Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Hyvä heinäkuun viimeistä päivää. Good to the last day of July. Bueno hasta el último día del mes de julio. Bon à la dernière journée de Juillet. Buona l'ultimo giorno del mese di luglio. Gut bis zum letzten Tag des Juli. Καλή είναι η τελευταία ημέρα του Ιουλίου. Полезно последний день июля. 7月31日にグッド

 

jokinen toukat makkarakoski 008

 

Pitääkö tässä alkaa asennoitua siihen että seniori ikä kolkuttaa aivan tuossa tuokiossa.  Nimittäin kyllä nämä heinäkuun päivät kuluivat nopeasti. Ja jollen olisi valokuvauspäiväkirjaa pitänyt, ei niistä päivistä paljonkaan mainittavaa olisi jälkipolville jäänyt. 

 

ukkonen 007

Suomalaisittain säätilasta puhuminen taisi olla se asia joka ihmisten mieleen on jäänyt noin yleisesti ajatellen.  Rankkasateet ja ukkoset helteiden kanssa vuorottelivat Noormarkussakin.

 

 

tänään klo 16.10 002

Henkilökohtaista elämää ilostutti erityisesti Minun Satakuntani valokuvakilpailun voitto. En nimittäin ennen ole saavuttanut missään valokuvakilpailuissa pistesijoja enkä varsinkaan voittoa. Nuorena poikana olen kyllä ollut onnekas.  Kun Äidin ja Isän kanssa harrastimme bingoissa käyntiä, niin aina voitin jotain.  Kahvipaketista televisioon.  Mutta kun aloitin työelämän Heikki Laiho konsernissa (www.hela.fi) niin myös onnenputki katkesi, ei edes kolmea oikein lotossa työuran aikana ( 34 vuotta ) tullut.  Otsasi hiessä sinun pitää leipäsi syömän toteutui  minun kohdallani.  Mutta kun sain Heikki Laiho osakeyhtiöstä lopputili sokeritautiin sairastumisen jälkeen, niin onni näyttäisi kääntyneen taas minulle suosiolliseksi.

 

maitolaituri 023

Muutenkin on valokuviani julkaistu heinäkuussa aiempaa enemmän.

Irinan ja Benin kuva julkaistiin 7 päivää lehdessä numero 29

Porin jaxx 2011 090

 

Leppäkerttu ja sen toukka julkaistiin Iltasanomien ja Satakunnan Kansan lukijankuvana

Copy of leppistoukka 033

Tv nelonen http://www.nelonen.fi/viikonkuva/on julkaissut pari sääkuvaa, joista tämä rakkasadekuva viimeisimpänä.  Se on nelosen sääkuva sivuilla Nestorin nimellä, kun jostain syystä omalla nimelläni julkaistut kuvat rankataan katsojienmielestä aina huonoiksi.

 

sade 009

 

 

 

Porin Jazzien aloitus päivä oli keskiviikkona 13.7 ja Ted Curson muisti minut menneiltä vuosilta ja tervehti.

Ted Curson

Porin jaxx 2011 054

Taiteilija Markku Mäkelän kanssa tehtiin  heinäkuussa muutama valokuvausretki.  Tässä Markku Haapijärven kalliolla.

haapijärvi 073

Mitähän se elokuu mahtaa tuoda tullessaan?

laitakari 001

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti