Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

tiistai 14. elokuuta 2012

Ei ihan osunut kohdalleen sateenkaaren pää…Not quite hit into place,end of the rainbow ...No llegan a alcanzar en su lugar ...Não é bem bater no lugar ...Nicht ganz in die gar nicht getroffen ...Pas tout à fait frappé en place ...Non proprio colpito al suo posto ...Не совсем ударил в место ...かなりの場所にヒットしません...

 

Toissailtaisen sateenkaarenpää ei ihan osunut kohdalleen. Aika lähelle kuitenkin, Antti ja Eva Ahlströmin Noormarkun kotia, Isotaloa se tavoitteli. Samalle tontille kuitenkin osui.

  

kirvoja sekalöaist sateenkaari 094

Vaikka Antti ensimmäisen aarteensa tavoitti jo 1850 avioitumalla Anna Margareta Liljebladin kanssa ja sai haltuunsa Merikarvian Lankosken kylän Isotalon, Niin Noormarkkulaisittain Antti todellisen aarteen löysi Noormarkusta.  Siellä hän sai Eva Ahlström (o.s. Holmström) kanssa seitsemän lasta ja Ahlströmin sahaimperiumi kasvoi. Antti Ahlström omisti lopulta viisitoista sahaa ja neljä rautaruukkia ja jätti jälkeensä Suomen suurimpiin kuuluneen omaisuuden. Täysin irti Merikarvian Annasta, Antti ei varmankaan päässyt kun Noormarkunkin koti nimettiin Isotaloksi. Mutta kun sateenkaaren päässä kerrotaan sijaitsevan aarteen niin aika hyvin se tällä kertaa piti paikkansa.

 

kirvoja sekalöaist sateenkaari 093

 

Sateenkaari oli tällä kertaa aika vahvasävyinen.

kirvoja sekalöaist sateenkaari 080

 

kirvoja sekalöaist sateenkaari 075

 

Mihin tämä aika oikein kiirehtää. Nykyään ei tahdo ehtiä mihinkään. Nytkin näissä tietokone hommissa aika vierähti.  Kello on jo aamupäivä.  Miten huomenna mahdan ehtiä laboratorioon, Noormarkun terveysasemalle kun siellä odotetaan  jo aamulla kello 8.15.

Aika kiirehtii eteenpäin, painovoimallakaan ei tunnu olevan sille vastavoimaa.

Kello rientää tulevaisuuteen ja aika kuluu vauhdilla

kirvoja sekalöaist sateenkaari 089

 

 

Ursan vastaus hämmensi: ”Panosta enemmän jälkikäsittelyyn”

Viikonlopun öinä Perseidien meteoriparvi tuotti runsaasti tähdenlentoja.
Helsinkiläinen amatöörikuvaaja Juho Pietarinen kuvasi niitä ensimmäistä kertaa sunnuntain vastaisena yönä ja saikin vangittua yhden kamerallaan.

Vastauksen muotoillut Ursan toimitus- ja tiedotussuunnittelija Anne Liljeström on pahoillaan, jos hän on vastauksellaan pahoittanut kuvan lähettäneen mielen.

Helsinkiläiskuvaaja on ällistynyt kuvansa saamasta vastaanotosta Ursassa. Lue lisää ›

 

Tähän on tultu. Vanha sanonta:
Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

mutta uskooko kukaan enää niihin

 

Tämä taitaa olla kuuluisin valokuva petos yritys lähihistoriassa, valokuvakilpailun voiton saamiseksi.

Maailman arvostetuimman luontokuvakilpailun voittaja hylättiin

20.1.2010. Tuomaristo hylkäsi pitkän pohdinnan jälkeen Veolia Wildlife Photographer of the Year (WPY) -kilpailun voittajan. Suomen Luonto kertoi viime vuoden lopulla ensimmäisenä tutkimuksista, jotka nyt lopulta johtivat Storybook wolf -kuvan ottaneen kuvaajan hylkäämiseen.

Wildlife Photographer of the Year (WPY) -kilpailun lehdistötoimistosta tiedotettiin hetki sitten, että kilpailun tuorein voittajakuva Storybook wolf hylättiin

 

 

http://www.suomenluonto.fi/arkisto/uutisarkisto/maailman-arvostetuimman-luontokuvakilpailun-voittaja-hylattiin

 
http://www.nhm.ac.uk/visit-us/whats-on/temporary-exhibitions/wpy/
 
Olavi Virta - Vanha Kartanon Kehräävä Rukki

► 2:52► 2:52

www.youtube.com/watch?v=XnKBJOA4k0Y2. maaliskuu 2010 - 3 minuuttia - DigiVibes
Albumi: Nostalgia (2006)

 

Eurokriisittä

Eiköhän tosiaankin käy niin, että huolettomat käyvät niiden kimppuun, jotka ovat katsoneet vähän eteensä?  Väärin sekin on…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti