Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

maanantai 16. toukokuuta 2011

ME tehtiin se taas! Lo hizo de nuevo! We did it again! Vi gjorde det igen! Мы сделали это снова!

 

 

Ei hassummin, vain 16 vuotta edellisestä jääkiekon MM-kullasta

image

Niin se taas tapahtui. ME voitettiin  jääkiekon MM kultaa.  Molempien TV kanavien aamulähetyksissä näytettiin kun SUOMALISET  hullaantuivat  suomen jääkiekon maailmanmestaruudesta.  Ihmiset kokoontuivat toreille ja turuille hurmiossa niin kuin olisivat itse olleet voittoa tekemässä. Kun nyt ei vaan unohtuisi karvas arki, Katainenkin saattaa mennä Brysseliin puhumaan omiaan ja antaa Portugalialle enemmän kuin valtuuksia on annettu. 

TV 2 lähettää suorana kultajuhlat Helsingin Kauppatorilta klo 19.00 alkaen.

 

No pääasia oli että voiton kohteena oli Ruotsi. http://www.expressen.se/sport

image

Jääkiekon MM-kulta 95
Sunnuntai, 7. päivä toukokuuta 1995 Tukholman Globen halli. Suomi kohtaa jääkiekon MM-kisojen loppuottelussa Ruotsin ja johtaa sensaatiomaisesti peliä hieman ennen loppuvihellystä maalein 4-1. Voitto ja ensimmäinen maailmanmestaruus tulevat varmasti Suomeen. Yli 50 vuotta haaveillusta unelmasta on vihdoin tulossa totta. Tunteet katsomossa, pelaaja-aitiossa ja radioselostamossa kuohuvat! Pelaajien ohella ottelun sankariksi nousee joukkueemme ruotsalainen päävalmentaja Curt Lindström.

image

Ville Peltonen siirtää Suomen joukkueen 1-0 johtoon Ruotsin Leif Rohlinin estelyistä huolimatta historiallisessa jääkiekon MM-kisojen loppuottelussa Tukholmassa 7.5.1995. Kuva: Lehtikuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti