Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Jäljet lumessa, vain jänis ja maku puuttuu…Tracks in the snow, only the hare, and the flavor is missing ...Spår i snön, bara haren, och smaken saknas ....Huellas en la nieve, sólo falta la liebre ...Faixas na neve, só falta a lebre ...Spuren im Schnee, nur fehlt der Hase ...Sporen in de sneeuw, maar het missen van de haas ...Utwory w śniegu, po prostu brakuje zająca ...Traces dans la neige, manquant de peu le lièvre ...Tracce nella neve, manca solo la lepre ...Следы на снегу, просто отсутствует зайца ...ちょうどウサギが不足し、雪の中でトラック...在雪地裡的曲目,只是缺少野兔...


Vanhemmiten valokuvaajasta on tullut laiska kulkemaan yöllä luontoa seuraamassa ja niinpä kun päivällä vaan kulkee, on vain eläinten jälkiä kuvattavana.
Jäniksen jäljet lumessa
koskella mukavaa jäniksen jäljet 012

Nikkor 24 testi myllykoski oravanjäljet 099

Tässä on kulkenut orava loikkimalla
Nikkor 24 testi myllykoski oravanjäljet 101
Oravan jäljet lumihangella
Nikkor 24 testi myllykoski oravanjäljet 011
Mutta kuka on kohdannut oravan reitin? Tai toisinpäin. Olisikohan kissa ollut metsästys retkellä
Nikkor 24 testi myllykoski oravanjäljet 010

Saukon reviiri pissa paikka
saukon jälkiä 011
Nämä ovat pienemmät kuin saukonjäljet
Nikkor 24 testi myllykoski oravanjäljet 012
Päästäisen kulku-ura, voi olla jonkin muunkin metsähiiren kulku-ura lumessa
koskella mukavaa jäniksen jäljet 087
Fasaanin jäljet
saukon jälkiä 062

Jotka päättyvät petolinnun saalistus paikaan. Mikä haukka fasaanin nappasi?

saukon jälkiä 058

 •  Lue myös uusin juttu eläinten talvisita jäljistä

  http://ttvehkalahti.blogspot.fi/2013/03/janiksen-jaljet-hangella-tekijakin.html
  Lauri Viitala tykkää tästä.


 • Olavi Viitasaari Huuhkaja on tarpeeksi iso viedäkseen ja kanahaukka,ellei itse pyrähtänyt lentoon. Tuossa kyllä näkyy ulkopuolisen siiven lyöntijälki. • Kari Isokivijärvi Fasaani on voinut lähteä räpistelemään lentoonkin. Sen lento ei ole kaunista ja sulavaa, mutta ilmassa sekin pysyy halutessaan.
  Kari Isokivijärvi Tuossa on ihan kuin siipien kärkien jäljet.
   
 • Kari Isokivijärvi Oravan reitin kohtaaja ei ole ollut kettu, mutta supikoiraa voisi epäillä. • Kari Isokivijärvi Eivät supit luolan perukoilla koko talvea makaa, vaan aina kelin ollessa helpompi, käyvät ruokaa etsimässä.


  Sunnuntai murheet
  Pitkäaikaistyötönkin haluaa joskus sunnuntaisin kahvi herkutella. Nyt kauppakoriin jäi Italialaisia Loacker Gran Pasticceria  cppuccino kahvi keksejä. Paketin päällä mainostetaan italianlipulla ja annetaan ymmärtää että nämä kahvikeksit ovat siellä ykköstuote. Ei ne kyllä maksanutkaan kuin kaksi ja puoli euroa mutta kyllä pitää ihmetellä mistä italialaiset saavat makunautintonsa ja sen energian jolla ne jaksaa pölpöttää koko päivän. Vaikka kuinka lukee paketissa fine milk chocolate niin kaukana oli nämä makunautinnosta, sama olisi vaikka pettuleivän olisi syönyt.
  nikon f3 leivos 066
  Uudelleen piti kauppaan mennä ja ostaa Sarpin rakastajat leivokset. Nämä ei pakkauksella koreilee mutta makuelämys on aito ja makoisa.
  nikon f3 leivos 088


  Maija-Liisa Malinen Kyllä porilaiseen suuhun sopii Sarpi! Niin se o!

   

  • Jyrki Lepistö
   Waltteri Lepistön kanssa VETO!!!!!! :) Pistäkää muistiin tämä ihan kaikki. Ensi lauantaina on 200 m uinti lyhyellä radalla. Poika saa 10 s eteen. Jos voittaa, saa 500E. Jos ja kun häviää, ei syö vuoteen yhtään euron juustoo tai muuta grillimössöö eikä juo Cokista. :) :) Tänään pitkällä radalla 500 m mulla 7.56 . Ai että tää on niin herkullinen tilanne !!!!!!!!!!!!!

  Vähän on nyt ollut huono keli lintuja bongata, ei ne ainakaan nyt pihabongaus viikonloppuna oikein meidän pihassa viihtynyt.
  nikon f3 leivos 083
  Kiikarit ja kenttäoppaat kannattaa kaivaa vielä esiin, sillä BirdLife Suomen pihabongaustapahtuma jatkuu vielä tänään sunnuntaina.
  Talitintti kotikoivun oksalla
  lintu kuu 002

  Elina WallinElina Wallin
  Heli o tulos kottii. Mul o ollu kauhee huali, et jos ne latvialaiset siniste lehmäi ystävät ihastuu sihe nin kovi, ettei pääst sitä ennää rajalt takasi.http://www.ts.fi/kulttuuri/kolumnit/442732/Ihanamp+ko+luulis

  Ihanamp ko luulis
  www.ts.fi
  MÄÄ OLEN tavannu mailma vahvimma mamma. Läns-Latvias Ventspilssin kirjastos kaunis, vilkas vanh naine lausus korkkial äänel riimei mul omal murttellas, kapsat mun kaula ja lopuks kättel nii lujaste, et täyty vissi mennä jäsenkorjajal • Analyysi

  Kriisitietoa komissaareille ja muille haaveilijoille

  • Tiesitkö että Bernard Connolly sai lopputilin
   Hän työskenteli 1990-luvun alkupuolella komission rahataloudellisen osaston johdossa – ja sai komissiosta potkut kirjoitettuaan rahaliiton valuvikoja kuvanneen kirjan "The Rotten Heart of Europe" (Euroopan mätä sydän).
   Connolly kuvaa tarkoin ne rahaliiton rakenneviat, joiden takia euromaat nyt ovat kriisissä. Virallisesti vaihtotaseiden piti rahaliitossa menettää merkityksensä.

  http://www.taloussanomat.fi/jan-hurri/2013/01/27/kriisitietoa-komissaareille-ja-muille-haaveilijoille/20131401/170
   

 • Mia Linda Vähäkylä KoskinenvälimaaSavo via Radio-Jerevan Suomi-Kakkonen
  Holokaustin uhrien muistopäivä - tänään. Olen kuullut muutamasta muustakin maasta, ei pelkästään Saksasta, joilla olisi jotain tunnustettavaa jos heillä olisi moraalista ryhtiä.

  Kansainvälinen holokaustin uhrien muistopäivä | YK-liitto
  www.ykliitto.fi
  YK:n yleiskokous päätti 1. marraskuuta 2005 päätöslauselmalla 60/7 julistaa 27. tammikuuta olevan kansainvälinen holokaustin uhrien muistopäivä. Päivällä halutaan muistuttaa toisen maailmansodan aikaisista vainoista, joissa


 • Ei kommentteja:

  Lähetä kommentti