Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Errtee-doppel Box camera

 

Kun löytyy joku asia tai tavara, mikä ei ole kovin yleinen tai vähän valmistettu niin googlekaan ei välttämättä helpolla apua anna.

Errtee- doppel Box camera

ennerman  ertee-dopel 024

Eretee-Doppel: todennäköisin valmistusvuosi on 1930.

Kamerassa on kaksi valotusaikaa ja kolme eri aukkoa valittavissa. Kaksi refleksi etsintä, niin vaaka-ja pystysuunnan kuvausasennoissa. Sekä ulosvedettävä runko etsin. Kantohihnaan  on kaiverrettu "Errtee" teksti.  Runko on metallia. Optiikka 1:11 Errtee kaksi linssiä, Mitat (L x K x S)
7,5 x 10,5 x 13 cm.  Paino noin 430 grammaa.

 

ennerman  ertee-dopel 028

 

ennerman  ertee-dopel 026

 

Tiedon saaminen ja mihin sitä tarvitsee on tietysti suhteellista. Kaikkiaan vanhoilla eurovaltioilla on velkakirjamuotoista velkaa vajaat 8 000 miljardia euroa. Velkaa erääntyy korkoineen maksuun aprilliin mennessä yli 650 miljardia ja koko tämän vuoden kuluessa yli 1 200 miljardia euroa. Sitä tietoa millä Eurooppa tästä rahakriisistä selviää ei varmaankaan sen paremmin Googlesta löydy kuin tämän Errtee-Doppel box kamerankaan tietoa.

 

 

 

Tänään näyttää olevan lumisateinen päivä, oikeastaan tänään voisi panostaa ruokaan.  Vaimo tulee töistä ennen kello neljää, hänet voisi yllättää sienimuhennoksella.  Pakastimessa on vielä Mustiatorvisieniä. Niistä saa herkullisen sienimuhennoksen.

 

sieniä 021

 

Sienimuhennos torvisienistä
½ l torvisieniä
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
2 rkl voita
2 rkl vehnäjauhoja
2 dl kermaa, smetanaan, ranskankermaa tai maitoa
yrttisuolaa
ruohosipulia tai persiljaa
Pilko sienet kuumalle pannulle ja haihduta niistä neste. Lisää voi ja sipulisilppu. Purista mukaan hieman valkosipulia. Ripottele vehnäjauhot sienten päälle ja lisää kerma, smetana, ranskankerma tai maito. Anna hautua miedolla lämmöllä. Mausta yrttisuolalla. Koristele ruohosipuli- tai persiljasilpulla. Voit myös lisätä muhennokseen pekonia, silavaa tai savukinkkua. Tarjoillaan keitettyjen perunoiden kanssa.

 

Miriam Makeba - Pata Pata - YouTube

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti