Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

maanantai 4. kesäkuuta 2012

Porin EV. LUT seurakuntayhtymä vie orvon suusta viimeisenkin leivän murenan. Pori RSV. LUT Parish Union takes an orphan from the mouth of the last remaining piece of bread.Pori RSV. LUT Parroquia Unión tiene un huérfano de la boca de la última pieza de pan restante.Pori RSV. LUT Parish Unie neemt een wees uit de mond van de laatst overgebleven stuk brood.Pori RSV. LUT Parish Union nimmt ein Waisenkind aus dem Mund des letzten verbleibenden Stück Brot.Pori RSV. LUT paroisse Union prend un orphelin de la bouche de la dernière pièce restante de pain.Pori RSV. LUT Parrocchia Unione prende un orfano dalla bocca l'ultimo pezzo rimasto di pane.Пори RSV. LUT приход Союз берет сироту из уст последний оставшийся кусок хлеба.ポリRSV。 LUT教区連合(EU)は、パンの最後の残りの部分の口から孤児になります。

 

Olen alkanut katselemaan Suomalaisen mäntymetsän reunalta kohti metsän uumenta sillä silmällä että jospa sieltä löytyisi sopivan kokoinen muurahaispesä, jolle voisi viimeisen kerran istahtaa. Hoitaisi luonto valokuvaan maalliset jäännökset pois ihmisten silmistä ettei perillisten sitä työtä tarvitsisi ainakaan Porin EV.LUT seurakuntayhtymän hautaustoimen  hoidettavaksi antaa.

 

mänty marja polku m koski 042

Porin EV.LUT seurakuntayhtymän hautaustoimen  loppulasku oli 617.90 euroa

seurakunnan lasku 007

Ikänsä on ihminen kirkollisveroa maksanut ja sillä seurakuntayhtymät ovat tehneet kannattavaa sijoitustoimintaa.

Kirkon varallisuus

Kirkko ei ole juridisesti yhtenäinen sijoittaja ja omistaja. Seurakunnat ja seurakuntayhtymät ovat toiminnallisesti, taloudellisesti ja hallinnollisesti itsenäisiä toimijoita. Myös kirkkohallitus ja kirkon keskusrahasto ovat itsenäisiä toimijoita, jotka edustavat Suomen evankelis-luterilaisen kirkon yhteisiä toimintoja ja varoja.

http://evl.fi/sijoittaminen.nsf/sp?Open&cid=ContentB39D2

 Lisätietoja seurakuntien talousasioista

 

Se hyöty seurakuntaan kuulumisesta oli että Noormarkun Pappilan sai vuokrattua muistotilaisuutta varten 50% alennuksella. Äitikin oli sitä ikäluokkaa ettei kirkosta eroaminen ollut kovin helppoa. Pitihän sitä helvettiäkin pelätä vai rippipappiako se pelko oli. Nykyään sentään kirkosta voi erota helpommin, jos ei nyt aivan tekstiviestillä niin ainakin netissä. Kirkosta eroaminen on nyt helppoa. Käyttämällä tämän sivuston automaattista palvelua voit erota kirkosta joko täysin sähköisesti tai vaihtoehtoisesti lähettämällä kirjeen postitse.http://eroakirkosta.fi/      Palvelun kautta on eronnut 316821 henkilöä. Eilen erosi 86.

 

Valokuvaajan elämänpolkua on ainakin teoriassa vielä kolmekymmentä vuotta jäljellä, mikäli olen Äidin suvun geeneistä niitä pitkäikäisen elämän geenejä perinyt. Silloin hautausmaat ovat jo varmaan niin täynnä ettei arkkuhautausta sallita ja viimeiselle matkalle lähdetään krematorion kautta ja suntiokin selviää yhdellä lapionpistolla.

 

Ei ole valokuvaajankaan elämän polku aina ruusuista ollut, mutta tuomen kukkien terälehdillä rantapolku on päälystetty. Ainakin eilen oli

mänty marja polku m koski 067

 

Sokeritauti  tietoutta:

https://www.lifescan.fi/

Tilasin Life Scanilta uuden verensokerimittari One Touch Vita ilmaiseksi

 

 

Tämä ei varsinaisesti kuulu päivän teemaan, mutta kun rahasta tai oikeastaan sen puutteesta on puhe niin laitetaan tähän nyt vielä auto juttukin.

 

Maailman kallein auto myytiin 35 miljoonalla dollarilla

Vuosimallin 1962 Ferrari 250 GTO:sta on ottanut paalupaikan maailman kalleimpana autona.

Kiiturin osti kokoelmiinsa yhdysvaltalainen autokeräilijä Craig McCaw.

Ferrari 250 GTO 1962

 

 

Aiemmin maailman kalleimman auton paikkaa piti vuosimallin 1936 Bugatti 57SC Atlantic. Se myytiin vuonna 2010 yli 30 miljoonalla dollarilla.

 

1936 Bugatti 57SC Atlantic

 

http://www.kauppalehti.fi/5/i/auto/uutinen.jsp?oid=201206185055

Harvinainen museoauto varastettiin pihasta

Lauantaiaamuna Pellosniemellä Olavi Summanen huomasi autokatoksesta puuttuvan jotain. MG Magnette ZB 4 d Saloon, vuosimallia 1956 oleva autoharvinaisuus oli poissa. Englannissa valmistettu kermanvärinen auto tuli alunperin uutena Etelä-Afrikan ja Englannin kautta Suomeen.Autossa on ratti oikealla puolella. Sisutus on nahkaa, ja kojelauta jalopuuta. Auto on Suomessa ainut laatuaan.Auton rekisteritunnus on MAH-76.

MG Magnette ZB 4 d Saloon

http://www.lansi-savo.fi/Uutiset/12354138.htm

 

Työn sankari -rukkaset, uusi malli

tähtikuva

LENIN-MUSEON KAUPPA

http://www.lenin.fi/uusi/shop/products.php?p=578820

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti