Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

tiistai 21. elokuuta 2012

Katsoin tulevaisuuteen ja ostin hautapaikan…I looked into the future and I bought burial place ...Miré hacia el futuro y me compré un terreno en el cementerio ...Eu olhei para o futuro e eu comprei uma sepultura ...Ich schaute in die Zukunft und ich kaufte ein Grab ...J'ai regardé vers l'avenir et j'ai acheté une concession funéraire ...Ho guardato nel futuro e ho comprato un terreno di sepoltura ...M-am uitat în viitor si am cumparat un teren de înmormântare ...Я смотрел в будущее, и я купил участок захоронения ...私は未来を見て、私は墓地を買った...

 

Viisikymmenvuotiaankin kannattaa vielä katsoa tulevaisuuteen. Niinpä minäkin lunastin Noormarkun hautausmaalta hautapaikan. Tuffan Niilo veljen kuolemasta on kulunut jo kaksikymmentäseitsemän vuotta ja  haudan hallinta-aika on päättynyt. Seurakunta oli siirtänyt Niilon muistokiven jo pois, joten piti selvittää miten tilanteen voi korjata. Ratkaisu oli se että haudan hallinta piti lunastaa 108€:lla itselle.

 

Niilo Aleksander Vehkalahti 1906-1985

hauta 019

Niilo Aleksander ei varmaankaan ole siitä pahoillaan että tulevaisuudessa hänen kiveensä laitetaan minun nimeni, Sukunimihän on jo valmiina pronssikirjaimin. Niilon hauta on aivan käytävän päässä ja ihmisillä on ominaista oikaista, pyöristää kulmat kävelen kulkiessaan, mutta tokkopa tuo suuri haitta on sitten kun lepään nurmen alla. Ja pääsenhän sitten ainakin samalle riville kuin nuorena kuollut Taiteilija Ilkka Lammi lepää.  Isä ja Äiti ovat pensasaidan takana , kolmen haudan päässä, joten kyllä tämä varmaan hyvä paikka on.

 

Ilkka Lammi 1976-2000

hauta 012

 

Huomenna minulla on työvoimatoimistopäivä ja nyt on hyvä keventää siellä tunnelmaa mikäli työvoimavirkailija kysyy, että olenko tehnyt jotain tulevaisuuteni eteen niin voi vastata, että totta toki, ostin hautapaikan.

 

On tämä kamalaa  odotuksen aikaa, kuitenkin kaikki on luonnollista ja päivänselvää, jokohan se Euro pian kaatuisi…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti