Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

maanantai 11. huhtikuuta 2011

Myllykoski eilen ja tasan vuosi sitten. Myllykoski yesterday. Thank you very much in Switzerland, you became the one hundredth (100) visitor to this blog.

 

Veden nousu Noormarkunjoessa on ollut maltillista, tänään on taas sateinen ja harmaa päivä.  Uusia valokuvia ei taida tänään tulla sen sijaan voisi  lukea Koneen ruhtinaan, Pekka Herlinin elämä.   Kirjassa kerrotaan teollisuushistoriastakin ja siitä selviää miksi suomen teollisuudelle on käynyt uusjako.  Suurelle osalle  työllistävien tehtaiden perijöillä ei ole rahkeet riittäneet kasvaa ja perintö on myyty.  Ja kun suomalaisilla ei ole ollut rahkeita kasvaa niin ostajat ovat löytyneet ulkomailta.  Yritysmaailmassa  pitää juosta koko ajan pysyäkseen edes paikalaan.   Pitää paikansa myös tässä blogi maailmassa,  jos haluaa lukijoiden käyvän, niin joka päivä pitää olla jotain uutta tarjottavaa.

 

Eilen oli aurinkoinen päivä eikä Noormarkunjokikaan ollut tulvakorkeudessa.

koski 001

 

Päivälleen tasan vuosi sitten otettuja Kuvia myllykoskelta

huhtikuu 11.2010 029

 

huhtikuu 11.2010 001

 

huhtikuu 11.2010 081

Muitakin valokuvaajia Myllykoskella käy kuin minä

huhtikuu 11.2010 054

Taaskaan mukana ei ollut normaali optiikkaa vaan  lintu putki eikä sillä saanut koko valokuvaaja kerralla kuvattua, kuva piti ottaa osissa

 

huhtikuu 11.2010 052

Kaksi kotia

huhtikuu 11.2010 006

No olihan siellä lintujakin

huhtikuu 11.2010 008

Valkoinen Kattohaikarat  Warszewo. Liikkuva kamera!

http://www.ustream.tv/channel/bociany-szczecin1

Kainuun Raatihuoneen torilla ei ole niin kova sumu kuin täällä Porissa http://www2.kainuunsanomat.fi/palvelut/torikamera/

Luvian Laitakarin sataman  Webkamerat

http://www.ajl.fi/webcam/reposaari/

http://translate.google.fi/translate?hl=fi&sl=sv&u=http://www.dn.se

http://www.reuters.com/

http://translate.google.fi/translate?hl=fi&sl=sv&u=http://www.dn.se

http://www.dailymail.co.uk

http://translate.google.fi/translate?hl=fi&sl=ja&u=http://www.jiji.co.jp

http://english.kyodonews.jp

Uusi voimakas järistys iski koilliseen Japani maanantaina.  Ensimmäiset suuruudeltaan 7,1 mutta oikaistiin 6,6 ja ajoissa annettu tsunami varoitus peruttiin myöhemmin.

Järistys iski kello 10:16 (17:16 paikallista aikaa) mailin syvällä meressä pois Iwaki koillisosassa Japanissa, 16 kilometrin päässä Tokiosta.

Japanin ilmatieteen laitos on antanut tsunamivaroitusjärjestelmä aikaisin, mutta se peruttiin tunnin kuluttua,  Japanin televisioaseman mukaan. Kuitenkin maanvyörymiä  tapahtui pitkin rannikkoa.

Vaurioitunut ydinvoimala Fukushima ei  ollut vaikutusta tämän päivän järistyksestä.  Virtalähde on toipunut keskeyttämisen alkuvaiheesta  ja pumput jäähdytysvesi toimii taas, uutistoimisto Reutersin mukaan.  Power Company Tepco on evakuoinut edelleen työntekijöitä  ydinvoimalasta järistyksen jälkeen maanantaina.

Lentoasemalla Narita oli tilapäisesti suljettu kiitotie maanjäristyksen jälkeen.

 Maanjäristyksen Japani kuukautta aikaisemmin ja joka aiheutti tuhoisan tsunamin oli voimakkuudeltaan 9.  Yli 13000 ihmistä kuoli maanjäristyksen ja tsunamin maaliskuussa yli 14000 on edelleen kateissa.

 

image

 

Reutersin viikon kuva: Mies uponnut tsumanin jäljelle jättämään mutaan

image

Puinen pienkerrostalo palaa Valkeakoskella

 

http://www.valkeakoskensanomat.fi/cs/Satellite/Uutiset/1194674283610/artikkeli/pienkerrostalossa+tulipalo+roineenkadulla.html

image

image

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti