Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

lauantai 14. tammikuuta 2012

Paha vesivahinko Porin Noormarkun kaupunginosan urheilutalon pohjarakenteissa. Bad water damage Noormarkku sports ground construction of the house.


Noormarkun urheilutalon remontti on alkanut.  Ensinmäiseksi kuivataan talon alustarakenteita vaivaa kosteus ongelma.
urheilutalo remonnti 030
Noormarkun urheilutalon remontti on alkanut. Sali on vielä osittain käytössä, mutta huhtikuun lopussa työt siirtyvät sinne sisätiloihin.
 
urheilutalo remonnti 003
 
Lännen alituspalvelu Oy tekee reijälliset metalliputket jotka viedään urheilutalon alle ja niitä pitkin johdetaan lämmin ilma pohjarakenteisiin kuivaamaan veden aiheuttamaa kosteusvauriota.
urheilutalo remonnti 006
 
urheilutalo remonnti 009
 
urheilutalo remonnti 017
 
urheilutalo remonnti 024
 
urheilutalo remonnti 007
www.lannenalitus.com
urheilutalo remonnti 013
Urheilutalon pihalta on työmaa-alue eristetty aitauksella. Työmaa-alueella kulku on sivullisilta kielletty. Talosta on myös tehty asbestikartoitukset.
– Asbestia ei ole. Oppilaiden on turvallista käyttää salia huhtikuun loppuun asti, vaikka remontti onkin toisaalla rakennuksessa käynnissä.
 
urheilutalo remonnti 001
 
Kesäkauden sali tulee olemaan suljettu. Päätökseen urheilutalon korjaustyöt saadaan elokuun loppuun mennessä.
– Liikuntasalin tilat ovat huhtikuun loppuun asti osittain käytössä. Salin puolelle remontti siirtyy toukokuun alussa, mutta siihenkin asti voi olla häiriöitä tai katkoja salin käytössä, rakennuttajarakennusmestari Pekka Leppänen Porin kaupungin teknisestä palvelukeskuksesta kertoo.
 
 
Pekka Leppänen
urheilutalo remonnti 031

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti