Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

perjantai 8. kesäkuuta 2012

Korkkasin eilen kesämökkikauden Rudanmaan Haukijärvellä.I cracked yesterday, a summer cottage at Pike Lake.Abrí ayer, una casa de verano en el lago pike.Eu quebrei ontem, uma casa de verão em Pike Lake.Ich geknackt gestern, ein Sommerhaus am Pike Lake.J'ai craqué hier, un chalet d'été au lac Brochet.Ho rotto ieri, un cottage estivo a Pike Lake.Я взломал вчера, дача на озере щуки.私は、昨日パイク湖で夏のコテージを割った。

 

Ilma oli kuin morsian vaikkei lämpötila helteellä ollutkaan. Haukijärvi oli tyyni ja rauhaisa, vain airo rikkoi veden pinnan.

haukijärvi sudenkorento 017

 

haukijärvi sudenkorento 016

Lokkeja oli useammankin kiven päällä paistattelemassa. Ei niitä seitsemänkymmentä luvulla olut Haukijärvellä rääkymässä ja kiviä paskomassa.

haukijärvi sudenkorento 028

Talvella on joku käynyt jollain mönkijällä kalliosaaren kallion sammaleihin jäljet jättämässä.

haukijärvi sudenkorento 033

Mökkirannassa, punainen mökki näyttää olevan pystyssä.

haukijärvi sudenkorento 034

Tämän takia kannattaa nähdä vaivaa lähteä kyliltä hetkeksi luonnonhelmaan. Yyterin krillimakkarat punaisessa pallokrillissä.

haukijärvi sudenkorento 075

Jälkiruoka kahvit voi juoda Arabina 1940 luvun Irja kahvikupeista.Harvinaisemman, itkevän Irja-kuvion reunat kaartuvat keskustaa kohti. Pohjassa on piippuleima.

haukijärvi sudenkorento 044

 

Istuskelin Isän rakentamilla luonnonkivi portailla ja katsoin maisemaa. Vastarannalle oli rakennettu oikein ökytalo vaikka se ei tässä kuvassa laajakulmalla otetussa valokuvassa näykään, niin silmään se sattui. Korvaan sattui kun kaivinkone kolisteli uutta tonttia ökytalon viereisellä palstalla.

haukijärvi sudenkorento 057

Joutsenetkin kaakattivat isolla äänellä ja sähköperämoottori seilaajat tulivat melkein rantaan uistelemaan. Enemmän Haukijärvellä oli häiriötekijöitä kuin Noormarkun keskustassa.  Pois täältä on lähdettävä.

haukijärvi sudenkorento 037

Suopursut olivat kauniisti kukassa mutta hyttyset kävivät iholle tyvenessä ilmassa.

haukijärvi sudenkorento 071

Maisemakin oli kuin suomifilmistä

haukijärvi sudenkorento 050

 

Mutta viekää minut illaksi takaisin Juicen sanoin:

Juice & Mikko - Mä lähden maalle – YouTube

 

Tämä kuva piti kopioida facebookista.  On se niin mainio valokuva kun valokuvaaja on saanut kissoista kilpailijan valokuvien otossa. Niillä on vaan parempi kamera kuin minulla oikein Hasselblad, ruotsalainen valokuvausalan yhtiön valmistama kamera.

Seinäkuvat

Käyttäjältä: Татьяна Рядинская

 

Porin Hyvän Mielen Talo

Aurinkoiset huomiset!
Hyvis tänään auki 9-15
Grilli kuumana 11:30-12:00
Bingo n.klo 12

 

 

Kuljetusliike Suvisen jo eläkkeellä oleva entinen toimitusjohtaja Risto Suvinen hankki 45 vuotta vanhan Vanaja 505:n pelkästään huvikäyttöön. Sillä kuljetetaan vain erikoisvieraita.

Risto Suvinen ja Vanaja 505 vm 1967

Lue Vanajasta lisää Turunsanomista

http://www.ts.fi/teemat/auto+ja+liikenne/353906/Kotimaisen+Vanajan+lupsakat+elakepaivat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti