Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Joka aamu tuntuu luonnossa törmäävän julkiseen seksiin.Every morning seems to appear in public sex in the wild.Todas las mañanas, parece estar presente en el sexo en público en la naturaleza.Chaque matin, semble apparaître dans le sexe du public à l'état sauvage.Ogni mattina sembra apparire in pubblico sesso in natura.Jeden Morgen scheint in der Öffentlichkeit Sex in the wild erscheinen.Κάθε πρωί φαίνεται να εμφανίζονται στο δημόσιο σεξ στη φύση.Каждое утро, кажется, появляться в общественных местах секс в дикой природе.毎朝、野生の公共セックスに表示されるようです。Vielen Dank für Belgien, kam man heute ein Hundertstel eines Besuchers zu diesem Blog. Merci beaucoup pour la Belgique, vous êtes venus aujourd'hui, 1 / 100 d'un visiteur de ce blog. Thank you very much for Belgium, they came today, one hundredth of a visitor to this blog

 

 

kärpäs N heinis 078

 

Aiemmin olen saanut jo kuvattua pienen, noin 2mm pitkän kärpäsen heinänkorressa.  Kuva on aikaisemmissa blogi kirjoituksessa. Jos oli silloinkin tarkennuksen kanssa tekemistä niin kyllä oli tälläkin kertaa.  Kuvattavat ovat niin pieniä että kamera ei tahdo niitä tunnistaa ja pitää turvautua käsitarkennukseen ja Sigma 70 mm macro 2.8 on niin lyhyt objektiivi että näin pieniä kohteita valokuvattaessa pitää mennä aivan liki.

 

kärpäs N heinis 080

 

kärpäs N heinis 087

Tämän lähemmäksi ei Sigma 70mm macro optiikalla pääse. Kuvista on rajattu noin 30% pois.

kärpäs N heinis 092

 

Vähän isompaakin lempeä näkyi, nämä taas eivät pysyneet paikalaan, vaan lensivät kimpassa paikasta toiseen.

kärpäs N heinis 073

 

Saalis vai rakas, jos rakas niin aika epäsuhtainen pari

kärpäsiä ym 124

 

Makro valokuvaus on mielenkiintoista senkin vuoksi että yleensä ei aikaa ole kahta kuvaa enempää ja valo muuttuu hetkessä toiseksi.

kärpäsiä ym 120

 

Nyt aurinko kieppuu kirkkaana silmissä ja hehkuu kuumana iholle. Lämpötila on päivällä 30 asteen tuntumassa lähes koko Suomessa tänään. Yhtä kuumaa on myös torstaina ja perjantaina.

- Kesän lämpöennätystä ei todennäköisesti lyödä. Se tehtiin kesäkuussa Ylitorniolla, lämpöä oli 32,8 astetta, sanoo meteorologi Hannu Valta Ilmatieteen laitoksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti