Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

tiistai 9. lokakuuta 2012

Kissanaisen uutistoimiston tulva uutisia….Poosjärvellä vesi voi nousta vielä parikymmentä senttiä…Catwoman's news agency news ....Catwoman är nyhetsbyrå nyheter ....Noticias de Catwoman agencia de noticias ....Notícias Catwoman a agência de notícias ....Catwoman Nachrichtenagentur News ....Nouvelles Catwoman agence de nouvelles ....Agenzia di Catwoman news ....Информационное агентство Catwoman Новости ....キャットウーマンの報道機関のニュース....

 

Kissa on myös ihmeissään ja on sitä mieltä että maailmankirjat ovat sekaisin kun on näin paljon vettä. Saattaa se haaveilla yllättävästä kalasaaliistakin.

syyystulva maanatai aamu aki rodenblom 006

 

 

Ihme ja kumma - YouTube

syyystulva maanatai aamu aki rodenblom 011

 

 

 

 

Myllykoski taide valokuva syystulvasta

syyystulva maanatai aamu aki rodenblom 039

 

Varsinais-Suomen ELY-keskuksen mukaan Karvianjoen yläosassa tulvahuippu on taittumassa maanantain-tiistain aikana laskusuuntaan, mutta Karvianjoen alaosassa Isojärvellä, Poosjärvellä sekä mereen laskevissa joissa Pohjajoella ja Merikarvianjoella tulvahuippu on vasta muutaman päivän kuluttua. Erityisesti Poosjärvellä useat kesäasunnot ja yksi vakituinen asuinrakennus on kastumisvaarassa. Poosjärvellä vesi voi nousta vielä parikymmentä senttiä. Poosjärvellä menee tänään rikki tulvaraja, jonka jälkeen muutamat rakennukset ovat vaarassa kastua, kertoo johtava hydrologi Bertel Vehviläinen.

Aitalahden tietä pitkin Poosjärvelle ei päässyt

vanhasaha sahakoski aitaluodontie 039

Poosjärvi on säännöstelemätön järvi, jonka vedenpintaa on voimakkaasti laskettu 1800-luvulla. Järven vesitalouteen vaikuttaa  1950-luvulla toteutettu Karvianjoen vesistöjärjestely. Lisäksi Poosjoen luusuassa on matala pato, jolla alimpia vedenkorkeuksia nostettiin 1990-luvulla. Runsas ja pitkä kevättulva on alueelle tyypillinen piirre.

 

http://www.ymparisto.fi/default.asp?contentid=14080

 

Kissalan pojissa liikkuvapoliisi sukupuuttoon kuoleva laji

corvette tulva sauna 010

 

Sitä tässä olen vaan miettinyt että millä sulkijalihaksilla nämä anonyymit kommentoijat ryppyilee?

Jos haluatte kommentoida niin kirjoittakaa nimi alle niin julkaistaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti