Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

perjantai 12. lokakuuta 2012

Kävin nostamassa soutuveneen talviteloille…I was lifting a rowing boat for winter ...Jag lyfter en roddbåt för vintern ...Me estaba levantando un bote de remos para el invierno ...Ich hob ein Ruderboot für den Winter ...Je soulevais un bateau à rames pour l'hiver ...Stavo sollevando una barca a remi per l'inverno ...Я поднимал лодку на зиму ...私は冬用の手漕ぎボートを持ち上げていた...

 

Aamulla oli autojen lasit jäässä joten oli hyvä että kävin eilen nostamassa soutuveneen järvestä rannalle.  Viimekertaisen veneilykerran jälkeen vene vedettiin rannalle niin pitkälle että se oli kokonaan kuivalla maalla.  Nyt se oli puoleenväliin järvessä.

ihagee box kamera haukijärvi 028

Sammallahdentiellä oli pieni vesieste vaikka se on tällä kohdalla aika korkealla maastokohdalla.   Siitä voisi maallikko päätellä että metsissä ja soilla on vielä paljon purkaantumatonta sade vettä.

ihagee box kamera haukijärvi 026

Haukijärvessä  on kolme tällaista pikku saarta ja kaikki olivat vedenvallassa. Aiemmin en muista täällä veden olleen näin korkealla.  Varovasti arvioiden metrin verran  on  Haukijärven  vesi normaalia korkeammalla.

ihagee box kamera haukijärvi 034

Haukijärven kesähuvilat ovat kaikki rakennettu niin korkealle ettei niitä pienet tulvat kastele.

ihagee box kamera haukijärvi 033

 

Mökissäkin näytti kaikki olevan suurin piirtein kunnossa. Ikkunat ovat harmaat, mutta kuka niitä nyt talveksi viitsii pestä.

ihagee box kamera haukijärvi 040

 

Tänä aamuna ulkolämpömittari näytti neljännessä kerroksessa +0.4 astetta plussan puolella ja pihan autojen lasit olivat jäässä. Koulun pihassa pörräsi pieni huolto traktori, mutta ei se sentään vielä hiekoittanut.

kone 001

 

Noora-Liina KovalainenNoora-Liina Kovalainen Klikkaa linkkiä ja äänestä lomakuvaani, kilpailen matkasta USA:aan.

http://www.supersaver.fi/loma-kuva/muut/mui-ne-vietnam-ladies-in-vietnam-926/

Äänestä lomakuvaani Ladies in Vietnam

www.supersaver.fi

Klikkaa linkkiä ja äänestä lomakuvaani, kilpailen matkasta USA:aan.

 

 

Tasan vuosi sitten oli ollut aurinkoinen päivä Lokakuun 12.päivänä 2011, silloin olin valokuvannut kisaa.

Kissa luuraa koivun kyljessä 

kissa 059

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti