Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

perjantai 30. joulukuuta 2011

Huimaa akrobaatti Seksiä.Sex dizzying acrobatics.Sexo vertiginosa acrobacias.Des acrobaties vertigineuses sexe.Sex schwindelerregende Akrobatik.Sesso vertiginose acrobazie.Секс головокружительной акробатикой.セックス目のくらむようなアクロバット。

 

image

ötököitä 103

Naaras vie ja uros voihkii kun turilaat nai

 

ötököitä 078

 

ötököitä 100

 

ötököitä 105

Tootletubs & Jyro – YouTube

Tuomiopäivän kello laskee mayojen aikaa Meksikossa 22.12.2011 09:12

Perulaiset inka-shamaanit torjuvat rituaalillaan Meksikon maya-kansan maailmanlopun ennustuksia.

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2011/12/1468129/inkojen-vastaisku-mayojen-maailmanlopun-ennustuksille

Lue myös: Asiantuntijat: Mayat eivät ennusta maailmanloppua ensi vuodeksi

 

 

Koskahan suomalainen mies oppii tuntemaan omat rajansa?

 

Myrskyn tuhoja metsässä yksinään raivannut iäkäs mies jäi puristuksiin traktorinsa renkaan alle perjantaina iltapäivällä Porin Noormarkussa. Pelastuslaitos sai hälytyksen kello 15.

 

aamu valmet 1976 016

http://www.satakunnankansa.fi/Satakunta/1194712704231/artikkeli/myrskytuhoja+raivannut+jai+traktorin+alle+porin+noormarkussa.html

Ps. Jotkut toimittajat eivät tunnu ymmärtävän että Noormarkku on Noormarkku, Poriin liitoksesta huolimatta.

torstai 29. joulukuuta 2011

Goldstein Touring Box Kamera Ranskasta

 

Goldstein : n Touring on laatikko kamera tyypin nro 120 filmi rullaa. Siinä on kaikki tyypilliset piirteet yleisistä 6x9cm rullafilmi laatikkokameroistta, tämän niin kun muutkin valmistajat: Koverankupera linssi , yksinkertaisia ​​yhden ajan suljin  vaihtoehto B, yksinkertainen  asetus Shifter, keltainen suodatin. Kuten yksinkertaisemmat Kodak mallit niin Tourung on   keinonahalla päällystettyä kartonkia.

kameroita 015

Goldstein Touring Box Kamera

Goldstein - Ranska
© 1940
Täysin keinonahalla päälystetty pahvi kamera
120 rollfilm
6x9cm Kuvat
Sisäänrakennettu Keltainen suodatin

kameroita 014

6X9 koko Meniscus linssi valmistettu Made in France

kameroita 018

Kaikki kameran säädöt tapahtuvat oikealla kädellä.

Erikoisuutena Goldstein Touring Box Kamera tehtiin myös punaisella päälyksellä, mutta täällä suomessa ainoa oikea väri on musta, joten punaista Tourin Box kameraa ei varmaan Suomesta löydä kirpputoreilta.

http://camerapedia.wikia.com/wiki/Goldstein_Touring

Kari Tapio - Myrskyn jälkeen – YouTube

http://www.virtuaalimatka.com/

 

Tampereelle pääsee vuodenvaihteen jälkeen halvimillaan 3€:llaOnnibus Oy:n linja-autoilla, mutta Noormarkusta Poriin matka kallitsuu kun Porin Linjat nostaa matkahintoja.

 

Porin Linjat linja-auto Rakastajat-teatterin 20 vuotis juhla väreissä. Linja 66 Noormarkku-Pori

myrsky tuhoja 044

 

Porin Linjat nostaa bussilippujensa hintoja vuoden alusta 3–5 prosenttia matkan pituudesta riippuen. Hintojen nousu kohdistuu kertalippuihin ja 22- ja 44-matkan sarjalippuihin.

Esimerkiksi aikuisten alin kertamaksu nousee nykyisestä 3,10 eurosta 3,20 euroon eli 3,2 prosenttia. Hintojen muutos johtuu Matkahuollon mukaan dieselin 21 prosentin veronkorotuksesta ja työvoimakustannusten noususta.

Uudet hinnat löytyvät Porin Linjojen verkkosivuilta 

Onnibus Oy:n verkkosivuilta.

keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Outo Valoilmiö taivaalla. Liittyykö se 21.12.2012 tapahtumiin. A strange planet in the sky. Is it related to events of 21.12.2012. Un extraño planeta en el cielo. ¿Está relacionado con los eventos de 12/21/2012.Une planète étrange dans le ciel. Est-elle liée aux événements du 21/12/2012.Μια περίεργη πλανήτης στον ουρανό. Έχει σχέση με τα γεγονότα της 21.12.2012.Uno strano pianeta nel cielo. E 'legate ad eventi di 2012/12/21.Странная планета в небе. Это связано с событиями 21.12.2012.空の奇妙な惑星。それは2012年12月21日のイベントに関連している



Eilen illalla lähdin tyttäreni Milla-Marian kanssa kameroiden kanssa ulos kun palo-autoja näkyi liikkeellä ja ajattelimme että olisikohan kova tuuli saanut taas jotain pahaa aikaan. Onneksi ei ollut ja katasrofi kuvaus matka muuttui Kuun sirpin kuvaamiseen.

sirppi kuu 003
Nordean talon kohdalta normaalisäädöillä  otettu valokuva näyttää vain kuun sirpin pimeällä taivaalla. Objektiivina oli Vivitar 24mm 1:2.8 MC wide angle, jolla voi käsivaralta ottaa valokuvia melko pitkillä valotusajoilla. Laajakulma objektiivin haitta taivaankappaleita kuvatessa on tietysti se että ne jäävät pieniksi.  Kyllä se kuunsirppi taivaalla on kun tarkkaan katsotte.

sirppi kuu 006
Kun kameran normaalisäädöllä valokuva näytti kovin tylsältä niin ajattelin että vakokuva saisi vähän sävyjä kun asetan kameran WB säädön Infrapuna asetukselle. Tämä toikin esiin todellisen yllätyksen, taivaalle oli ilmestynyt outo valo ilmiö, sirppikuuta paljon isomman oranssinhehkuisen punertava valoilmiö.


sirppi kuu 007
Sirppikuu on Noorsato kerrostalon yllä kuvan vasemmassa reunassa ja tämä outo valoilmiö Kukkulamäen suunnassa.
End of the World 2012 Maya kulttuurin kalenteri  ennustaa maailmanlopun tulevan talvipäivänseisauspäivänä  21.12.2012.  Edeltääkö sitä tällaiset oudot taivaan näyt.  Pimittääkö NASA meiltä jotain mitä ei paljaalla silmällä näy?
Maya kalenterijärjestelmä perustuu pääasiassa taivaankappaleiden liikkeisiin ja niiden suhdetta toisiinsa.

Vuonna 2012 maa on linjassa Auringon ja galaksin keskustan kanssa, ilmiö joka tapahtuu vain 25800 vuoden välein, eli liittyykö tällaisten Suomeakin kohdanneet sääilmiöt, myrskyt näihin Maya ennustuksiin. Entä globaali talouden huonontuminen, sanotaanhan että kaikki vaikuttaa kaikkeen.
 
Tämä on ensimmäinen kuva jossa tämä outo outo valoilmiö näkyi ja se on kuun kansaa linjassa kun taas edellä olleissa valokuvissa se on jo ohittanut kuun, eli se kulkeekin avaruudessa aika vauhdikkaasti.
sirppi kuu 004
Ilma oli kuiva eikä objektiivissa ollut likaa, valokuvaaja muistaa kyllä aina aika-ajoin linssin pyyhkiä pehmeällä liinalla. Ja kun tämä taivaan outo valolähde on useammassa valokuvassa niin ei se linssi vika voi olla.
http://www.ilmatar.net/~np/misc/maailmanloppu.html

tiistai 27. joulukuuta 2011

Noormarkussa Vikunpolulla Kimmo odottaa sähkömiehiä.Noormarkku Vikunpolulla Kimmo expect electricians.

 

Kimmo Kallio siivoaa Tapani myrskyn jälkiä.  Enempää ei itse voi tehdä kun suuri kuusi kaatuessaan pudotti katuvalojen sähköjohdon.

kimmon myrskytuho chervloet bel air 005

Kimmon talosta puun paino kiskoi AMKA-johto joka on ns. riippukierrejohto, vaijerin irti ja sitä pitkin kulkee enää yksi vaihe.  Vaurio alueella on muitakin taloja ilman sähköä.

kimmon myrskytuho chervloet bel air 006

 

kimmon myrskytuho chervloet bel air 008

Kimmoa harmittaa myös kun tontilla kasvanut uniikki kaksihaarainen mänty vaurioitui ja meni pilalle.

kimmon myrskytuho chervloet bel air 007

 

kimmon myrskytuho chervloet bel air 013

 

 

Noormarkun jätevesipumppaamoihin on saatu sähköt ja pumput toimivat taas normaalisti eikä Noormarkunjokeen valu enää jätevettä.

 

kimmon myrskytuho chervloet bel air 033

http://www.satakunnankansa.fi/Satakunta/1194712025626/artikkeli/noormarkun+jatevesipumppaamoja+riivannut+sahkovika+on+korjattu.html

Kun luonto koettelee ja ulkona +5 astetta lämmintä. When nature and hard to put out 5 degrees warm.

 

Niin muistellaan vuoden 2010 joulukuun 27. päivää. Silloin oli Maanantai ja siltä päivältä on kolme kuvakansiota tietokoneen muistissa.

Ensimmäisessä  kansiossa on James Dean valokuva. Se on varmaan tullut kopioitua jostain kirjasta siksi kun Dean ajelee siinä avoautoa ja täällä varmaan oli pakkasta.,

james Dean 002

 

kun toisessa kuvakansiossa oli ikkunassa olevien jääkukkasten kuvia.

 

kurankukka testi 007

 

Ja kolmannessa kansiossa Koskikaran valokuvia. Niitäkään ei kovin montaa kelvollista, mutta on ainakin ollut ulkoilupäivä.

päivän koskis 009

 

päivän koskis 005

 

päivän koskis 002

 

Aika hämärää silloinkin on ollut kun ilman apusalamaa valokuvat olivat näin hämäriä.

päivän koskis 015

Tälläisenä vuoden 2010 joulukuu muistetaan, lunta riitti, toisin on tänä vuonna.

uniluoto 061

Eilisestä Tapani myrskystä selvittiin vähin vaurioin, mitä nyt sähköt ovat olleet poikki osassa kylää läpi yön. Vedenpaine on myös vielä heikko, Porin veden pitäisi harkita vesitornin rakentamista tänne Noormarkkuun, aina kun sähköt katkeilee Harjakankaan suunnassa niin vedenpaine laskee Noormarkun keskustan alueella.

maanantai 26. joulukuuta 2011

Myrskytuuli riehuu Noormarkun keskustassa.Wind storm rages Noormarkku center.

Varoitus ulkona liikkuville. Warning outdoors on the move


Ilmatieteen laitos antoi yöllä viranomaistiedotteen, jossa se varoitti vaarallisen voimakkaasta tuulesta Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueella.
Ulkona on syytä varoa kaatuvia puita ja sähkölinjoja sekä tuulen lennättämiä tavaroita.
Myrsky yltyy vielä aamun ja aamupäivän aikana, mutta heikkenee iltaa kohti.

 

 

myrsky 021

 

myrsky 026

Myrsky pitää pelastuslaitosta kiireisenä Satakunnassa. Jonossa on kymmeniä pääasiassa raivausluontoisia pelastustehtäviä.

Noormarkun VPK:lla on riittänyt läpi yön puiden tieltä raivaamista ja tarkistustehtäviä

myrsky 028

Pikaisella kierroksella Noormarkun keskusta Tapaninpäivän myrskytuhot ovat toistaiseksi aiheuttanut lähinnä siivousluonteisia tuhoja.  Tulen voimakuutta kuvastaa tämäkin että S-marketin metallinen roskalaatikko on suojaisesta nurkkauksestaan siirtynyt kävelytielle.

 

myrsky 011

Aurikokulman aita ei jaksanut tuulta vastustaa

myrsky 014

 

myrsky 012

Isotalonpuiston koivuvanhus ei enää tätä myrskyä kestänyt vaan kaatui Noormarkunjokeen.

myrsky 045

Läheltä piti tilanteita on varmaan ollut paljonkin. Tällä kertaa Noormarkun yhtenäiskoulun ruokalan ikkunat vielä säästyivät ehjänä.

myrsky 039

Ruiskulan aita on myös mennyt osittain nurin

myrsky 040

Ulkolämpötila on + 5.8 astetta ja ulkoilu on Extreme-urheilu luonteinen.

 

Päivänvalo toi lisää esiin myrskytuhoja.

Noormarkuntorin joulukuuselle tuli loppiainen pariviikkoa liian aikaisin.

myrsky tuhoja 003

 

myrsky tuhoja 005

Naapurin Kuusikin kaatui

myrsky tuhoja 002

Pahiten noormarkussa taisi kärsiä myrskyvahinkoja A.Ahlströmin isotalon puisto

myrsky tuhoja 014

Isot kuuset ovat olleet myrskyn kourissa kuin tulitikkuja

myrsky tuhoja 015

 

myrsky tuhoja 018

 

myrsky tuhoja 017

 

myrsky tuhoja 023

 

myrsky tuhoja 026

 

myrsky tuhoja 031

Tuttujen kulkureittien ylle on saattanut jäädä kaatuneita puita konkeloon. Ne on syytä kiertää välttyäkseen lisä onnettomuuksilta.

myrsky tuhoja 033

 

myrsky tuhoja 040

Tapaninpäivän myrskytuulesta huolimatta ympäristöstä löytyy kauniitakin kohtia.

myrsky tuhoja 037

No onkos tullut kesä talven keskelle

myrsky tuhoja 041

Söörmarkussa oli useampikin puu kaatunut sähkölinjojen päälle.

 

kaatuneita puita 012

 

kaatuneita puita 005

 

kaatuneita puita 011

Vanha Vaasantie

kaatuneita puita 017