Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

tiistai 16. elokuuta 2011

Syksy käy, lehdet kellastuu, tiet rapistuu.Thank you very much for Belgium, you have today become the two hundredth (200), a visitor to this blog. Vielen Dank für Belgien, haben Sie heute die 200. (200), ein Besucher dieses Blogs werden. Hartelijk dank voor België, heeft u vandaag de dag uitgegroeid tot de tweehonderdste (200), een bezoeker van deze blog. Merci beaucoup pour la Belgique, vous avez aujourd'hui devenus les deux centième (200), un visiteur de ce blog.

 

 

Olaan elokuun puolessavälissä ja syksyn merkkejä on jo näkyvissä. Myllykoskella koivu on jo aivan keltainen.  Kuivasta kasvupaikasta koivun kellastuminen ei ainakaan voi johtua.

verokorti 014

Syksy puolella Noormarkun Kevyenliikenteen väylätkin alkavat olemaan. Alkujaankin kevyenliikenteen asfaltti on ollut heikkotasoista.  Liikenteen raskaudesta ei ainakaan luulisi johtuvan tienpinnan rikkoutuminen. Kevyenliikenteen väylät ovat myös lähiliikunta väyliä kun toistaiseksi ei Noormarkusta pääse Porin kantakaupunkiin kevyenliikenteen väyliä pitkin. Porista Söörmarkkuun johtaa pyörätie, mutta Söörmarkun ja Noormarkun välinen osuus ( 5Km) puuttuu. Porin vanhantien varteen sentään on jo suunnitteluasteella uusi kevyenliikenteen tie, valmistumiseen saattaa kuitenkin kulua vuosia.  Onhan Suomi tunnettu valitusten maana.  Aina löytyy kehityksen jarruja jotka tekevät aiotuista hankkeista valituksia jotka hidastavat niiden toteutumista.  Esimerkkinä Noormarkussakin vuosikausia jatkunut lämpövoimala hanke.

Nyt kuitenkin voisi joku kaupunginvaltuutettu esittää että Noormarkun kevyenliikenteen väylät pitäisi peruskorjata.  

Jarno Joensuu

 image  image

Porin kaupunginvaltuuston jäsen (2010-)
- Porin ympäristölautakunna jäsen (2010-)

on muutenkin ollut aloitteellinen kaupunginvaltuuston jäsenenä Noormarkun liikenneturvallisuus asioissa. Niin hän voisi tähänkin asiaan tarttua.Email: jarno.joensuusatapelastus.fi

myllykoski rullikset 038

 

Myllykosken puroissakin seilaa jo koivunlehtiä

verokorti 034

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti