Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

perjantai 26. lokakuuta 2012

Kuvasin yöllä lumisadetta, mutta sainkin ketun….I photographed the snow at night, but I got a fox ....Jag fotograferade snön på natten, men jag fick en räv ....Fotografié la nieve en la noche, pero tengo un zorro ....Eu fotografei a neve durante a noite, mas eu tenho uma raposa ....Ich fotografierte den Schnee in der Nacht, aber ich habe einen Fuchs ....J'ai photographié la neige dans la nuit, mais j'ai eu un renard ....Ho fotografato la neve di notte, ma ho avuto una volpe ....Я сфотографировал снега в ночное время, но у меня лиса ....私は夜に雪を撮影したが、私はキツネを持って....

 

Ilta yöstä alkoi satamaan lunta ja pitäähän luonnonkiertokulun tapahtuma valokuvata. Kamerassa oli Vivitarin 24mm 1:2.8 objektiivi ja oletin sen lumisateen kuvaamiseen riittävän. Mutta kun kettu taapersi lumisateisella Laviantiellä, niin sen valokuvaamiseen laajakulmaobjektiivi oli liian lyhyt.

Kettu Laviantiellä

lumisade 001

Toisessa kamerassa (Nikon D2H) oli kiinni Sigman 120-400 objektiivi, mutta en taas tohkeissani muistanut että kamerassa oli kuukuvaus säädöt. – 5 aukkoa miinuksella. Yöllä on muutenkin pimeää ja valotusajat pitkiä. Onneksi digitekniikalla saa kuvaa sen verran pelastettua ettete luule että puhun palturia ketun näkemisestä aivan Noormarkun keskustassa.

Kettu

kettu 001

Mustavalkoinen versio Laviantien Ketusta

kettu 002

 

kettu 004

Näin pitkä valotusaika oli että pakettiauto ehti kulkea monta metriä valotuksen aikana

lumisade 024

Musta valkoinen valokuva taitaa lumisateesta olla parempi kuin värikuva

lumisade 012

Vai mitä mitä mieltä olette?

Värikuva lumisateesta yöllä

lumisade 011

 

Keskiviikon kuu valokuva jonka takia kameran säädöt olivat ketun valokuvaamiseen pielessä

Kuu 24.10.2012

kuu 001

 

Noora-Liina KovalainenNoora-Liina Kovalainen (omaa sukua Vehkalahti) Klikkaa linkkiä ja äänestä lomakuvaani, kilpailen matkasta USA:aan.

http://www.supersaver.fi/loma-kuva/muut/mui-ne-vietnam-ladies-in-vietnam-926/

declining to vote Noora's image

Äänestä lomakuvaani Ladies in Vietnam

www.supersaver.fi

Klikkaa linkkiä ja äänestä lomakuvaani, kilpailen matkasta USA:aan.

 

Eilen aamupäivällä paistoi aurinko ja tänäänkin näyttäisi ainakin aluksi olevan samankaltainen  sää. Tiet saattavat olla eilistäkin liukkaammat.

valkeus tuli 013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti