Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

torstai 5. huhtikuuta 2012

Tapoin villakoiran. Pentujakin oli liikaa.I killed a poodle.Yo maté a un perro de lanas.J'ai tué un caniche.Ich tötete einen Pudel.Ik doodde een poedel.Ho ucciso un barboncino.Я убил пуделя.私はプードルを殺した。قتل أنا بتابع.Occidi a poodle.

 

Siinä se juoksee, villakoira. Mistä noita aina pesii pitkän talven aikana. Ilmeisesti ne tulevat lämmittelemään kun eniten niitä löytyy sängyn alta.

pölypunkinntappo 004

Osa villakoirista on niin mukavuuden haluisia että ne hakeutuvat napaan ja jalostuvat napatöhnäksi. Vai onko se niin päin että kun napaan tule liikaa napatöhnää niin liika ajetaan maailmalle ja siitä ylimäärästä sitten syntyy villakoiria.

diabetes 003

Edellistä teoriaa tukee se että villa koirat ovat aika hitaita ja siksi ne jäävät lähialueelle, sängyn alle

pölypunkinntappo 002

Se hyöty talven jatkumisesta on että matot voi viedä ulos ja villakoirat voi ravistella hangelle

pölypunkinntappo 010

Pelkkä ravistelu ei riitä, villakoiran pentuja jää aina maton neuloksiin ja ne saa lähtemään vain vanhanaikaisin menetelmin, rottinkisella mattopiiskalla piiskaamalla mattoa. Ja kuten kuvasta huomaa niin kyllä villakoiranpentuja riittää.

 

pölypunkinntappo 034

 

pölypunkinntappo 018

Ei muuten ole helppo valokuvata isolla järjestelmäkameralla  ja piiskata mattoa yhtä aikaa.

 

Tänään on kiirastorstai

Kiirastorstai on pääsiäistä edeltävä torstai. Sitä vietetään kristillisissä kirkoissa Jeesuksen viimeisen aterian muistopäivänä.

 

liikenne puhelin 022

 

 

 

 

Noormarkunjoen mutka 4.4.2012 Telkkä pariskunta uiskentelee rannan tuntumassa

telkät mutka 002

 

 

Villakoira, napa,tappo,  rottinki, mattopiiska,  sänky, puna valko raidallinen, villa, matto, napatöhnä, lumi, järjestelmä, kamera, telkkä. pajunkissat, vanha rakennus, ikkuna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti