Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

torstai 17. toukokuuta 2012

Pitää varmaan siirtyä makro-objektiivin käyttöön.Must surely go to the macro-lens use.Sin duda debe ir a la utilización de macro-objetivo.Moet zeker naar de macro-lens gebruik.Sicherlich auf der Makro-Objektiv Einsatz gehen.Doit sûrement aller à l'utilisation de macro-objectif.Должны, конечно пойти в макро-объектив использования.確かにマクロレンズの使用に行かなければなりません。

 

Vesimittarit olivat ilmestyneet Myllykoskelle ja minulla oli kamerassa kiinni Tokinan 80-200 2.8 tele zoom.   Sitä ei ole tarkoitettu lähikuvien ottoon, lähin tarkennusetäisyys on 1.8 metriä. Manuaali tarkennuskin on vähän huono näin pienien kuvauskohteiden valokuvaamiseen. Luonnossa alkaa olla näitä pieniä kulkijoita enenemissä määrin joten varmaan pitää orientoitua siihen että alkaa ötököitä valokuvaamaan ja laitaa kameraan sigman 70mm 2.8 makro-objektiivin.

 

Kolme Vesimittaria

vesimittarit 030

 

vesimittarit 032

 

Pienien asioiden ja ötököitten valokuvaaminen on antoisaa, kun näkee sellaista mitä ei paljaalla silmällä näe. Kotona pääsin testaamaan ja totuttelemaan makro-objektiivin käyttöä kun ikkunaan oli lentänyt pari siivellistä otusta. Makro-objektiivin ja ötökän välissä on kolme ikkunaruutua. Aika hyvin kuitenkin ötökän sai valokuvattua.

ötököitä ikkunassa 006

Puhtaalta näyttänyt ikkunalasi ei läheltä katsottuna tainnutkaan olla puhdas vai onko Alavusikkunan materiaalissa ilmakuplia.

ötököitä ikkunassa 013

 

ötököitä ikkunassa 012

Tämä oli niin pieni kaveri että makro-objektiivilla kuvattunakin se jäi näin pieneksi. Ylempi kuva on rajaamalla suurennettu.

ötököitä ikkunassa 010

Luonnossa ei ötököitä saakaan altapäin kuvattua, mutta eipä näistä altapäin kuvatuista pysty ötökkää tunnistamaan kuin tosi harrastaja tai ammattilainen.

ötököitä ikkunassa 002

Omaksi iloksi taitaa tämä makrovalokuvauskin jäädä. Lehdissä on ollut juttuja hyttyskesästä ja olen levittänyt tätä kuvaa laajalti, mutta ei ole kuva kelleen kelvannut.

kukka hyttynen 027

Aamulehdessä on tämä : ERIIKA AHOPELTO tekemä hyttysen kuva.

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194743237292/artikkeli/tutkijat+ennusteet+kesan+hyttysmaarista+ovat+vain+kansanhupia.html

 

Jääkiekko Kv. IIHF World Championships - Puolivälierät
Otteluohjelma

+

13:00
Kanada
Slovakia
3-4

15:45
Venäjä
Norja
3-2

18:30
USA
Suomi

21:15
Ruotsi
Tsekki

 

Suomen kohtalo taitaa olla sama kuin Kanadan.  Ei taida tulla loppuottelu paikkaa.  Veikkaisin että USA voittaa suomen 5-1 Suomen ja USA:n huima taistelu puolivälieräpaikasta alkaa 18.30. AVA:lla

Eka erä 0-0

Pieleen meni veikkaus Suomi sai toisen maalin.  Kolmas maali Suomelle, Loppuottelu, mitali  pelit saadaan jännittää. USA–Suomi 2–3 (0–0, 1–1, 1–2) Suomen suurin sankari juuri nyt on mies Porista: Jesse Joensuu

Jos et viitsi jääkiekkoa katsoa niin käy katsomassa

Pari uutta Canvastaulua. http://markuntcom/aidetta.blogspot.

Markku kertoo siellä Canvastaulun valmistumisestta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti