Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

perjantai 1. heinäkuuta 2011

Noormarkussa melkein ukkosti. Noormarkku almost thunder this morning. Noormarkku casi truenos de esta mañana

 

Vähän vaan vettä satoi ja taivas oli synkän näköinen.  Ukkosen jyrinää kyllä kuului kauempaa, varmaan Lassilasta tai Laviasta, ainakin siltä suunnalta.

Oikein arvasin että Lassilassa ukkosti sillä Noormarkun Lassilassa paloi kesämökin sauna tänään kivijalkaan asti. Epäillään, että salama oli syypää tähänkin paloon, sillä sauna sai palaa kaikessa rauhassa kesämökin omistajien ollessa muualla

Nämä kuvat viimevuoden Heinäkuulta kun Noormarkussa viimeksi salamoi näkyvästi.

ukkonen 007

 

ukkonen 028

 

Tämä kuva oli viimevuonna Nelosen sää(TV4) viikonkuvana. http://www.nelonen.fi/viikonkuva

ukkonen 011

 

Sen sijaan salama iski varusmiesten telttaan Hangossa ja kahdeksan miestä loukkaantui.

STT

Kahdeksan varusmiestä on loukkaantunut salaman iskettyä telttaan Hangossa Uudellamaalla. Miehistä kaksi loukkaantui vakavasti, mutta päivystävän palomestarin mukaan heillä ei ole hengenvaaraa. Miehet kuljetettiin sairaalahoitoon Helsingin Töölöön.

Muut kuusi varusmiestä saivat lieviä palovammoja.

Onnettomuus tapahtui viiden aikaan aamulla puolustusvoimien Syndalenin harjoitusalueella, jossa varusmiehet nukkuivat puolijoukkueteltassa. Salama pääsi telttaan ilmeisesti keskisalon aukon kautta. Teltta säilyi lähes vahingoittumattomana.

 

Vanha rintamamiestalo on parhaillaan tulessa Lohikontiellä Kankaanpäässä. Hälytys palosta jätettiin kello 8.49, palokunnan saapuessa paikalle talon ullakko oli täysin tulessa.

Talo ei ole ollut asuinkäytössä, eikä talossa ollut palon syttyessä asukkaita. Vahva epäilys on, että Kankaanpään yli mennyt ukkosrintama sytytti talon tuleen.

Talo palaa korjauskelvottomaksi. Parhaillaan Kankaanpään palokunta repii kattorakenteita auki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti