Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

torstai 11. elokuuta 2011

Haitari musiikkia laitakarissa, Auringonlaskua ja kuuta. Etusivu uusiksi, Porin kaupungin töissä leppoisaa. Muchas gracias a España, se han convertido hoy en la octava y cien mil (1800), un visitante de este blog. Thank you very much for Spain, they have become today, one thousand eighth hundred (1800), a visitor to this blog.

 

Porin kaupunki on säästänyt pitämällä katuvaloja pimeänä, mutta riittää sillä rahaa tekemättömän työn maksuun.

kaupungin työ 015

 

 

 

Tuli eilen lähdettyä pikahälytyksellä Luvian Laitakariin kello 20.30.  Kiireessä ei kaikkia valokuvaus välineitä huomannut mukaan ottaa eikä akutkaan olleet täysissä latauksissa. Eniten harmitti kun ei kunnon salamaa ollut mukana,sillä laitakarin Paat pub suulissa oli harmonikka orkesteri esitys.  Nikon 200 d:n oma pieni salama ei riittänyt kunnolla tilan valaisemiseen. Toisaalta valokuvat eivät muutenkaan riitä kertomaan paikalla ollutta tunnelmaa. Elokuun ilta oli kauneimmillaan ja aurinko laski jo yllättävän aikaisin, kello kymmeneltä PM se jo oli lähes horisontin takana.

Tässä soi

Säkkijärven Polkka

laitakari 072

 

laitakari 040

Laskeva aurinko valaisee veneitä ja kuu on noussut ja haitarimusiikin ystäviä Paat pubin ulkoterassilla.  Kyllä se kuukin siellä taivaalla on kun tarkkaan katsoo

laitakari 057

laitakari 015

Taitava on se kuvakennon suunnittelija joka valmistaa sellaisen kennon että kamera kykenee samaan kuvaan valottamaan taivaat ja maiseman oikein yhdellä kertaa samaan kuvaan.

laitakari 010

 

laitakari 013

 

laitakari 041

 

laitakari 065

 

laitakari 054

 

Ilta kymmenen jälkeen aurinko oli jo painunut horisontin taa

laitakari 021

 

Taivaanrannan maalari,Markku Mäkelä http://www.taidemaalari.net/kauppa/product_info.php?cPath=30_45&products_id=132

laitakari 066

 

laitakari 031

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti