Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

maanantai 26. maaliskuuta 2012

Ei tämä kesäaika taidakaan ihan olla hanurista.Not this summer not really just be stupid.No este verano en realidad no acaba de ser estúpido.Pas cet été n'est pas vraiment juste être stupide.Nicht in diesem Sommer nicht wirklich nur dumm.Nu în această vară într-adevăr nu fie doar prost.Не этим летом на самом деле не просто глупо.ないこの夏は、本当に愚かなことはありません。

 

Sain itse nukuttua vähän pitemmälle ja ylätäin huomasin olevani yksin kun vaimo oli lähtenyt töihin ja lapset kouluun.  Nyt saa askarella itsekseen pari tuntia ennen kuin pitää lähteä mummun kauppa-asioille. Kauppalistaa on voinut mummulta hakea kello kymmenen jälkeen jolloin hän on “herännyt”. Nyt pitääkin miettiä sitä että voinko mennä nyt kymmeneltä vai pitääkö siirtää meno kello yhdeksitoista. Silloin ehtisi kameran kansaa ulkoilemaan ennen kauppareissua, mutta kodinhoitajat tulevat myös niihin aikoihin ja olen pyrkinyt omat työni tekemään pois alta ennen heidän tuloaan.  Taitaa olla parempi siirtää mummokin kesäaikaan.

 

Luonto ei keinotekoiseen kesäaikaan taipunut vaan mielenosoituksellisesti ripautti vähän luntakin.

viherpeippo 180

 

viherpeippo 182

Vesi on Noormarkunjoessa nousussa, vielä Makkarakoskella ei eilen ollut kuitenkaan kuin yksi patoluukku auki. Vesi virtasi kuitenkin suljettujen luukkujen yli, joten on varmaan vain ajankysymys koska muitakin luukkuja avataan.

viherpeippo 192

Jäätkin ovat olleet liikkeessä, muta vaikuttaa ettei mitään dramaattista jäidenlähtöä nähdä vaan jäät sulavat suurelta osalta  paikoilleen.

viherpeippo 168

Päiväkirjavalokuva Noormarkunjoen mutkasta 25.3.2012

p kirja 031

 

Vähän ihmetyttää kun tässä blogissa käy maltillisesti vierailijoita.  Google-käyttäjäraadissa on 1250 jäsentä ja facebook kavereita on 626. Ja jos näistä edes puolet kävisi päivänmittaan niin kävijöitä olisi noin 900 päivässä, vaan eipä olekaan kuin vajaa kolmannes.  Pitää varmaan alkaa tekemään enemmän huuhaa juttuja kun Outo planeetta taivaalla. Liittyykö se 21.12.2012 ... jutullekin on kolmessa kuukaudessa kolmesataa lukijaa.

Nakkilan tappuritapahtuma 100 ja 1 valokuvaa.Nakki... jutussa  joka kertoo valokuvin Viimevuoden Nakkilantappuri tapahtumasta on 7 kuukaudessa tullut 292 vierailua.

 

Tähän puhelinnumeroon ei kannata vasta, jollei halua jaaritella 0447736672

Suoramarkkinointi Mega Oy

www.sm-mega.fi/

Suoramarkkinointi Mega Oy. on Suomen ja Baltian suurin outboundiin erikoistunut telemarkkinointiyritys. Uskomme myyntityön olevan taitolaji, johon pitää ...

Näytä osoitteen  Urho Kekkosen katu 2, 00100 Helsinki kartta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti