Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

tiistai 11. lokakuuta 2011

Tänään täysi KUU kiehtoo ja valvottaa kuuhulluja.The full moon is fascinated by dreams and takes Moonstruck. La luna llena se siente fascinado por los sueños y se Hechizo de luna.

Vielen Dank an Deutschland, haben Sie heute die sechste Hundertstel Besucher dieses Blogs werden. A big thank you right in Germany, they have today become the six hundredth (600), a visitor to this blog.



Tänään täysikuu valaisee pimeää syysiltaa ja ja valvottaa taas kuuhulluluja. Valokuvaaja  raapi ohimojaan kun miettii kumpi kuva on kuusta  parempi tällainen jossa se näkyy kutakuinkin oikein valottuneena vai
kuu täysi 010
tällainen jossa se on ylivalottunut

kuu täysi 017


Kuu kuvaus reissulla tuli otettua Havulinnastakin kuva kun se näytti silmään niin kivalta valaistuna.


kuu täysi 035

Kuvaus välineinä oli Nikon 200 D ja Sigma DG 120-400 4.5-5.6 APO HSM OS  enkä tietenkään malttanut jalustaa ottaa mukaan, Markku kylä tietää että kyllä minulla sellainenkin on. Mutta ei näistä kuvista varmaan sen parempia olisi jalustankaan kanssa tullut kun kamera ei taivu samoin kuin ihmisen silmä hämäränäköön.  Kuvan käsittely ohjelmilla kyllä saa aikaiseksi mitä vaan kun yhdistelee eri kuvia yhteen, mutta suoraan luomukuvana täyttä kuuta ja maisemaa ei saa valokuvattua siten että ne olisivat todellisen valoisia.
Tämä täysikuu maiseman olen ottanut joskus 1980 luvulla diafilmille, Noormarkun Myllykoski, taustalla Alhströmin Koivukujan joulukuusi
Teuvon kuutamo_1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti