Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

tiistai 7. kesäkuuta 2011

Hyvää syntymäpäivää Max-Aaron 9 vuotta tänään! Happy birthday, Max- Aaron, 9 years today!

 

4.6.2011 MAXIN SYNTTÄRIKAKKU JA KASVEJA 009

Max 9v 006

Porissa, Kankaanpäässä ja Kokemäellä rikotaan +30 asteen hellelukemat jo tänään tiistaina. Ilmatieteen laitoksen ennusteen mukaan päivä on enimmäkseen poutainen, mutta iltapäivällä on pieni sadekuurojen riski.

Lämpömittarin lukemat nousevat Satakunnassa ennusteen mukaan lähelle kolmeakymmentä astetta koko loppuviikon ajan. Viileintä on rannikolla ja kuuminta sisämaassa.

Lämpötila kipuaa päivän aikana hellelukemiin lähes koko maassa pohjoista Lappia lukuun ottamatta.

Maan länsiosassa päivälämpötila kipuaa jopa +30 asteeseen, maan itä- ja pohjoisosassa lämpötila keikkuu +25 asteen tuntumassa.

 

 

Max 9v 012

 

Maxin kaverit kävivät jo viime perjantaina viettämässä yhdeksänvuotispäiviä .

Maxin 9-vuotis synttärit 2011 003

 

Lisäsin tähän nyt vielä tämän aamun hyttyskuvat, kun ovat vähän terävämpiä kuin edelliset kuvat.  Kovin vaan ovat pieniä nämä hyttyset, mutta onhan tässä vielä kesää jäljellä jotta voi hyttyskuvaus harjoituksia jatkaa.  Vielä puuttuu sellainen kuva kun hyttynen on oikein pullea imemästään verestä.  Näillä yksilöillä on ollut kovin kiire lähteä pois , eikä yksikään vielä ole haljennut.  Markku kyllä ehdotti että pitäisi antaa punkin purra ja katsoa kuinka pulleaksi se paisuu.  Jotenkin kyllä arvellutta että löytyykö mistään uskaliasta koekaniinia.

kukka hyttynen 009

 

kukka hyttynen 013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti