yksilö on Made in Canada No 2A Model B Brownie Kanadan Kodak Oy, Toronto 1920-24. Filmikoko 116 rullafilmi

keskiviikko sää 021

Reissussa rähjääntyy kun on ikää sata vuotta.Alkuperäinen kotelo pahvia, pinta käsitelty keinonahalla  nikkelöity laitteisto. Pahvi säilyi kotelon materiaalina vuoteen 1924.

keskiviikko sää 022

 

Kaksi säätö levyä, Meniski objektiivi, kiinteä tarkennus, Eastman pyörivä suljin kolme aukkoa 5.6-f/16 ,yksi nopeus 1/50 + T ja kaksi etsintä.

keskiviikko sää 023

 

keskiviikko sää 028

Ennen on metalliosat osattu tyylitellä. Laukaisin: Vivun ollessa yläasennossa painetaan laukaisinvipua alaspäin jolloin suljin avautuu ja sulkeutuu yhdellä liikkeellä, seuraavalla keralla pitää muistaa vetää vipua ylöspäin. Laukaisinvipu on   oikealla puolella kamera

keskiviikko sää 032

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti