Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

lauantai 30. kesäkuuta 2012

Porin seudulla ei saa hyvää palvelua rahallakaan.Pori region may not be a good service with money at all.Región de Pori no puede ser un buen servicio con el dinero en absoluto.Pori Region kann kein guter Service mit Geld überhaupt zu sein.Région de Pori peut-être pas un bon service avec de l'argent à tous.Pori regione non può essere un buon servizio con i soldi a tutti.Пори регионе не может быть хорошего обслуживания с деньгами.ポリ領域がすべてでお金との良好なサービスではありません。

Tilanne on korjattu:

Teuvon kuvat -Teuvo images: Porin seudun palvelu paranee kun ...

ttvehkalahti.blogspot.com/.../porin-seudun-palvelu-paranee-kun-vah...


Hautakivi oli asennettu paikoilleen ja näytti se suorassakin olevan, mutta. Kivimieheltä työtä kysyttäessä  oli puhe myös siitä että aluskivikin puhdistettaisiin. Näin ei kuitenkaan ollut käynyt. Itse hautakivikin oli jäänyt puhdistamatta. Ristisäkin oli hämähäkin seittiä ja isän nimessä siitepölyä.  Hautakiveen oli tehty vain välttämätön, Äidin nimen kaiverrus.

hautakivi 010
Pelkällä vedellä ja juuriharjalla hautakiven puhdistus on työlästä eikä lopputulos ole hyvä.
hautakivi 016
Noormarkun hautausmaalla oli laatikko mistä sai hakea kukkamultaa. Kolme ämpärillistä multaa meni aluskiven kukka-aukkoon. Vähän mullan seassa taisi olla luunkappaleita. Toivottavasti Punainen mukulapekonia pysyy edes hetkenaikaa hengissä haudalla.
hautakivi 018
Tänään pitää käydä katsomassa millaiseksi tuo aluskivi jää kun kuivuu. Olisi luullut että 350 eurolla olisi saanut enemmän kuin nimen kaiverruksen.

Sankarihaudalla oli vaaleanpunaisia Pioni kukkia.
Pioni
hautakivi 013

Noormarkun kirkossa on ovet auki matkailijoille kun se on yksi suomen tiekirkoista.
hautakivi 008

Jälleen kuolema liikenteessä

Pälkäne

tieliikenneonnettomuus: keskisuuri

Lahdentien ja Keskustien risteyksessä tapahtui maasturin ja henkilöauton välinen kolari, jossa henkilöauton matkustaja menehtyi.
Poliisi, Aamulehti, MTV3, Iltalehti
Tie 12 välillä Tampere - Lahti.
Paikka: Pälkäne. Paikasta Tampere noin 38 km suuntaan Lahti.
Tarkempi paikka: Onkkaala. Keskustien kohdalla
Tilanne ohi
Onnettomuuspaikan raivaustyö on ohi.
Kesto: 30.06.2012 klo 11:57 - 13:55
Päivitetty 30.6.2012 klo 13:56
Liikennevirasto
Ilta-Sanomat
Turun Sanomat

 

 

 

 

Palokuntanuorten leiri - Prasu 2012, Vahto

Leirin avajaisiin: 01 päivää: 04 tuntia: 27 minuuttia: 44 sekuntia
 
http://www.vahdonvpk.net/?sivu=leiri2012
http://www.facebook.com/pages/LSPeL-palokuntaleiri
 
Länsi-Suomen Pelastusalanliitto ry
Meidän Max-Aaron lähtee Noormarkun palokunta nuorten kanssa Prasu 2012 leirille huomenna

Harmaina ja sateisina päivinä käyn vierailemassa kotimaisissa blogeissa ja ihmettelen missä kaikki miehet ovat kun vastaan tulee enimmäkseen naisten blogeja. Sitä vaan tuntee itsensä vähän kummajaiseksi kun miehenä tekee blogia eikä muita miehiä tule vastaan blogeja selatessa.
 
 
 
Lola Odusogan kuva houkutelemaan miehiä blogaamaan.
Lola Odusoga
37 minuuttia sitten

 
 
Tänään on taas se päivä kun inboxi tukkeutuu, face jumittuu, enkä pysty vastaamaan... Mutta se ei haittaa, koska on MUN SYNTTÄRIT=)

Brysselissä kaikki tapahtunut suomalaisen veronmaksajan parhaaksi?

Urpilainen MTV3:lle: Eduskuntaa ei koolle EU-päätösten vuoksi

Vain elinkelpoiset pankit saavat tukea ja vain silloin, kun sijoittajat ja pankkien omistajat kantavat myös vastuunsa sanoo Urpilainen.
Mutta onko pankkituki muutoin ilmaista rahan antoa pankeille ilman takaisin maksu velvoitetta? Jos on, niin en ymmärrä alkuunkaan suomenvaltion rahakirstun vartioiden käytöstä.  Kelpaa siinä paksun lompakon päällä istua kun ei paljon tutise. Toista se on meillä taviksilla kun työpaikat lähtee.  Eikä tämä peli kauan voi jatkua ilman verojen nostoa.  KEPUkin on sen oivaltanut ja on alkanut Soinin kanssa kilpasille EU kriittisyydellä. Syksy näyttää poliittisten voimasuhteiden suunnan.  Minusta ainakin tuntuu siltä että oikeistopuolueiden (Kokoomus ja SDP) politiikka on tältä erää nähty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti