Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

tiistai 2. lokakuuta 2012

Syksyn viimeisempiä ötökkä valokuvia..The fall of the last bug photos ....Nedgången av de sista bugg bilder ....La caída de las fotos de errores pasados ​​....A queda das fotos de bugs últimos ....Der Rückgang der letzten bug Fotos ....La baisse des photos de bug dernières ....La caduta delle foto ultimi bug ....Падение последней фотографии ошибку ....最後のバグの写真の秋....

 

Kalenteri vaihtui taas ylätäin Lokakuuksi ja kameran makro objektiivi on vaihtunut maisemavalokuvaus objektiiviksi. Syyskuun lopulla, viime lauantaina vielä silmä tavoitti hyönteisiä. Pakko niitä oli yrittää valokuvata vaikka maisemakuvausobjektiivin lähin tarkennusetäisyys on 38 cm ja ötökät kovin pieniä sille.

Kärpänen kuusenkävyllä, käpy sammalvuoteella

noormarkku ruska voimala maisema näkyy vainiolan silta 002

Hyvä naamioväri oranssi kärpänen juuri nousseella kärpässienellä

noormarkku ruska voimala maisema näkyy vainiolan silta 004

Pieniä keltaisia kukkiakin vielä oli pölyttämisestä ei liene enää tähän vuodenaikaan kyse

noormarkku ruska voimala maisema näkyy vainiolan silta 009

Tasan ei käy onnen lahjat, joillekin riitä yksikin seitinlanka matkan pysäyttämiseksi

noormarkku ruska voimala maisema näkyy vainiolan silta 042

Tämän koristepuska nimeä en tiedä mutta marjat ovat kesällä punaisia. Nyt pilaantuneena ne kiinnostivat kovasti kärpäsiä

noormarkku ruska voimala maisema näkyy vainiolan silta 079

Melkein sain lentävän kärpäsen valokuvan. aika  nopea liikkeisiä olivat vaikkei lämpötila oikein kunnolla kymmentä plus astetta ollut.

noormarkku ruska voimala maisema näkyy vainiolan silta 072

 

Aamulla jäi aamutelevisiosta korvaan pätkä sairaslomia koskevasta keskustelusta. Kokoomus on nostanut kunnallisvaalien alla keskusteluun sen että sairasloman ensimmäinen päivä pitää saada palkattomaksi. En ole asiaa sen paremmin seurannut kun taidan olla jo tästä oravanpyörästä tiputettu kun parivuotta sitten sain lopputilin 1 typ sokeritaudin takia.  Mutta nyt kun sairaslomien kokoajan palkkaturvaa puolustava totesi että “itse asiassa viimeisten vuosien aikana sairaslomien määrä on vähentynyt 9%”. Tästä tuli mieleeni että nyt kun joka päivä saadaan kuulla ja lukea YT-neuvotteluista kun monet työnantajat ovat pistäneet talousasioitaan kuntoon ja vähentäneet työväkeään. Irtisanottavia on ihan varmaan valittu sairaskertomuksin perusteella. En olekaan yksin väärinkohdeltuna.  Kaksi ja puolivuotta sitten päätyneiden HELA oy:n YT-neuvottelujen lopputulos oli se että koneistamosta pistettiin kaksi miestä pihalle, toinen 55v pumppuvaivainen (sydän vika) ja minä 50v sokeritautinen, ei muita. Että tällainen on suomalaisen PK-sektorin yhteiskuntavastuu ajattelu kaksituhattaluvulla.  Suomen sisällissodasta tulee ensikeväänä kuluneeksi 95 vuotta. Kokoomusnuoret (Katainen ) ovat tämän ajan unohtaneet ja leikkivät tulella.

 

Kirjoitin nämä mietteeni nyt tähän blogiin vaikka ei blogisteja ja varsinkaan  facebookissa hengailevat eivät ole vakavista asioista kiinnostuneita.  Kukista ja mehiläisistä, räteistä ja lumpuista vaan pitäisi näissä piireissä kirjoitella. Ai niin seksi on myös takuuvarma aihe saada lukijoita.  Olen varma siitä ettei kunnallisvaaliehdokkaiden paljon kannata facebookissa itseään mainostaa. Tykkääminen ei riitä äänestämiseen. Jos haluaa äänestää pitää lähteä ulos, pois tietokoneen äärestä.

 

Raili Risku-LeiviskäRaili Risku-Leiviskä Politiikkaa tulee tuutit täydeltä - siksi onkin hyvä - että näitä kuvia näkee - kyllä täällä fb:ssa oikeista asioista ollaan kiinnostuneita - mutta eikö ole hyvä - että jossain voi rentoutua muistakin asioista - koska tämä meidän Suomemme elää myös hektisiä aikoja politiikankin suhteen - tyypillisiä tilanteitasi on ollut kautta aikojen - mm. sanottu irti iän vuoksi - vaikka olisi ollut kuinka hyvä työntekijä - mutta elämä kuitenkin jatkuu silläkin saralla - eikä katkeroituminen auta mitään - vaan tällainen taito - mikä sinullakin on kuvauksen suhteen - jota ei kaikilla ole - tuottaa iloa monelle meistä täälläkin fb:ssa..

 

Sunnuntain palokuntanuorten tapahtuman juttua haettu vain 5 kertaa. Siellä on parhaat valokuvat mitä tänä syksynä olen ottanut. Vauhtia ja dramatiikkaa riittää. Ja VPK on hyväharrastus.

Tulta päin…Palokuntanuorten 24H palomiehenä tapaht...

30.9.2012,

5

 

Tarja FilatovTarja Filatov via Tarja Filatov - Parempaa politiikkaa

Kokoomuksen esittämä sairausloman karenssipäivä saa tiukan tuomion asintuntijoilta.

 

Tarja Filatov: Kuoleman riski kasvaa

Kokoomus esitti, että ensimmäisestä sairauspäivästä ei enää saisi korvausta. Ruotsissa tällainen malli on olemassa.  Kannattaa kuitenkin muistaa, että Ruotsin historia asiassa on toisenlainen kuin Suomen.

Lue lisää:

http://www.hameenkaiku.fi/viikko-hame/blogit/tarja-filatov/7954-tarja-filatov-kuoleman-riski-kasvaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti