Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

lauantai 21. huhtikuuta 2012

Muutama valokuva viikonvarrelta ilman logiikka. kuhan nyt vaan on näpsitty. A few weeks along the aerial photograph logic.Unas pocas semanas a lo largo de la lógica de fotografía aérea.Een paar weken langs de luchtfoto logica.Ein paar Wochen entlang der Luftbild-Logik.Quelques semaines le long de la logique de photographie aérienne.Через несколько недель вдоль воздушных логика фотографии.空中写真ロジックに沿って数週間。

 

 

Västäräkki ongella

västäräkki ongella 008

Askel

västäräkki ongella 005

 

 

Räkättirastas kurtturuusupuskassa

västärakki perhoset  sorsat 031

Mietiskelijä

perhonen västäräkki telkät 039

Punainen Valmet 565

sotkat nokkosperhonen 033

Syksyllä 1964 korvattiin 361 uudistetulla 565:llä. Mallinumero kertoi teholuokan ja vuosimallin. Teho oli nostettu 52 hevosvoimaan SAE mm. tuuletinta, mäntiä, suuttimia ja ruiskutuspumpun paineventtiiliä muuttamalla. Merkittävin uudistus oli kuitenkin 2. ja 3. vaihteen ja aluevaihteen synkronointi, joka oli kokoluokassaan tuolloin ainutlaatuista. 565:n maantienopeus oli melko suuri, mutta myös 1. vaihde oli varsin nopea. Nopeuteen vaikuttivat osaltaan suurentuneet renkaat.

 

Tämä se haasteellinen valokuvaustyö oli.  Uudessa autossa oli maalivaurio ja siitä piti ottaa reklamaatio valokuvia. Metallihohtoväri on yllättävän rakeinen läheltä katsoessa ja kiiltää niin pirusti että vaikka oli pilvinen sää, niin peilaamatonta paikkaa ei tahtonut löytyä.

maalivaurio 010

Volkswagen Golf TSI 2012 maalipinta, myyjä käyttöauto  Pori

maalivaurio 014

 

 

Alla olevasta linkistä valokuvia maailmalta, vähän eri meininki kuin täällä koto suomessa.

http://vivas.fi/mahtavia-ja-uskomattomia-kuvia-maailmalta-pakko-katsoa/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti